איזה רכב כדאי להשכיר
-
שלום
אנחנו משפחה עם 2 ילדים קטנים (האחד תינוק).
מתכננים טיול של חודש בצפון מזרח ארה״ב.
מתלבטים איזה רכב לשכור - האם SUV או מיניוואן בגלל כמות המזוודות והעובדה שיש לנו גם עגלת תינוק לקחת.
מניחים שנצא עם 3 מזוודות גדולות + 2 תיקי גב לפחות פלוס עגלה, ונחזור עם עוד מזוודה גדולה.
האם SUV עם 5 מקומות יספיק לנו או שצריך רכב יותר גדול עם 7 מקומות ישיבה, בהנחה שיש גם בגאז׳ יותר גדול?
תודה
-
איזה רכב כדאי להשכירמציעה לכם לקחת רכב 7 מקומות. גם יהיה יותר מקום למטען וגם, במקרה שתרצי לשבת אחורה עם הילדים יהיה יותר נוח.
ונראה לי שאתם לוקחים יותר מדי מזוודות. בכל מקום יש מקום לעשות כביסה וחבל לקחת כל כך הרבה מטען. -
איזה רכב כדאי להשכיריותר מידי מזוודות !
בטח יהיה לכם לא מעט מלונות וזה אומר לסחוב פנימה והחוצה מזודות. ואתם רק 2 מבוגרים.. איך תסחבו 3 מזוודות + תינוק+עגלה+ תיקי גב .. תצטרכו כל פעם לעשות 2 סיבובי סחיבה.
-
איזה רכב כדאי להשכירתקחו מיני ואן עם 7 מקומות ההפרש במחיר לא כזה גבוה ולא תהיה לכם בעית מקום
-
איזה רכב כדאי להשכירהיי
אנחנו הזמנו (Full SUV (chevrolet tahoe ושודרגנו ל-Ford Expedition.
אני חייב לומר שזאת הייתה אחת מההחלטות הטובות שלנו בטיול.
המון מקום ונוח מאוד.
דרך אגב, הזמנו מאלאמו ישראל.
בהצלחה.
-
איזה רכב כדאי לשכור (ולא להשכיר)לנתונים שלכם, אני ממליץ על מינוואן של 7 מקומות. למרות שתא המטען גדול, הוא לא יוכל להכיל את כל מה שתיארתם ולכן ניתן לנצל את קיפול שורת המושבים האחורית, או חלקה, כדי לקבל תא מטען ענק שיכיל הכל. דוגמאות: Dodge Grand Caravan או Chryzler Town & Country. אם במקרה ישדרגו אתכם ל-Toyota Sienna (8 מקומות), כפי שקרה לנו בשנה שעברה, עוד יותר טוב ומרווח. היום היא נמצאת בקטגוריה יקרה הרבה יותר משני המיניוואנים הקודמים.
החיסרון בינוואנים (וגם ב-SUV): המטען גלוי. אמנם בחלק מהמכוניות השמשות כהות וקשה לראות מבחוץ מה יש בפנים, אבל בכל זאת, כדאי שתדעו.
-
איזה רכב כדאי להשכירה Expedition זה חתיכת מפלצת !
היה לי אותה גם באורלנדו (במסגרת מבצע ראובן 1) .
הבת הקטנה הפכה את הבגז' הענק לחדר משחקים. ממש ככה.
-
איזה רכב כדאי להשכיררק לציין שלמיטב ידיעתי האקספדישן כמו הסוברבן הם מעל קטוגריית הטאהו והמיניואן ונחשבים LARGE SUV - לגבי הסוברבן שאותו שכרתי אכן מפלצת מפנקת.
עופר