טעות באיות בכרטיס טיסה
-
שלום.
הזמנתי כרטיס טיסה לאירופה עם קונקשן ביוון. בכרטיס טיסה רשמו את השם שלי עם טעות איות. במקום האות K רשמו C. יש לציין זאת לא האות הראשונה של השם.
ביקשתי מהסוכן לתקן את הטעות. נאמר לי שלא ניתן לתקן. הסוכן ציין שהוא רשם הערה ממוחשבת לגבי הטעות. כשביקשתי שישלח לי הוכחה לכך, נאמר לי שלא ניתן לשלוח כי זה בתוך המערכת.
התקשרתי ללאופר - הנציגים בארץ של החברת תעופה. מהם נאמר לי, שכל עוד זאת טעות אחת, זה לא בעיה.
יש עוד מה לעשות בעניין?
תודה.
-
והסוכן יסכים לטעת בספרה אחת בסכום שתשלם?רק ספרה אחת, אפילו לא הראשונה...
שילמת עבור כרטיס תקין או שגוי? למה שתסכים לקבל כרטיס שגוי?
יכול להיות שהתיקון יעלה לסוכן כסף, למה שאתה תסכן את הטיסה שלך כדי שהוא לא ישא בתוצאות הטעות שלו?
אתה יכול לכופף את הראש לקבל את הדין ולקוות שלא תתקע בשדה זר (רוב הסיכויים שלא תתקע אבל לא 100%) או לעמוד על זכויותך. בחירה שלך.
-
קרה לי מקרה דומהאגיד בזהירות המתבקשת שהתשובה של הסוכן לגבי ההערה הממוחשבת היא...איך לומר...לא כ"כ נכונה.
קרה לי מקרה דומה בשנה שעברה (שכחתי להוסיף את השם השני שלי בכרטיס, אבל זה היה באשמתי) והסוכנת שלי הוסיפה הערה לגבי השם, ושלחה לי את התיעוד של ההערה במייל, בכדי שאוכל להדפיס ולקחת את התיעוד לטיסה.
(לגבי התשובה שקיבלת ש"כל עוד זאת טעות אחת זאת לא בעיה" - אני לא הייתי מסתפק בתשובה כזאת, אלא אם היא מתועדת במייל באנגלית)
אם הטעות היתה של הסוכן- תדרוש שהוא יתקן את זה! למה שתהיה בלחץ בגלל טעות שלו?
בפועל, לפחות במקרה שלי אף אחד לא בדק את זה וזה היה טיול שעברתי בו 2 טיסות בינלאומיות עם קונקשן+3 טיסות פנים.
-
קרה לי מקרה דומהאני לא הוספתי מעולם את השם השני שלי לכרטיס הטיסה
ומעולם לא קרה דבר
-
טעות באיות בכרטיס טיסהאצלנו הייתה טעות דומה באיות. במקום TZ (צ') נרשם רק Z. הכרטיס עבר בלי בעיות בצ'ק אין (גם בהלוך וגם בחזור)
-
קרה לי מקרה דומהצודק, כפי שרשמתי לא עשו לי עם זה בעיות.
עניין של אופי פדנטי. הגנים הפולנים מצד אבא יותר חזקים מהגנים הברזילאים מצד אמא