לונדון (אירלנד, סקוטלנד?)
-
אהלן חברים,
אחותי וחבר שלה טסים ללונדון ויהיו שם בזמן הקריסמס והסילבסטר 24.12-1.1 .
-הייתי רוצה לדעת מה מיוחד ושווה לעשות/ללכת/לטייל בתקופה הזו בלונדון בשונה משאר הזמן?
-מעבר לכך מכיוון שהם יהיו שם 9 ימים מלאים, הייתי שמח לדעת האם כדאי להם לשלב ולטוס לסקוטלנד או לאירלנד למשל כדי לגוון את הטיול מעט? (הצעות למקומות אחרים יתקבלו בברכה).
תודה מראש.
-
לונדון (אירלנד, סקוטלנד?)אם הם פעם ראשונה בלונדון לא הייתי יוצא. יש מספיק מה לראות ולעשות.
-
לונדון (אירלנד, סקוטלנד?)בעיקר שווה להזיז את הטיול מעט. חג המולד הוא כמו ליל הסדר - חוגגים בבית עם המשפחה, והכל סגור ומת. יהיה מאוד משעמם ב-24-25.
נראה לי מיותר להגיע עד סקוטלנד או אירלנד בזמן כל כך קצר. אם ממש רוצים לצאת מלונדון, יש מקומות יותר קרובים לטיול קצר של יום-יומיים.
-
לונדון (אירלנד, סקוטלנד?)קודם כל - ראו אלבום תמונות מאנגליה ולונדון.
הייתי בלונדון מספר פעמים - החל מעמוד 49 תוכלו לראות את לונדון מקושטת לקראת חג המולד.
שנית כמו שאמרו לפני דווקא חג המולד עצמו "סוגר את העיר". לא יהיה שום דבר פתוח. ואם מדברים על חדוות הקניות - היא ללפני חג המולד.
הנה טיפ כיצד לתכנן את הטיול בלונדון עצמה.
ודבר אחרון - אין שום סיבה לנסוע/לטוס לאירלנד/סקוטלנד בטיול שזהו אורכו. רק ההתניידות לשם תגזול זמן יקר ומיותר. בלונדון אפשר להיות שבועיים מבלי להשתעמם.
הנה טיפ נוסף על האפשרויות הרבות לטיולי יום מחוץ ללונדון - ניתן לעשות אותם לבד (בתחבורה ציבורית פשוטה) או להצטרך לסיורים מאורגנים.