ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

פורום צפון אמריקה
    10
    17
    3797
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ח.ג
      ח.ג נערך לאחרונה על ידי

עד כה הזמנו כמה מלונות לטיול

2 בתי מלון אני הזמנתי את האחרים בעלי.

בשעה זו אנו מחפשים בתי מלון בדרך ללוס אנג'לס. 

בבוקר מצאתי מלון שעשה רושם  סביר. לא הזמנתי כי היה ללא ביטול.

עכשיו בעלי מצא על המחשב שלו את אותו מלון. אבל יחי ההבדל- יש אפשרות ביטול.

חזרתי למחשב שלי..עדיין ללא אפשרות ביטול ו ..ב5 דולר יותר יקר .

נתקלתם כבר בתופעה זו?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

כן, זה קורה.

אתרי הזמנות כמו בוקינג משתמשים בקבצי קוקיז, בהיסטוריית חיפוש באתר ובכלים אחרים כדי להציע ׳תמחור דינמי׳ במקרים מסויימים. זו לא תופעה רחבה כמו שרבים רוצים לתאר אותה אבל היא בהחלט קיימת. אני מניח כמובן שכל מאפייני החיפוש היו זהים ועדיין מצאתם הבדל בתוצאות.

דרך אחת להתגבר על המכשול היא להשתמש בחלון גלישה בסתר ולבדוק את המחיר המוצע גם באמצעות האפליקציה הסלולרית (שהוא לפעמים נמוך במעט מהאתר כדי לעודד משתמשים להשתמש באפליקציה).

כדאי גם לבדוק אתרים מתחרים. בוקינג הוא לא תמיד הזול ביותר.

• jardine
          jardine נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

היות ואתם נוסעים לטיול ארוך, עדיף לבחור רשת אחת או שתיים של בתי מלון, להזמין ישירות באתר של הרשת, רובם מציעים אפשרות ביטול מראש ולצבור נקודות והטבות, רוב הרשתות מתחייבות כי המחירים באתרים שלהם זהים לחלוטין למחירים כמו בוקינג, אקספדיה וכדומה

• ח.ג
            ח.ג נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

flyingout איני "גאון" מחשבים. לא הבנתי מה זה חלון גלישה בסתר.

( לא עומדת בקצב ההתפתחויות הטכנולוגיות)

מלון אחד הזמנתי בהוטלס. קום כי היה זול יותר.

אכן הכנסנו את אותם פרמטרים.

לא מזמינה באתרים שאיני מכירה.

Jardine קיוינו שנצליח למצוא מלונות ברשתות, התחלנו עם דייז אין ובסט וסטרן אבל הבקורות הרתיעו בחלק מהמלונות על כביש 1 ועד סנט דייגו.

בצפון עוד לא התחלנו לחפש.

• eltsafon
              eltsafon נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

הנה הסבר איך לגלוש בכרום בפרטיות (בלי קוקיז)
              https://support.google.com/chrome/answer/95464?hl=iw

עם איזה דפדפן את גולשת?

• ח.ג
                ח.ג נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

מודה על הקישור. על פי מה שקראתי בו גוגל כרום לא יכול לאסוף נתונים אבל בוקינג  אולי כן. 

מי מהם גורם להופעת נתוני מלונות שונים?

• צביקה
                  צביקה נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

ח.ג

לגבי "גלישה בסתר", אם במקרה השימוש הוא בדפדפן Edge, אז בוחרים בתפריט של הדפדפן ב-:

New InPrivate Window

ולגבי השוני במחירים, יש לזה כינוי בן שתי מילים "היצע וביקוש". המחירים המוצעים משתנים כל הזמן בהתאם לאלגוריתמים של אתרי ההזמנות, שמזהים ריבוי בקשות לאתר הלינה. לא צריך להיות מופתע לראות את המחיר צונח גם ביותר מ-$5, כמו שלא צריך להיות מופתע אם הוא יטפס ביותר מזה. כלכלה חופשית.        

ואני בהזמנת לינות בכלל נמנע מאתרי תיווך כמו Booking, Hotels ודומיהם. תמיד אני מצליח להשיג מחיר ותנאי הזמנה טובים יותר ישירות באתרי המלונות עצמם.

• ריקי 5
                    ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

אני בניגוד לצביקה מזמינה את רוב המלונות דרך בוקינג (כמובן אחרי בדיקת המחיר באתרים אחרים, כולל אתר המלון) וברוב המקרים המחיר בבוקינג, לעתים אחרי הנחת genious, שווים או נמוכים מהמחיר באתר המלון.  אם המחיר שווה לאתר המלון אני מעדיפה להזמין דרך בוקינג, מה שנותן לי אפשרות לעקוב אחרי ההזמנות בצורה מסודרת, לבטל בזמן כפילויות ולשנות את מה שצריך. נכון, יש גם שיטות אחרות למעקב. לי נוח ככה. 

בטיול הקרוב, יש מלון שעולה באתר המלון 150 דולר ללילה, לעומת 100 דולר בבוקינג. קום. יש עוד דוגמאות 

• אלון.י
                      אלון.י נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

היי

גם אני נוהג להזמין ישירות מבתי המלון כאשר בדר"כ המחיר דומה לזה של אתרי ההזמנות.במספר מיקרים שמחיר בוקינג היה נמוך התקשרתי למלון והם השוו את המחיר.

• ח.ג
                        ח.ג נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

תודה לכם

בטיול הקרוב יש כל כך הרבה הזמנות (כ 25) שהפעם ממש אין פנאי לבדוק כל מלון גם באתר שלו. בהתחלה השתדלתי..

עוד לא סגורה על התכנון של חלק ב' בצפון מזרח 

צביקה, לגבי המחיר. אני יודעת שהמחיר יכול להשתנות אבל אני מדברת על מחיר  באותן דקות בדיוק. 

בדקתי בבוקר מחיר. היה ללא ביטול.

אחר כך בעלי בדק מלונות. קרא לי לראות מלון שמצא חן בעיניו. ראיתי אפשרות ביטול.

חזרתי למחשב שלי. חיפוש חוזר. מצאתי את מה שמצאתי בבוקר וכאמור היה שונה לא רק במחיר אלא גם בתנאים.

• FlyingOut

הזמנת מלונות

עשרים וחמש הזמנות... פשוט בזבוז שהכסף שלך עובר דרך בוקינג. בבחירה נכונה יותר של מלונות את יכולה לחסוך עשרות אחוזים מההוצאה הכוללת - ואני מניח שזה יסתכם במאות דולרים.

קודם כל - בוקינג נותן אפס החזר. את יכולה לעבור לאתר דרך אתרי קאשבק ולהנות מהחזר של 5% עד 10%, אבל, זה נכון גם לאתרים אחרים. לפחות הוטלס מציע גם תוכנית נאמנות במסגרתה תוכלי לקבל שובר ללילה חינם לאחר כל עשרה לילות, וזה יכול להיות אטרקטיבי מאוד כשאת יודעת מראש שיהיו לך מעל שלושים לילות בטיול. המחירים של הוטלס כמעט תמיד זהים לאלו של בוקינג והוא מציע גם הנחה לקופונים.

אבל טוב יותר להזמין מלונות באופן ישיר כאשר מדובר במלונות של הרשתות הבינ״ל הגדולות (היכן שרלוונטי). עם כ״כ הרבה הזמנות בזמן קצר את יכולה, ומאוד כדאי לך, להעדיף קבוצת מלונות אחת - ומועדון מלונות אחד - כדי לצבור כמה שיותר נקודות ואפילו להשיג סטטוס גבוה שישרת אותך בטיולים הבאים שלך. המועדון של הילטון, לדוגמה, מציע מסלול מהיר לסטטוס גולד שמצריך רק ארבע שהיות במסגרת 90 ימים רצופים מהרשמה. סטטוס גולד ייתן לך, למשל, ארוחת בוקר זוגית חינם בכל המלונות של הקבוצה - וזו הטבה שפוטנציאלית שווה עשרות דולרים ללילה בכל אחד מעשרות הלילות הבאים שלך כבר בטיול הנוכחי, שלא נדבר על הטיולים הבאים. תיאורתית עם עשרים וחמש הזמנות את יכולה אפילו להשיג סטטוס דיימונד של הייאט (אם תבלי את כל הלילות במלונות הקבוצה) שהוא הסטטוס הגבוה הטוב ביותר בתעשייה כיום.

זה אולי כאב ראש להזמין מחדש את כל ההזמנות אבל אני מבטיח לך שהחיסכון יהיה גדול מאוד. ובכלל, טוב לפתח הרגלים בריאים להזמנת מלונות. בוקינג הוא אתר נוח, אני מסכים, אבל הוא בהחלט לא תמיד הדרך הזולה והכדאית. 

• דור.ד
                            דור.ד נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

בטיול של 25 מלונות בדיקה והשוואה בין אתר המלון לבין בוקינג  - יכולה לחסוך לא מעט. כמו כן, אם מרכזים לינות ברשת מסויימת או שניים  -  תקבלו כבר לטיול הבא לילה או שניים בחינם (בהצטרפות חינמית למועדון)

אם בכל מקרה אתם לא מתכוונים להשוות אז מה זה משנה אם מחיר משתנה ב 5 - 10 דולר. 

אכן בחירת 25 לינות היא משימה לא קלה ומעייפת  - בהצלחה

• ח.ג
                              ח.ג נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

אפשרות ביטול -זה משנה.

מי אמר ש5 דולר זה מה שמשנה. זה משונה שנכנסים לאותו אתר באותו זמן ומקבלים נתונים שונים.

לא אמרתי שלא מתכוונים להשוות אלא אין פנאי.. לכן בוחרים כרגע רק עם אפשרות ביטול.

יודעים שבחירה באותה רשת מועילה  אבל מה לעשות אם לא מצליחים למצוא משהו מתאים?

שבת שלום

• ranchy
                                ranchy נערך לאחרונה על ידי

הייתכן? על הזמנה בבוקינג

כבר קודמי סיכמו שבוקינג זו לא האפשרות היחידה.

בוקינג היא אפשרות טובה ואמינה ובכך יתרונה. ההנחות בבוקינג קיימות אבל השיטה שונה. כשאתה מקבל את התואר של לקוח נאמן (ג'יניוס בשפתם) אתה מקבל גם הצעות למלונות במחיר מיוחד עבורך שזה בערך 10% פחות מההצעה הרגילה.

אבל בוקינג כאמור לא לבד ומעבר לבוקינג,הוטלס.קום,וכו' יש עוד הצעות של מלונות ואכסניות שמסרבות לעבוד עם אתרי ההזמנות בגלל הקופונים הגדולים שהם גוזרים וגם הם מופיעים במפות גוגל  ו-או מישלן כי אלה כנראה גוזרים קופון זול יותר.

השיטה היא להגדיל את המפות (גוגל , מישלן) של האתר המבוקש עד הגודל שמופיעים המלונות. נכון שמרבית המלונות יופיעו עם קישור לבוקינג או הוטלס.קום אבל יהיו כאלה שרק אתר המלון או מספר הטלפון שלו יהיו.

בעבודה מול בוקינג ומפת גוגל הצלחתי למצוא לפני שנה כ40 לינות במערב קנדה וארה"ב במחירים סבירים שהגבוה ביותר היה פחות מ110$ ללילה. הממוצע היה סביב 75 $ שזה אומר שהיו גם לא מעט במחירים של +-50$ ללילה.

אם זה נשמע למישהו הזוי לא נותר לי אלא לאמר כשמחפשים לכל רוחב החזית ולא מפחדים גם לזוז קצת ימינה או שמאלה ממרכז הענינים אז גם מוצאים.

ושיהיה ברור לא התכלבתי לרגע. הכל היו נקיים ומסודרים.

רנצי

• may east
                                  may east נערך לאחרונה על ידי

דוגמא

ראיתי בבוקינג מחיר עם הנחה למלון שרציתי.

אז נכנסתי אליו שוב, אבל הפעם דרך ebates בשביל הקשבק.

מחיר ההנחה נעלם ונשאר המחיר הרגיל.

• FlyingOut

דוגמא

כן, ברגע שנכנס לתמונה אתר קאשבק התעריפים עלולים להשתנות או להיעלם. פחות הוגן לדעתי, אבל, זה מה יש.

מה שכן - בהרבה מקרים אתרי הקאשבק מגדירים מראש שלא כל התעריפים מזכים בקאשבק ויכול להיות שבחיפוש אחרי המעבר יופיעו רק תעריפים מזכים. לכן באמת כדאי תמיד לבדוק את התעריפים בחלון גלישה בסתר מבלי לעבור דרך אתר קאשבק.

כמה נוח שבאתרי המלונות אין את המשחקים האלו. 

• ח.ג
                                      ח.ג נערך לאחרונה על ידי

ועוד חויות

ניסיתי להזמין מקום באמצעות אתר להזמנת צימרים בארה"ב . תשובה לא קיבלתי.

הוטלס מורידים תשלום מראש למרות שטרום הזמנה כתוב שתשלם כשתגיע למקום.

אחרי חיפוש ללא תוצאות משביעות רצון (בעלי) המשכנו להזמין בבוקינג.

הבוקר לאחר חיפוש ממושך מצאנו ממקום ליד קונווי. הזמנו. קיבלנו אישור.

אחה"צ בעלי קיבל שיחת טלפון מבוקינג. מצטערים אבל המלון הודיע שלא יוכל לארח אותנו. (טעות,, אובר בוקינג? )אז הם מצאו לנו מקום אחר באותו מחיר.. אם אנחנו רוצים שנכנס לקישור שיביא אותנו לאתר להזמין אותו.. אז בדקנו.

המלון לא בדיוק בכיוון שלנו.   בבקורות השליליות תלונה עיקרית על איכות המיטות.

המחיר  היום בהזדמנות -נמוך ב100 דולר מההזמנה שלנו. מפתה??ממש לא כשמבטיחים שיהיה במחיר המלון שהזמנו . זה לא מה שאנחנו מחפשים ולא רק במיקום.

.. אחרי שעתיים נוספות של חיפוש בעלי התביית על מלון שבבוקר לא נבחר בגלל המחיר.

בדקתי אצלי במחשב. היה יקר יותר .

בעלי נכנס והפלא ופלא (כבר לא) הזדמנות: המחיר אצלו זול ב18 דולר מהמחיר שמופיע אצלי.  גבוה ב4 דולר מהמחיר של ההזמנה הראשונה שלנו.

כמובן שבעלי שלח מייל תשובה להזכירם שאת דמי הביטול שביקש המלון הראשון לא יחייבו כהבטחתם וישמח מאוד אם גם ה4 דולר ייעלמו מחשבוננו כפיצוי על בזבוז הזמן ועגמת הנפש.

בינתיים אין תגובה.

• 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון