הזמנת אוכל לטיסה- עזרה
-
אני מנסה כבר יומיים למצא היכן אני יכולה להזמין ארוחה כשרה בטורקיש איירלינס וללא הצלחה. בטלפון לא עונים באינטרנט לא הולך לי! האם יש למשהו רעיון איך אני עושה זאת דחוףףףףףףףף!
תודה
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהאפילו לא תגובה אחת??? אני בונה אליכם.
ראיתי שבאחד הפורומים אחד בשם PINI... כתב שהזמין שם אוכל כשר ללא עלות, וכן הצליח לבצע הושבה במספר טלפון מסוים, אשמח לקבל את המספר.
תודה
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהאת לא בפורום הנכון
נסי ב-פורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהתשלח לפיני "הודעה אישית"
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהשלום רב,
אכן בעבר טסתי עם טורקיש והזמנתי אוכל כשר ללא עלות דרך שירות הלקוחות שלהם בארץ.
אם אני מוצא את המספר הנכון אז הוא 03-6945900.
בהצלחה
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהאנשים טובים יש בכל מקום...
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהתודה אין מילים!!
ותודה לכל המתאמצים.
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהכן, אבל בפורום ההוא יש יותר סיכוי למצוא מישהו שהתאמץ במיוחד להזמין ארוחה כשרה בטיסה זרה...
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהזה כן הפורום הנכון כי בכל חברת תעופע (חוץ מ LCC) אפשר לבחור בסוגים שונים של ארוחות כמו דיאבטי, חסר גלוטן, צמחוני, טבעוני וכו.., והכשר רק אחד מיני רבים. רק שיטת ההזנה משתנה. יש חברות שבזמן רכישת הכרטיס מזמינים את הארוחה ובאחרים דרך שרות הלקוחות.
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהבכל מקרה ובלי שום קשר - אני ממליץ בחום להביא אוכל מהבית. לא רק מטעמי כשרות

זה לא רק עניין של האוכל בטיסה טעים או לא, או מגוון או לא (אגב, המנות הכשרות עוד פחות מגוונות כי אין שום בחירה).
זה גם שעת ההגשה.
כשאני מביא סנדוויץ מהבית, או חטיף, או בקבוק שתייה, אני אוכל ושותה מתי שאני רוצה, ומחזיר לתיק שנמצא מתחת לרגליים כשאני לא רוצה. לא כבול לשעה שבה הדיילים מחלקים את הארוחה, או אוספים את המגש. לא מתבאס שאני ראשון או אחרון וכו'.
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהאני מסכים עם אנשים.
1. האוכל הכשר שמזמינים חברות התעופה הוא כשר למהדרין אבל גרוע על גבול בילתי אכיל.
2. גם אלעל ששם כל האוכל כשר. התדרדרו. בעבר אפשר היה לבחור בין 3 סוגי ארוחות בוקר דשנות, היום מחלקים סנדוויץ מחומם ולטעמי בלתי אכיל.
3. לפחות בחברות LCC אין את הבעיה הזאת כי לא מחלקים בכלל אוכל חינם אלא בתשלום.
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהאתה טועה. אני טסה תמיד באלעל, ארוחת הבוקר היא לא סנדוויצ'ים. ארוחה חלבית מלאה כמו כולם, כי הכל כשר. הם שואלים אם רוצים חביתה או בלינצ'ס. לא יודעת לגבי מי שמזמין כשרות מיוחדת, לא שמתי לב אף פעם.
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהאנחנו גגם טסים בטורקיש הזמנתי אוכל כשר דרך מרכז ההזמנות לפני כחודשים . התקשרתי השבוע לברר סופית והתברר שלא מסומן שהזמנתי אז עשיתי הזמנה שנית קחי בחשבון זמן המתנה ארוךךךךךךךך בטלפון
-
הזמנת אוכל לטיסה- עזרהבטורקיש יש אוכל סוף הדרך
לא מכיר את הגירסאות הכשרות