האם להזמין מוטלים מראש?!?
-
היי כולם
המון ממליצים לי לא להזמין מוטלים מראש באזור שבכביש מספר 1,
ושעדיף פשוט להגיע למקום לינה לעבור בין המוטלים ולבחור באותו רגע.
אבל מה, לפי מה שאני רואה באתר של מוטל 6 למשל, בקושי נשארו חדרים לתאריך שאני מעוניינת להגיע בו (אמצע אוקטובר)
מה אומרים? מה כדאי? אני מגיעה עם זוג הורים מעל גיל 60 ממש לא בא לי לישון איתם ברכב

תודה לעונים
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?אני לא יודע מי אלו ההמון שאת מדברת עליהם אבל אני לא ממליץ לא להזמין מקום ובטח לא כשאת עם הורים מבוגרים?
בשביל מה אתם צריכים את הלחץ הזה?
מה שכן זה להזמין עם אפשרות ביטול עד יום ההגעה. ואז במידה ואתם רוצים לשנות תוכניות תוך כדי התגלגלות אין שום בעיה.
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?צודק, לא אכפת לי לקבוע מראש במידה ויש אפשרות ביטול.
הבעיה שאני לא מוצאת אופציה כזו במוטל 6 או 8, מכיר אתר שיעזור?
תודה
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?מצטרף להמלצה להזמין בתי מלון/מוטלים עם אפשרות ביטול או שינוי.
לא יודע למה דווקא ננעלת על מוטל 6 או 8 (סופר 8 ?).
בתמונה למטה רואים את המדיניות לגבי ביטול כאשר מזמינים באתר של מוטל 6.
יש המון אתרים להזמנת בתי מלון/מוטלים.
תעשו השוואת מחירים ותנאים באתרים להשוואת מחירים כגון:
TRIVAGO.CO.IL
HOTELSCOMBINED.CO.IL
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?תודה רבה!
האמת שלא ננעלנו על שום דבר, פשוט המליצו לי על המוטלים האלה ואני לא מכירה מעבר להמלצות שנותנים לי. פעם ראשונה שלנו בארצות הברית

-
האם להזמין מוטלים מראש?!?לא יודע מי המליץ לכם ולמה. הכי טוב זה לראות באתרים שציינתי ואפשר לראות גם חוות דעת על בתי המלון.
בדרך כלל החדרים של מוטל 6 מאוד בסיסים ולא כוללים אינטרנט (יש בתוספת תשלום) וארוחות בוקר, למיטב זכרוני.
עדיף לחפש היטב ולעומק, לאו דווקא לפי שם זה או אחר של רשת או מלון ואם ספקות אפשר לחזור לפורום לקבלת הערות/הארות.
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?אני מציע שתשאלי את כל מי שהמליץ לך לא להזמין מראש - מה היתרון בזה?
ולגבי מוטל 6 \ סופר 8 - אני דווקא מחבב את הרשתות האלה מאוד. נכון, החדרים בסיסיים מאוד, אבל הסטנדרד נשמר (כלומר בסיסי, אבל נקי ונוח). בדיוק מה שצריך ממוטל דרכים שמגיעים אליו מאוחר בערב ועוזבים מוקדם בבוקר. בכל המלונות שאני הייתי בהם יש WIFI חופשי וארוחת בוקר (אמריקאית סטנדרטית - כלומר לא לבנות על זה).
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?בדיוק, בכל מהמקומות זה מה שאנחנו מחפשים - מקום נקי להניח את הראש.
כמובן שיש מקומות שאולי נרצה קצת יותר ואז כבר נבחר משהו יותר יקר.
בכל מקרה תודה על העצה והמילים!
מניחה שאתה הזמנת מראש, נכון? כמה זמן מראש אתה ממליץ? והאם בוודאות אפשר לבטל עד יום לפני?
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?מי שהמליץ לך - בטח מתכוון לתאילנד. לא ארהב.
חיפוש מלון אפשרי בהרבה צורות.
יש שמתחילים ב tripadvisor מכניסים את העיר ורואים את דירוג המלונות ואז בודק מחיר.
יש שמתחילים באתר הזמנות כמו booking.com או expedia.com וכו ומשם ממשיכים.
תנאי הביטול שונים ממלון למלון, וגם לאותו חדר יש לעיתים מספר תעריפים. יש כאלו שזה תשלום מראש ללא אפשרות ביטול ויש כאלו שניתן לבטל. מתי לבטל ? שוב.. אין חוק קבוע. צריך לקרוא את התנאים. יש כאלו שזה 4 באותו יום, יש כאלו שמספר ימים מראש וכו.
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?הי לכם
הטיול שלי עוד הרבה זמן וכבר הזמנתי לכל הלילות- כולם עם אפשרות ביטול עד שש בבוקר ביום הלינה.
נכון שלפעמים זה יותר מהתעריף הכי נמוך- אבל זה משתלם.
אני מאוד ממליץ לבדוק ברשתות הגדלות הם בדרך כלל זולות יותר מאתרי המלונות (לא תמיד - אבל היכולת לבטל מעניקה לך גם יכולת לשנות לזול יותר אם אתה מחפש)
יש את וינדהם
https://www.wyndhamrewards.com/trec/consumer/home.action?var iant=uk&WID=EM:WR:EMEA:20160613:PROGRAM:Member_Rates_EME A_EN:Preheader:logo
יש את צ'ויס
כולם מאגדים בתוכם כמה רשתות במגוון מחירים (כולל סופר
, וכמובן את מוטל 6 המוכר ואהוב (עלי לפחות)בכולם אתה יכול להזמין עם אפשרות ביטול כך שאתה יכול לשנות תוך כדי טיול את המסלול ולא להיות מחויב
ממליץ לעשות טבלה מסודרת של מה שהזמנת כתובות וכו' שלא תשכח לבטל אם תצטרך.
תהנו
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?יא איזה כיף! בחיים לא הייתי מגיעה לאתרים האלה לבד!
תודה
תהנו גם אתם -
האם להזמין מוטלים מראש?!?עדן שלום
באופן כללי ההמלצה בפורום (גם שלי) כאשר יש מסלול נתון עם תאריכים להזמין לינות עם אפשרות ביטול. עדיף מה שאפשר לעשות בניחותא מהכורסא בבית על פני חיפוש בלחץ (ובד"כ יקר יותר) בזמן הטיול.
להזמנת הלינות יש כמה דרכים וכל אחד בוחר בדרך שלו , יש את כל האתרים שהוזכרו למעלה. ישנן המלצות של המטיילים כאן ב 1001 טיפים. אני בדרך כלל נוהג להזמין ישירות מהמלון/מוטל/צימר ולראות את חוות הדעת ב tripadvisor.
בטיול שחזרנו עכשיו כל ההזמות נעשו בין 7-8 חודשים מראש.
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?מבחינתי הדרך הכי נוחה וקצרה שנותנת ביטול היא הכי טובה.
לצערי, לא מצליחה להבין איפה כתוב באתרים שנתנו לי על אפשרות ביטול, יכול להיות שאני מפספסת משהו..
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?אני מבין שעבור אדם לא מנוסה בהזמנות בתי מלון באתרים באינטרנט העניין יכול להיות קצת קשה.
אם טועים בשלב ביצוע ההזמנה, הדבר יכול לעלות בתשלום שמשלמים לבית המלון/האתר של הזמנות.
אני ממליץ בחום שתיעזרי במישהו (חבר/מכר/בן משפחה) שכבר ביצע הזמנות כאלה.
יש אתרים כגון BOOKING.COM או HOTELS.COM שהכל רשום בבירור בשלב ביצוע ההזמנה ולפני אישורה. אלה אתרים רצינים ואין מה לחשוש מלבצע בהן הזמנות אבל כפי שאמרתי, יש להקפיד על המקום, על המלון, על השם של המזמין, על התאריכים של ההזמנה וכיו"ב. ולקרוא היטב באותיות הקטנות לפני הסגירה.
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?את מקלידה את האזור ואז נתנים לך מספר מלונות או מוטלים. נכנסת לאחד שנראה לך. מוצעות לך כמה אפשריות. בחרי את הפליקסבול אלו שמאפשרות ביטול. ממליץ גם לעשות קודם לכן חברות לכל האתרים האלו. גם כך אפשר לחסוך כמה דולרים
-
האם להזמין מוטלים מראש?!?מעבר לאתרי ההזמנות האלו, ישנם אתרי רשתות בתי המלון עצמם. אני מעדיף להזמין ישר ברשתות בתי המלון, וכך גם להרוויח נקודות שכבר הרווחתי לילות חינם תמורתן.
הנה מספר רשתות בתי מלון. לחלקן ודאי יש בתי מלון לאורך כביש 1. דוקא את מוטל 6 אין לי. מעולם לא לנתי במלונות שלהם. הרשימה מציינת את הרשתות שאני נוהג ללון במלונות שלהם בדרך כלל. היא איננה ממצה בשום אופן.
המפטון אין הוא מותג של הילטון. מאתר ההזמנות שלהם ניתן לחפש מלונות בכל רשת הילטון.
רשת מלונות שרובם עממיים יותר: Super 8, Days Inn, Howard Johnson, Ramada ועוד.
רשת מלונות מגוונת, כאשר חלק מהמלונות ברמה גבוהה יותר וחלק ברמה נמוכה יותר. למשל Quality Inn ו- Comfort Inn הם מותגים של בתי מלון איכותיים קצת יותר. Econo Lodge הם מלונות זולים יותר וברמה נמוכה יותר. יש להם גם מותגים נוספים כמו Clarion ועוד.
לכל אחת מהרשתות האלו יש הרבה מותגים, שלרוב מאגדים בתי מלון ברמות שונות וברמות מחירים שונות, גם כאשר המיקום זהה.
לגבי אפשרויות ביטול, לפחות בהזמנות באתרי הרשתות עצמם, הרי שלאחר שרואים את רשימת החדרים שניתן להזמין, ניתן לקבל פרטים על החדר וכן על התעריף (rate). פרטים אלו כוללים בדרך כלל את אפשרויות הביטול עבור אותו תעריף. בחלק מהמקרים יש תעריפעם זולים יותר המאפשרים הזמנת חדר זמן מסוים מראש ללא אפשרות ביטול, לצד תעריפים יותר יקרים המאפשרים יותר גמישות, קרי אפשרות ביטול זמן מסוים לפני הלינה.
מה שנפוץ בדרך כלל כאשר יש אפשרות ביטול הוא:
- אפשרות ביטול עד 16:00 או 18:00 בערב של הלינה הראשונה.
- אפשרות ביטול עד 16:00 או 18:00 יום קודם לפני הלינה הראשונה.
- בלאס וגאס, כמדומני, ניתן לבטל עד 72 שעות לפני הלינה הראשונה.
יש מקרים אחרים גם כן, ובמיוחד במלונות יותר יחודיים (לא מלונות של רשתות), כולל גם ביטול עד שבועיים לפני הלינה הראשונה. אני מניח שלא תיתקלו במקרים אלו יותר מדי (או בכלל לא).
אם אתם מתכננים להשתמש הרבה במלונות של רשת מסוימת, אני ממליץ על הרשמה לתוכנית ה"לן המתמיד" שלהם. כל לינה מקנה נקודות (לרוב 10 נקודות לדולאר של עלות חדר לפני מיסים). כאשר צוברים מספיק נקודות, אפשר לשלם עבור לינה בנקודות שצברתם. זה מתאים בעיקר למי שנוסע לתקופות ארוכות יותר. אני לא בטוח שבשבוע או שבועיים תצברו מספיק נקודות לקבל חדר חינם. אולי אם תלונות אך ורק במלונות של אותה רשת.
"לנים מתמידים" יכולים גם לעלות במעמדם ואז יש צ'ופארים כאשר לנים במלון של הרשת, החל מחטיף ובקבוק מים בצ'ק אין ועד שדרוג של החדר לעומת זה שהזמנתם. בהילטון ראיתי גם חניה קרובה יותר לקבלה, ששמורה לבעלי דרוג גבוה ברשת.