עזרה בתכנון מסלול לדרום תאילנד
-
שלום רב,
ראית, תודה על האתר הנפלא, לצוות האתר וגולשים שמקדשים מזמנם ועוזרים

אני וחברה שלי מתכננות טיול לדרום תאילנד קראנו המון מידע וקצת התבלבלנו
היינו שמחות לקבל עזרה מכל מי שמכיר, יודע, יכול להמליץ ומעבר בתכנון המעבר בן האיים, איזה איים בכלל כדאי להכניס לתכנון? מהו בכלל המסלול האלטרנטיבי בשבילנו בהתחשב בנתונים הבאים:- זמן שהות וטיסות הפנים: הלוך: נגיע ב13.09 בשעה 19:00 בערב לקוסמוי.
חזור: ב25.09 בשעה 14:00 מקוסומי.
ז"א בפועל יש לנו 9 ימים לטייל (לא כולל שבת)
- נקודה נוספת שלא הזכרתנו זה שאנחנו שומרות שבת, כך ששבת עצמה אנחנו יכולות רק לטייל רגלית, והיינו מעדיפות (רצוי אך לא חובה) לשהות ב2 השבתות בתקופה הנ"ל להיות באיים שיש בית חב"ד. (פוקט וקוסמוי)
- האיים שעניינו אותנו ע"פ הקריאה שהם נרצה לבקר זה קופי-פי ואולי פוקט
- האטרקציות שמעניינות אותנו - טיול שבעת האיים, צלילה, פילים, קופים, נופים יפים, קצת חיי לילה, קייקים, מסאז'ים וכמובן, בטן וגב.
- לאחר השהות שלנו בדרום חשבנו לשהות כמה ימים בבנגקוק ומתוכם ללכת לטיול בקנצ'בורי – כך שמה שאפשר לעשות שם נוכל לוותר באיים. (גם זה עדיין לא סגור אם יש אלטרנטיבה שווה יותר)
אנו נשמח לעזרה בתכנון המסלול שלנו באיים, וכל עזרה שהיא (איים שכדאי לשלב במסלול , איך , ומה הזמן השהיה האלטרנטיבי) חשוב לנו מצד אחד להספיק כמה שיותר מצד שני לא להיות עסוקות רוב הזמן במעברים, כי גם לעבור ממקום למקום לפעמים לא אפקטיבי.
בתודה מראש!
א.א
-
עזרה בתכנון מסלול לדרום תאילנדמשהו לא ברור..... כמה זמן ישאר לכן חוץ מקוסמוי? מתי הטיסה לארץ?
-
עזרה בתכנון מסלול לדרום תאילנדהתאריכים הם כאלה:
12/09 ישראל - בנקוק, (טיסת לילה, הגעה בבוקר למחורת לבנקוק)
13/09 בבוקר שמגיעים טיסת פנים ישירה לקוסמוי (בלי לצאת משדה התעופה)
ב13/09 ב19:30 מגיעים לקוסמויי...
25/09 קוסמוי - בנקוק
29/09 בלילה טיסה חזרה הביתה מבנקוק.
ה"חור" שלנו שאליו מתייחס ההודעה הוא בן 13/09 שנוחתים בקוסמוי עד ה25/09 שיוצאים מקוסמויי.
עכשיו שאני רואה שבכלל קופיפי בצד השני, יש מצב בכלל להגיע מקוסמיי לקופיפי?
חשבתי אולי לנסות להחליף את הטיסת פנים (אם זה אפשרי) מבנקוק לפוקט ולא לקוסמוי.
אודה לעזרתך איתן:)
-
עזרה בתכנון מסלול לדרום תאילנדלקופיפי תצטרכו לקחת טיסה לפוקט ומשם מעבורת לקופיפי.אגב..בקופנגן שזה אי הסמוך לקוסמוי 55 דקותשייט, יש את "הבית היהודי בקופנגן".תריצי על זה חיפוש בגוגל.המקום מנוהל על ידי יהודי חרדי אך ללא תעודת כשרות.אני במקומכם נשאר בקוסמוי 6 ימים ועובר לפוקט לעוד 6 ימים.בקופנגן האמת די משעמם.(גםבקופיפי)
תנסולשנותאת הטיסה מקוסמוי לבנגקוק לטיסה מפוקט לבנגקוק.(למהלעזאזל הזמנתם טיסות כאלו...?(
-
עזרה בתכנון מסלול לדרום תאילנדלמה? לא חשבתי על זה;( אני אנסה לבדוק אם אפשר לשנות את הטיסת חזור כמו שאמרת במקום מקוסמוי לבנקוק מפוקט לבנקוק+ להוסיף טיסת פנים נוספת מקוסמויי לפוקט. אולי כדאי לנסות לשנות את כל הטיסות פנים לפוקט וללכת לפוקט והאיים בסביבה? או שזה משעמם מידי,וכדאי לנסות את האופציה שאתה הצעת? תודה על תשובתך!#
-
עזרה בתכנון מסלול לדרום תאילנדזה לא משעמם מדי. פוקט אי אטרקטיבי ויש ממנו טיולי שייט מדהימים. - לאט לאט.סוף מעשה במחשבה תחילה.
-
עזרה בתכנון מסלול לדרום תאילנדהתכוונתי אם כדאי בכלל לוותר על הצד של האיים בקוסמוי קופנגהן וכו?
או ללכת על מה שהצעת ? (קוסמוי, פוקט וקופיפי)
-
עזרה בתכנון מסלול לדרום תאילנדלטעמי המסלול שהצעתי יותר מוצלח.