סים לטלפון שכולל גלישה
-
לאחר שקראתי בעניין רב את כל מה שפורסם כאן לא הצלחתי להבין איזה סים כדאי לי לרכוש.אהיה בטיול מניו אורלינס לשיקגו ואחר כך מספר ימים בניו יורק.ברצוני להיות מסוגלת לתקשר עם הארץ גם במידה והWII FI לא יהיה זמין.בניו יורק ארצה להשתמש גם בגוגל MAPS .מה הסים המתאים מכולם והאם ניתן לרכוש אותו בשדה התעופה JFK בטרמינל של טיסות מעבר או בניו אורלינס? כמה גיגה ?
תודה
-
סים לטלפון שכולל גלישהאם נוסעים עד שלושה שבועות, בחנות של T-MOBILE הראשונה שתיתקלו בה (יש רבות כאלה בכל מקום) תרכשו תוכנית לתיירים ב-30 דולר כולל הסים, 2 ג'יגה גלישה ו-1,000 דקות שיחה בתוך ארה"ב.
-
סים לטלפון שכולל גלישהמצד שני אפשרות קצת יותר יקרה אבל אם תקחו סים מהארץ דרך סימזול, sim4usa וכדומה יהיה לכם אינטרנט מרגע הנחיתה , שמירה על המספר הישראלי ושיחות חינם לארץ. עופר
-
סים לטלפון שכולל גלישהקניתי בוולמרט, מחזיקים סים של כמה חברות וחבילות שונות עבד מצויין חוץ מהעובדה שאמרו לי שיעבוד גם בקנדה ולא כך היה.
-
סים לטלפון שכולל גלישהחשוב מאוד שתעני על השאלה הבאה: האם חשוב ודחוף לך להיות מחוברת לטלפון ולגלישה החל מרגע הנחיתה?
או שאולי תוכלי להסתדר עם ניווט אופליין בטלפון וללא שיחות עד שתגיעי לנקודה ששם מוכרים סים מקומי?
-
סים לטלפון שכולל גלישההרעיון הוא לא להתעסק בזה בטיול כל כך אבל כנראה לא תהיה ברירה.בעיקר רוצה מידע על סים שמכסה גם את ניו יורק וגם את אזור ניו אורלינס עד שיקגו ויתן אפשרות לגלוש לפחות בניו יורק לצורך ניווט וגם שיחות לארץ .פחות מעניין אותי שיחות טלפון בארהב.לא חשוב לי להיות מחוברת מרגע הנחיתה כלל.
-
סים לטלפון שכולל גלישהמבירורים שאני עשיתי עכשיו נראה לי הכי כדאי סים של גולן טלקום. זה גם זול, גם מספר ישראלי וגם כולל שיחות +SMS ו- 6 ג'יגה גלישה.
עלות סים היא 49 ש"ח ומחיר החבילה הוא 99 ש"ח, אך התשלום הוא יחסי לתקופה.
לדוגמא, קניתי לבת שלי שנסעה ל- 5 ימים לפראג, אז החישוב היה מהיום שקניתי את הסים ועד ליום שביטלתי ולכן שילמתי רק 45 ש"ח ולא 99.
מאחר ואני נוסעת לארה"ב לחודש, יצא לי לשלם משהו כמו 150 ש"ח כולל הסים. לגבי שיחות למספרים אמריקאים, על זה משלמים בנוסף 99 אגורות לכל דקת שיחה. מספרים ישראלים בחו"ל כלולים בחבילה.
-
סים לטלפון שכולל גלישהאכן נשמע שהסים של גולן יתאים לצרכים שלך.
-
סים לטלפון שכולל גלישהמהשיחה איתם הבנתי שמשלמים 99 שח ואם אתה נוסע לא בתאריכי החיוב שלהם אלא לפני אתה משלם בכל זאת את הסכום.אם למשל נוסעים ב1-ומסיימים ב20 משלמים 99X2
וגם 49 שח לקבלת הקו הישראלי בחזרה גם אם יש לך סים שלהם בארץ.ממש עדיף לקנות שם.לפי מה שלמדתי כרגע מכל מה שנרשם באתר.
-
סים לטלפון שכולל גלישהלגבי הצורך לשלם על 2 תקופות חיוב 99*2 אם הטיול נופל מבחינת תאריכים לא בין ה15 לחודש ל15 בחודש אחריו - יש כמה גרסאות לעניין (יש כאלה שטענו שכאשר ביטלו את הקו קיבלו זיכוי יחסי).
לגבי ה49 כדי להחזיר את הקו - מה שכדאי לעשות זה לא לנייד את המספר הרגיל אלא לבקש מספר חדש שישמש אתכם לצרכי הטיול. כך לא צריך לשלם על ניוד חזרה (וגם לא מאבדים את התוכנית הקיימת על המספר הרגיל).
-
סים לטלפון שכולל גלישההיי,
באף אחת מהתגובות לגבי גולן לא מצאתי תשובה לזה-
מי שמתקשר אליי מהארץ מחויב על שיחת חו״ל?
בסים זול מקבלים מספר ישראלי כך שמי שמתקשר אליך מחויב על שיחה מקומית רגילה בארץ.
אשמח להבהרה בעניין
-
סים לטלפון שכולל גלישהגם בגולן מקבלים מספר ישראלי.
-
סים לטלפון שכולל גלישהכדי לחזור מחבילה של 99 לחבילה זולה יותר, הם מבקשים 150 שח! מנסיון...
כך שבכל מקרה, אם מחליטים לקחת סים של גולן, עדיף לקחת מספר חדש.
-
סים לטלפון שכולל גלישההאם ל-at&t יש תוכנית מקבילה/ דומה עבור תיירים?
יש אפשרות לחבילת גלישה יותר רחבה?
-
סים לטלפון שכולל גלישהאנחנו רכשנו בAT&T סים כארד+תוכנית לחודש, 3 GB (במהירות גבוהה, אח"כ גלישה איטית), שיחות חינם בתוך ארה"ב - עלה 45$
תוכנית מקבילה בT-Mobile עלתה 40$ + 5$ לכיסוי גם בקנדה. -
סים לטלפון שכולל גלישהאיך קוראים לתוכנית?
-
סים לטלפון שכולל גלישהבגולן המספר שלך כל הזמן ישראלי. לא מקבלים מספר אמריקאי.
וחזרה לתוכנית.. יש תוכניות שעולה 50 לחזור, יש כאלו ש 150
וחזרה לתוכנית מוזלת, מבטיחה אותה לשנה שלמה מחדש
-
-
סים לטלפון שכולל גלישהאפשר לשלם עליהם במזמומן?
-
סים לטלפון שכולל גלישהככל הידוע לי - כן. אלו Pre-paid Cards - אז אם תרצי לחדש או להוסיף, תצטרכי לעשות את זה עם אשראי.
אבל בעת הרכישה, לפחות בAt&t שלמנו במזומן...