ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בנגקוק

פורום תאילנד
    9
    29
    8912
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adivelednizki
      adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

המלצה חמה מאוד,מאוד נהננו במלון

היי יסמין , אזור סיאם מאוד שוקק. השאלה מה את מחפשת ? מסעדות ? בילוי אחר ? בכל זאת מדובר בבני 2 ו 4 ... לגבי שוק לילה, השאלה לאיזה שוק לילה התכוונת ? יש את אסיה טיק (פחות לקניות דווקא ויותר לאווירה ) שבו היה לנו ממש כיף בערב והוא בהחלט יכול להתאים לבילוי עם ילדים , אז נסענו לשם ישירות מהמלון עם הסקיי טריין עד לתחנת "ספן טקסין" ומשם יש מזח סירות המוביל לאסיה טיק. הסירות הן בחינם וזה שייט קצר שגם הוא חלק מהחוויה לילדים. באסיה טיק עצמו יש שפע חנויות ( לא זול אבל אפשרי ) , מסעדות עם הופעות חיות ומוזיקה , מסאז'ים , חנויות גלידה ,גלגל ענק ( לא יקר ) וכשאנחנו היינו , היה שם מתחם של מכוניות ( קארטינג לקטנטנים ) שם הילדים בילו זמן רב . הכל על רציפי עץ בסגנון נמל תל אביב. יש גם מופעים במקום ( לא ניסינו ) . במידה ותרצו שוק לילה אחר , אז או בסקיי טריין למקום קרוב או לקחת מונית שאכן בערב זה פחות נורא לקחת (תלוי ביום , בשעה...אבל קחו בחשבון זמן מונית כי בכל זאת מדובר בבנגקוק והיא עיר פקוקה) ואצלנו הבת מאוד התלהבה מכך שיש מוניות בצבע ורוד בבנגקוק ....

כמו שאיתן אמר, סיאם הוא המשכו של סוקומוויט . זה אותו סגנון . אני מעדיפה את סיאם אבל לא ככ משנה . וכמו שאיציק אמר , גם פארטונם זו אופציה אבל אני לא הייתי ישנה שם מכיוון שהסקיי טריין לא עוברת שם וזה חיסרון בעיני .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איציק 69
        איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

סיאם סקוור הוא חלק מאזור פראטונם והוא המרכזי שם, גם אני ממליץ לקחת מלון בסיאם סקוויר.

• יסמיןא
          יסמיןא נערך לאחרונה על ידי

תודה על התשובה! אני מחפשת שיהיה נעים בערב מחוץ למלון, מסעדות, דוכנים ולגבי שוק ערב אני לא מחפשת בעיקר לקנות אלא באמת את האווירה ומה שרשמת נשמע מתאים וממש נחמד

• Amir Bangkok
            Amir Bangkok נערך לאחרונה על ידי

צר לי לחלוק על דעתך איציק לגבי פראטונאם - ההתניידות לשם ומשם במוניות היא עונש בל יתואר. במיוחד לתייר המגיע לבנגקוק לזמן קצר ומוגבל. פראטונם איננו חלק מסיאם סקוור ורחוק מאד משם רגלית. וכשאין אלטרנטיבה תחבורתית אחרת (כמעט) מלבד מוניות - הבעיה גדולה שבעתיים.

לפי הצרכים שהציגה השואלת, אכן איזור סוקהומויט הוא המתאים ביותר עבורה לדעתי. גם איזור סוקהומויט איננו מושלם, אבל הוא אכן מספק את אפשרויות הלינה וההתנידות הרבות והטובות ביותר בבנגקוק. לכן איזור זה הוא גם המתויר והמבוקש מכולם.

• נדב הרגיל
              נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

סוקומוויט אזור מצויין ללינה. גם אני אוהב לשהות בו.

יחד עם זאת, אווירה של כיף, תיירים ומקומיים, צבעים, מוסיקה ואנרגיות טובות - אין שני לאזור הקוואסן, במיוחד בשעות הערב.

231
              • יסמיןא

התמונות מסוקומוויט או קווסאן? באיזה חלק אתה ממליץ לשהות לאורך סוקומוויט? הבעיה העיקרית שלי עם קוואסן זאת גישה לרכבת עילית שמאוד חשובה לי

• adivelednizki
                  adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

סיאם לא חלק מפראטונם . צריך מפראטונם מוניות . אבל נראה לי לא רלוונטי ליסמין שמתלבטת בין סוקומוויט/ סיאם לקוואסן.

אז לדעתי התמונות מקוואסן. אני מכירה משפחות שמעדיפות ללון באזור הקוואסן . לא חושבת שזה רק לתרמילאים . יש גם משפחות. ויש משהו נחמד להיות שם בערב . אבל באופן אישי אנחנו לא מהמשפחות האלו. עניין של טעם. אם בא לנו לבלות ערב בקאווסן , אנחנו תופסים מונית. בשאר הזמן אנחנו מעדיפים להיות ליד סקיי טריין.

• נדב הרגיל
                    נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

התמונות מרחוב הקוואסן וסביבתו.
                    נכון, אין הוא בקרבת רכבת עילית, אולם ההניידות אליו וממנו מתבצעת בנוחות במונית. לעיתים יש פקקים, אולם בשעות העומס גם לא נעים לעמוד עם עוד המוני אנשים בדחיסות של הרכבת העילית.
                    יתרונות וחסרונות לכל אזור.

לגבי אזור סוקומוויט - לנתי ונהנתי מאוד במלון Novotel Ploenchit הממוקם ממת בתחילתו של רחוב סוקומוויט ובסמיכות לרכבת עילית (תחנת Ploenchit).

Novotel PloenchitNovotel Ploenchitסמוך למלוןסמוך למלון
                    • יסמיןא

תודה על כל המידע!

• 1
                      • 2
                      • 2 / 2
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון