ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סובב הים הבלטי

פורום אירופה
    2
    4
    1181
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • 63623
      63623 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם אני ועוד חבר מתכנים ליסוע ב29/8 לריגה ומשם להמשיך באוטובוס לטאלין ומעבורת להלסינקי ומעבורת לפינלנד, מי שכבר עשה את המסלול הזה בעבר אשמח לשמוע מהנסיון שלכםכמה עולה המעבורות ובעיקר חסר לי מידע על מעבורת לילה מהלסינקי לשטוקהולם מה המחיר ואם זה כדאי כי יש טיסה ב35$ השאלה מה עדיף כי במעבורת גם חוסכים לילה במלון שבמדינות אלו זה עסק יקר ומה התדירות והאם צריך להזמין מראש כי אנחנו רוצים להיות ספונטניים. נ.ב. לא לשלוח לי קישור לטאלינק או לויקינגליין זה אני יכול לעשות לבד אלא אני רוצה לשמוע מהנסיון שלכם.תודה רבה רבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Soft Cell
        Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

סובב הים הבלטי

אם יש לך את הלינק של טאלינק תוכל לראות שם את המחיר של המעבורת לשטוקהולם שהיא מאוד מומלצת ולדעתי חוויה בלתי נשכחת.

יש שם שדירת חנויות, מועדונים ומסעדות. הרבה בידור ואלכוהול לתוך הלילה. 

אם לא מדובר בסוף שבוע או בחג לא תהיה לך בעיה של מקום מאחר והמעבורות האלה ענקיות. קחו את החדר הכי זול, ממילא מבלים הרבה מחוץ לחדר. 

• 63623
          63623 נערך לאחרונה על ידי

סובב הים הבלטי

תודה על התשובה אך אני עדיין מחפש תגובה ממישהו שעשה הפלגת לילה וזוכר מה שעת היציאה מהלסינקי ותוך כמה זמן הגעה לשטוקהולם ובעיקר כמה עלה לכם התענוג הזה. תודה.

• Soft Cell
            Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

סובב הים הבלטי

כתבת שאתה יכול להכנס לבד לאתר של טאלינק ושם כאמור רשום הכל.

בכל מקרה בתור אחד שעשה את השייט פעמיים נראה לי שיש לי קצת ידע בנושא.

קונים כרטיסים דרך האינטרנט או בטלפון או בדוכן שלהם. המחיר בסביבות 111 יורו לזוג. מקבלים חדר עם שתי מיטות, ללא כלכלה.

ההפלגה יוצאת בשעה 17:00 מגיעים לטרמינל כשעתיים קודם, מעבירים במכונה את טופס ההזמנה עם הברקוד ומקבלים שני כרטיסים לחדר.

לפני ההפלגה ובשעות הראשונות עולים לגג האוניה ואפשר להזמין שם בירה. בשעה 17:00 בדיוק הפלגה. אחרי הביקור בשדירת החנויות הולכים למועדון. אפשר לפני כן לקנות בדיוטיפרי פחיות של סמירנוף אייס ולבקש במועדון כוס עם קרח ואז מעבירים כמה שעות במועדון עם הופעות הגרלות וריקודים.

לאחר מכן אפשר לעבור לדיסקוטק שנפתח בחצות.

מבחינת אוכל יש שם מזנון 24 שעות ואפשר לאכול ארוחת בוקר די טובה ולא יקרה בחדר האוכל וזהו. מגיעים ליעד.  

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון