שבועיים וחצי בפיליפינים
-
אהלן חבר'ה אני ועוד ידידה נוסעים לשבועיים וחצי בפיליפינים
ורצינו לקבל מכם המלצות למסלול
אם היה לכם 18 יום בפיליפינים, איך הייתם עושים את הטיול? דמיינו שזה טיול החלומות שלכם ויש לכם את ההזדמנות לתכנן אותו
תנו לנו מסלול טיול לדוגמא: כלומר על איזה איים, כמה ימים על אי והאטרקציות שבו, טיסות פנים או מעבורות.
אנחנו אנשים שאוהבים להתפנק, לא ממהרים, רוצים להנות מהנופים והחופים הקסומים של הפיליפינים, להכיר תרבות מקומות ושנירקולים (או איילנד הופינג).
מקווה שהבנתם את הראש שלנו.
נשמח לשמוע הצעות, שתפו אותו עם הידע שלכם.
תודה!
-
שבועיים וחצי בפיליפיניםאני טס בינואר לפיליפינים.
לפי מה שאני מבין אם אתם אוהבים שנורקלינג וצלילות לכו לאל נידו למספר ימים.
קראתי ושמעתי שמדובר באזור מדהים.
-
שבועיים וחצי בפיליפיניםבשנה שעברה היינו שבוע באל נידו שבאי פאלאוון. מקומות אחרים שבדקנו היו קורון (בפאלאוון), אפו, בוהול וקמיגין. באל נידו השיט בין החופים יפה מאוד מאוד. מבחינת שנירקול, אין אלמוגים ומגוון הדגים אינו גדול. בקורון אני יודעת שניתן לצלול אל אוניות טרופות. בשבועיים וחצי הייתי משלבת איכשהו עוד יעד או שניים מהרשימה שנתתי. צריך לשים לב שהמעברים בין האיים לא פשוטים. למשל בין אל נידו לקורון זה שייט סוער של שש שעות שלא תמיד פועל, דרך אחרת היא לטוס מאל נידו למנילה ומשם לקורון.....
-
שבועיים וחצי בפיליפיניםאל נידו איבדה קצת מקסמה לדעתי אם כי עדיין יפה.
הייתי משלב מספר ימים באל נידו + פורט ברטון שהיא אמנם פחות מפנקת מבחינת תשתיות (חשמל רק כמה שעות ביום), אבל מדהימה מבחינת איילנד הופינג עבור שנירקול.
בורקאי יש חוף מדהים. נטו לשבת על החוף עם משקה ביד. יש חיי לילה וברים (זה לא תאילנד אבל יחסית לפיליפינים זה הרבה). אין שם משהו מעבר.
מקומת מעניינים נוספים יכולים להיות פוארטו גלרה שיש שם שנירקולים מדהימים.
אפשר לשלב גם את בוהול או את החוף המזרחי של סבו.