ברילוצה פורט מונט ופורט נאטלס לאל קאלפטה
-
מבקש עזרה בסידור המסלול מברילוצה עד פורט מונט ב 4 ימים.
מפורט נאטלס עד ו אל קאלפטה ב 6 ימים
אנו זוג בני 60+ מסוגלים לטרקים קצרים.
תודה.
-
ברילוצה פורט מונט ופורט נאטלס לאל קאלפטההצעות לגבי פוארטו נאטאלס ואל קלפטה :
מפוארטו נאטאלס - נסיעה לפארק טורס דל פיינה. תוכלו לדעתי לעשות בפארק טיולי יום (לא קלים במיוחד) או אולי להסתפק בכמה תצפיות. אני עשיתי שם טרק של 4 ימים ואני לא יודע ממש לגבי האופציות לטיולים יומיים שם, אבל היו כאן בפורום הרבה שאלות לגבי זה, תחפש. מניח שתוכלו להיות שם יומיים שלושה.
נסיעה לאל קלפטה - כ-4-5 שעות, בפועל כנראה לא תספיקו עוד הרבה ביום הזה.אל קלפטה - יום טיול לקרחון המתנפץ, ואופציה נוספת (ומומלצת) היא יום של שייט באגם בין הקרחונים.
אני חושב שזה סוגר לכם את ה-6 ימים.
בעיקרון ניתן גם לצאת מאל קלפטה לאל צ'אלטן ולבקר שם בפיץ רוי טיול יום לא קשה (ומדהים), אבל הנסיעה לאל צ'אלטן לוקחת כ-4 שעות לכיוון. כנראה ב-6 ימים לא תספיקו...
-
ברילוצה פורט מונט ופורט נאטלס לאל קאלפטהאני חושב שאתה פשוט שואל בכלליות מדי. אם נדע מה מעניין אתכם, איך אתם מתניידים ולאן אתם ממשיכים מכל מקום נוכל לעזור יותר.
אענה על החלק של ברילוצ'ה לפוארטו מונט, כי על השני ענו לך תשובה טובה.
מברילוצ'ה לפוארטו מונט יש לכם כמה אפשרויות:
1. הדרך הקצרה - מברילוצ'ה סעו לויז'ה לה אנגוסטורה (villa la angostura). אפשר לעצור שם ללילה, מאוד נחמד ויפה שם ויש אחלה נופים לטייל מסביב. משם תחצו את הגבול לצ'ילה ותעברו דרך פארק פויאהוה. אפשר לטייל קצת בפארק, אם כי רוב המסלולים שאני מכיר דיי מאתגרים וארוכים. בכל אופן, תוכלו להמשיך טיפה אחרי הפארק לאנטרה לאגוס (entre lagos) שם תוכלו לישון. למחרת תמשיכו לכיוון אגם ז'אנקיוה (lago llanquihue) ובפרט לעיירה פרוטייאר (frutillar) לסיבוב קצר, ומשם לפוארטו ואראס (puerto varas) שזה אחד המקומות היותר יפים באזור. תישנו שם את הלילה ותטיילו בסביבה, בפרט בסביבת האגם ובוולקן אוסורנו (volcan osorno). משם זה כבר עניין של רבע שעה לפוארטו מונט. שם כדאי לבקר בשוק הדגים ולאכול באחד הדוכנים.
2. הדרך הארוכה - מברילוצ'ה לויז'ה לה אנגוסטורה. משם לסן מרטין דה לוס אנדס, שזו גם עיירה מאוד יפה, ואת הלילה הראשון כדאי להעביר בה. משם תחצו את הגבול לצ'ילה ותגיעו לפוקון, שם תבלו את היומיים הבאים, פשוט כי יש המון מה לעשות שם, תוכלו לטייל בפארק הלאומי ויאריקה, לטפס על הויאריקה עצמה, או סתם להסתובב בטבע המדהים שמסביב. מפוקון זה בסביבות 4 שעות לפוארטו מונט.
אגב, לא ציינתם לאן אתם ממשיכים מפוארטו מונט. לא הרבה אנשים מגיעים לשם, ובטח עוד הרבה פחות אנשים ממשיכים לטייל משם דרומה לצ'ילה. אם זו התוכנית שלכם, אשמח מסקרנות לשמוע לאן אתם ממשיכים.
אגב, אני הייתי פעם מרצה בלמטייל. ואני דיי בטוח שלא היית מקבל תשובה טובה בהרצאה של למטייל על דרום אמריקה.
-
ברילוצה פורט מונט ופורט נאטלס לאל קאלפטהתודה
אנחנו לוקחים קרוז ממונט עד נאטלס.
האם מה שכתבת כולל את סיור ב7 האגמים?
מגיעים לברילוצה ב 05ץ02 אחהצ אמורים לעלות לקרוז ב10.02 בצהריים.
בבקשה אנא תן לנו מסלול לכל הימים האלו.
תודה מראש
עזרא
-
ברילוצה פורט מונט ופורט נאטלס לאל קאלפטהנראה לי שהרגע נתתי לכם לא? אתה רוצה גם פירוט לפי שעות?
הצעתי לכם שתי אופציות, שתיהן טובות ויפות. שתיהן יקחו לכם ארבעה ימים.
פרט אחד חשוב - בארבעה ימים האלה אתה כולל גם את ברילוצ'ה? רק בה עצמה אפשר לבלות הרבה יותר מארבעה ימים. במקרה כזה, הייתי משקיע יומיים לכל הפחות בברילוצ'ה, עוד חצי יום עד יום בסביבת ויז'ה לה אנגוסטורה ועוד יום בפוארטו ואראס.
אגב, הקרוז הזה הוא דיי מדהים. עובר ממש בקצה העולם.
לגבי שבעת האגמים, זה האזור של ויז'ה לה אנגוסטורה וסן מרטין דה לוס אנדס.
בקיצור, נתתי לכם תשובה מלאה ומפורטת, אם יש שאלות ספציפיות תשאל.