ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נסיון ב airbnb

פורום צפון אמריקה
    3
    5
    926
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nirol22
      nirol22 נערך לאחרונה על ידי

מישהו התנסה בairbnb?

חשבתי לסגור חדר ל2 לילות דרך האתר הזה,

כמה זה אמין? והאם זה בכלל חוקי?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

כמובן

אני הזמנתי דירות בוושינגטון ופרובידנס, והכול הלך יופי, למרות שלא פגשתי את בעלי הדירה באף אחד מהמקרים, והתקשורת איתם הייתה רק דרך האתר. יש לי ניסיון מצוין עם האתר גם בברזיל, שם כן פגשתי את בעלי הבית ברוב המקרים. נדמה לי שבניו יורק יש עם זה קצת בעיות, אבל גם שם לא נראה לי שצפויות תקלות. מה שחשוב זה לבדוק את הציון והביקורות שקיבל בעל הדירה שאתה מעוניין בה, ולוודא שלא היו הרבה מקרים שבהם הוא ביטל הזמנות ברגע האחרון -- במקרה כזה אתה אמנם מקבל בחזרה את כל הכסף, אבל זה יכול להיות מבאס להתחיל לחפש מקום לינה זמן קצר לפני ההגעה. אם נראה לך שיש סיכוי שאתה תבטל אז כדאי לבדוק את תנאי הדירה הספציפית, כי יש כל מיני סוגים של מדיניות ביטול. בכל מקרה, מניסיון של מכרים, אם מתעוררת בעיה כלשהי אז מנגנון הבוררות של האתר יעיל מאוד ומהיר, אז אין מה לדאוג בקטע הזה. חוץ מזה, הכסף שלך לא עובר ישירות לבעל הדירה, אלא ל-Airbnb עצמם, שמחזיקים אותו אצלם עד שאתה מסיים את האירוח, כך שיש פחות סיכוי לכל מיני תרמיות וקומבינות [אם כי גם זה קורה לפעמים, באופן בלתי נמנע].

• inspire
          inspire נערך לאחרונה על ידי

כמובן

אנחנו היינו לפני שבועיים בשתי דירות דרך airbnb. בלוס אנג'לס ובסן פרנסיסקו. 2 לילות בכל אחד. היה מצויין. יותר טוב מכל מלון שהיינו בו מבחינת מחיר מול תמורה. בשני המקרים בעלי הבתים נפגשו איתנו, מסרו לנו את המפתח והסבירו לנו על הבית. שימו לב שמלבד מחיר פר לילה, יש להוסיף דמי נקיון עבור כל תקופת ההשכרה. כך שלא ממש משתלם לשכור ללילה אחד אלא רק 2 לילות ומעלה.

• nirol22
            nirol22 נערך לאחרונה על ידי

כמובן

תודה רבה

איפה אני רואה כמה פעמים הוא ביטל הזמנות ברגע האחרון?

• חתול-רובוט
              חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

אם אני לא טועה

אז בביקורות הגולשים על הדירה -- בכל פעם שבעל הבית מבטל, האתר מפרסם אוטומטית הודעה על הביטול. לי זה לא קרה אף פעם, וזה כנראה לא דבר שאמור לקרות בנסיבות רגילות, כך שאם רואים שזה התרחש בתכיפות גבוהה אז יש מקום להרים גבה, ולכל הפחות לברר את זה עם בעלי הדירה.

בכלל, אני כמעט תמיד יוצר קשר עם המשכירים לפני שאני מזמין אותה -- גם כדי להבהיר סוגיות חשובות [נגישות לתחבורה ציבורית, סופרמרקטים ומסעדות צמחוניות בסביבה, ובמקרה של ברזיל גם ביטחון אישי], אבל גם כדי לקבל עליהם רושם כללי. ההיענות והשירות הם כמעט תמיד מעולים, כי הם יודעים שהפרנסה שלהם תלויה בביקורות שהם יקבלו מהשוכרים.

ואני מצטרף בחום למה שכתב/ה אינספייר - היחס בין העלות לתמורה באתר הוא גבוה ביותר. במסגרת נסיעות אקדמיות בתקציב צנוע ביותר התארחתי בדירות מדהימות באזורים הטובים ביותר של וושינגטון וריו דה ז'ניירו, במחיר שלא הייתי חולם לשלם על מלון בינוני בחלקים מלבבים פחות של הערים האלה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון