בחירת מיקום למלון בפריז
-
שלום רב,
באיזה מבין האזורים הבאים מומלץ יותר לקחת מלון?
יש 4 מלונות לבחירה.
אשמח לדירוג 1-4 ואם אפשר גם הסבר קצר למה?
תודה מראש.
-
בחירת מיקום למלון בפריז[לפי הידוע לי מניסיון בטיולים, אני לא פריזאי]
הייתי בוחר בין: Hotel Valadon Colors לבין Hotel de France Invalides.
המיקום נראה לי טוב, מרכזי. אפשר להגיע אפילו ברגל למספר גדול של אתרים. בעיה היחידה היא שקו הרכבת הקרוב היחיד הוא קו 8 - אבל לא חיסרון רציני.
Source Hôtel - ממש לא! סביבה עויינת.
Hotel Des Comedies Paris - לא מכיר את הסביבה.
-
בחירת מיקום למלון בפריזמציעה לצאת לחיפוש נוסף.
אף אחד מאלה לא ממש במרכז.
בפריז אפשר להתמקם טוב ואז בכלל לא צריך תחבורה ציבורית!!!
גם במלונות יקרים-החדר פצפון ומרגיש כאילו בנו את הקירות סביב המיטה(:
המיקום שווה הרבה
.בהצלחה
-
בחירת מיקום למלון בפריזמה נחשב מרכז?
עמיחי... הלחצת אותי.. טוב ששאלתי!
למה הכוונה סביבה עויינת? שכונת עוני, הומלסים, מהגרים, איסלם קיצוני?
חשבנו על Hotel Des Comedies Paris נמצא לא רחוק מתחנת הרכבת יורוסטאר שדרכה אנו מגיעים מלונדון יש תחנת מטרו 2 דקות מהמלון (150 מ') ואוטובוס התיירים (אני יודע שנחשב למלכודת תיירים אך אני חושב שהוא שווה) עובד ממש ברחוב ליד.
מישהו יודע משהו נוסף על האזור הזה?
תודה
-
בחירת מיקום למלון בפריזאולי הגזמתי עם המילה עויינת, אבל בהחלט יש באזור הזה מהגרים רבים.
מציע עוד כמה הצעות:
- בביקור האחרון שלנו בעיר שכרתי דירה ב AIRBNB. תמורה מעולה לכסף.
- העדפתי להתרחק מהמרכז - שכרנו דירה ברובע מונפרנס. המחירים שם הרבה יותר זולים, ומצד שני יש שפע של בתי קפה, מסעדות וחנויות, הכל פתוח עד מאוחר. יש להשתמש בתחבורה ציבורית כדי להגיע לרוב האתרים (יש שפע של קווי אוטובוס וכמובן תחנת מטרו מרכזית עם הרבה קווים וגם תחנות יותר קטנות).
-
בחירת מיקום למלון בפריזראשית לגבי השיקול- כי פעם אחת מגיעים ברכבת מלונדון, אבל כל יום צריך לטייל בפריז ולכן לא ההגעה צריכה להוביל אתכם אל הבחירה.
שנית- מלונות ליד תחנות רכבת לרוב אינם סביבה מאד סימפטית להתגורר בהם, ופריז לא יוצאת דופן בהיבט זה.
השיקול עדיף שיהיה מהם היעדים אותם רוצים להכיר בפריז? האם זה ביקור ראשון? כמה ימים בתוך העיר וכמה ימים מחוץ לעיר? בהתאם לכך אפשר לכוון את המלון שיהיה "הכי" נכון גיאוגרפית.
אומרים שכל יעד בפריז נמצא במרחק של 5 דקות מתחנת מטרו-אני חושבת שזוהי אמירה נכונה

אבל חשוב איזה קו מטרו (אורך שחוצה את שתי הגדול או רוחב של גדה אחת?) איזו תחנת מטרו סמוכה - נקודת מפגש של כמה קווים? תחנה קטנה ? תחנה גדולה שעוברים את כל פריז מתחת לאדמה עד שמגיעים לקו הנכסף?
ובגדול שני המלונות ברובע 7 (מבלי להיכנס לרזולוציות נוספות) יותר סביבה נחמדה (סביב האינווליד ורודן) .
הוטל קומדיאן- טוב אם מחפשים אזור יהודי, אוכל כשר -אחרת..אפשר לוותר .
נ.ב. זה באמת משנה אם זו שכונת מהגרים או חיי לילה מפוקפקים? יש אזורים שעדיף (אם אפשר) לא להתקרב אליהם בשעות החשיכה כשאתה לא מקומי.
-
בחירת מיקום למלון בפריזמבין הארבעה אין ספק שמלון ״Des Comedies״ הוא בעל המיקום הטוב ביותר לתייר הממוצע שמעוניין להגיע ברגל לנקודות עניין בעיר. השניים שקרובים למגדל אייפל הם במיקום בינוני לכל היותר והמלון הרביעי, אי שם בצפון העיר, יהיה מאוד לא נוח.
משזה נאמר, המיקום של המלון הראשון הוא בסדר אבל לא מעולה. בתחנת המטרו שטרסבורג סנט-דני, הקרובה למלון, עוברים שלושה קוים יחסית מרכזיים. המלון הוא במרחק הליכה לנקודות עניין רבות - במיוחד באזור המארה - אבל מעט רחוק מהנהר.
מיקום טוב יותר יהיה לכיוון דרום ומערב. אזורי האופרה, המדליין והמארה. גם הרובע הלטיני, שנמצא דרומית לנהר, מתאים לתיירים. הוא שקט יותר אבל יש בו גם רחובות מרכזיים מאוד, שווקים, אתרי עניין רבים וחנויות.
-
בחירת מיקום למלון בפריזתודה רבה FlyingOut
קשה למצוא מלון לזוג + 3 ילדים בחדר אחד
ולמלון הזה יש חדר דופלקס משפחתי שנראה נחמד ובגודל סביר 41 מ"ר.
אם גם המיקום בסדר אז כנראה נלך על זה.
תודה לכולם על התגובות
. -
בחירת מיקום למלון בפריזלמה לא לשכור דירה ב AIRBNB?
-
בחירת מיקום למלון בפריזהיי עמיחי,
האמת....כי אני לא מכיר את הנושא..
תמיד מתחיל לחפש ואז "בורח" למה שנוח, בד"כ דרך בוקינג...
באתרי ההזמנות יש מאות ואלפי חוות דעת של אנשים על כל מלון וסתם נראה לי יותר "בטוח" ופחות סיכוי "ליפול".
חוץ מזה שתמיד נחמד לחזור לחדר נקי ומסודר לפני השינה עם מגבות נקיות ומקופלות באמבטיה
.אין לי ספק שכמשפחה עם 5 נפשות זה יפתח לנו המון אופציות נוספות במחירים יותר סבירים.
היכן אתם הייתם? מה המחיר בערך ללילה?
תודה.
-
בחירת מיקום למלון בפריזמתי אתם נוסעים ולכמה זמן?
היינו בפריז עם 3 ילדים בוגרים-מצאתי דירה משגעת.
מצרפת את הסיכום,חושבת שהפרטים מופיעים:
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3942998/srch-#ms g_3942998
בהצלחה
-
בחירת מיקום למלון בפריזאז נכון, מלון זה פינוק. יש שירותי ניקיון, יש שירותי קבלה, מרגיש יותר בטוח.
דירה ב AIRBNB אין את כל הפינוקים האלה. מצד שני יש תמורה טובה יותר לכסף. בטח למשפחה של 5, ובטח אם רוצים גם לחסוך בהוצאות האוכל ולהעזר בסופר המקומי.
הדירה שאנחנו בחרנו הסתברה בתור דירה מעולה, וכבר שלחתי לשם 2 משפחות של חברים. אבל היא מתאימה לעד 4 ולא תתאים לכם. אבל בתהליך החיפוש הבנתי כמה דברים:
- תהליך החיפוש של דירה לוקח הרבה יותר זמן ממלון. צריך לקרוא את כל חוות הדעת ולדעת לחפש גם בין השורות. מלון זה יותר פשוט.
- יש יותר סיכון. לכן נדרש לסנן הרבה יותר בקפדנות - למשל לבחור דירה רק עם עשרות חוות דעת, על פני תקופה לא קצרה, מכל מיני לאומים.
- כדאי מאוד לתקשר עם בעל הדירה לפני ההזמנה דרך מערכת ההתקשרות של האתר
- לקרוא בלוגים לגבי האתר - למשל שירשור על ניסיון עוקץ שמקושר כאן באתר (מצד שמאל). אפשר ללמוד מזה על מה לחפש.
בנסיעה האחרונה לפריז ולונדון החלטנו לקפוץ על העגלה - ויש לי הרגשה שמעכשיו אני אחפש AIRBNB בכל נסיעה עתידית.
-
בחירת מיקום למלון בפריזכנראה שאנחנו לא בשלים עדין.
הטיול בעוד חודש ואין לי הרבה זמן פנוי להתחיל להתברבר עם זה עכשיו.
מה גם שאנחנו לא אנשי סופר וסנדווצ'ים, יותר בקטע של ז'אנק פוד מוכר בחו"ל.
אגב.. בחיפוש מהיר המחירים לא נראים נמוכים משמעותית לעומת מלון ממוצע.
מחיר לדירה באזור המלון הנ"ל יוצא כ- 30% פחות בערך, בשקלים זה לא מעט אבל בשלב זה נוותר.
הרבה תודה

-
בחירת מיקום למלון בפריזעם 3 ילדים (תלוי גילאים)
הרבה יותר נוח בדירות ,מאשר חדר אחד (גם אם זה 41 מ"ר) המיועד לכל הנפשות -כולל מזוודות.
היתרון של דירה שיש מטבחון-אפשר להכין שוקו וקורנפלקס בבוקר, ואפשר לטגן חביתה וסלט בערב (לא חובה, אפשר)
במלון-אין אופציה כזו.
דירה אפשר למצוא באיירב.ב. אבל גם בבוקינג (עם כל היתרונות של חוות דעת ,דירוג, והזמנה) וגם באתרים אחרים הממוקדים בדירות בפריז- יש שפע .
(כן, עדיין אף אחד לא ינקה ולא יקפל מגבות באמבטיה ).
שנית- נקודת המבט של "פריז ברגל" מנקודת הלינה-בעיניי פחות רלוונטית כי בכל מקרה תשתמשו במטרו- ולכן מיקום לינה צריך להיות נגיש למטרו'אים.
מלון Des Comedies נמצא ליד תחנת מטרו בון נובל - שזה יתרון (קוים 8 ו9) דקות מהשדרה (יש לך אפילו פיצה האט שם).
-
בחירת מיקום למלון בפריזשרון-
כל אחד מכיר את משפחתו והעדפותיהם
.אצלנו הילדים בוגרים מאוד,הגדולה מאז ומתמיד מחפשת את הירקות והגבינות וארוחות הבוקר בדירות השונות בטיולים השונים-אלה אחד הדברים הזכורים אצלנו להרבה זמן.
בארוחות הבוקר במלונות בדכ אין ירקות...
ילדים גדולים מחפשים גם פרטיות .
מבחינתי היתרונות בדירות עולים הרבה מעל החסרונות (שהם בסהכ מצעים מסודרים).
חיסרון במלון הוא שבאירופה לא מאוד נפוץ דלת מקשרת-אני פחות אהבתי את הפעמים שהיינו כולנו בשני חדרים נפרדים ללא קישור ביניהם.
מרגע שפתחתי לרעיון ולביצוע של דירה-אנחנו עפים על האפשרות
.בזוג נבחר תמיד במלון
.תהנו
️סיגל
-
בחירת מיקום למלון בפריזשוב הרבה תודה לכולם!
יונית - ראיתי את הפיצה האט ויש גם מקדונלדס במרחק הליכה קצר.
קוראסונים לבוקר בטח לא יהיה בעיה למצוא ברחוב ליד ככה שאנחנו מסודרים

-
בחירת מיקום למלון בפריזהיי שרון
תעייני באשכול הזה
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-4085699#msg_4085 699
עם המלצות לינה בפריז.
בהצלחה
אשמח לקרוא רשמים שלכם כשתחזרו
בילוי נעים
-
בחירת מיקום למלון בפריזאנחנו שכרנו דירה(זוג +3) דרך תבל ברובע הלטיני ליד גני לוקסנבורג והיה מעולה.