ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Airbnb בטוח ?

פורום אירופה
    7
    10
    2384
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Or_3563308
      Or_3563308 נערך לאחרונה על ידי

מצאתי איזו דירה חביבה.. התכתבתי עם בעלת הדירה והיא ענתה בנעימות על שאלותיי.. יש לה בערך 30 ביקורות חיוביות. אך אני עדיין ממש חושש. פחות מבחינת הכסף כי הבנתי שאני מוגן, יותר מהבחינה שאגיע ופתאום תדפוק ברז או משהו כזה. בתאכלס הזמנתי דרך בוקינג למלון דירות sun resort apartments אבל עכשיו אני מעדיף לשנות מיקום לרובע היהודי. אשמח לתשובה מיודעי דבר.

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Or_3563308

airbnb בטוח ?

משום מה לא נותן לי לערוך. מדובר על בודפשט.

• Niv3267314
          Niv3267314 נערך לאחרונה על ידי

airbnb בטוח ?

אצלנו, בדירה בויילס שהוזמנה מהאתר היה בסדר גמור. לדעתי לא סביר שמצב של אי הופעה יקרה, כמובן יכול לקרות מצב כזה וזה תלוי בבעלים אך זה לא אמור לקרות. תקרא את הביקורות לעומק תראה אם שווה.

דרך אגב, לאחר בחירת כל דירה שהיא כדאי מאוד לשלוח מייל תזכורת לבעלים כשבוע לפני ההגעה, עוד מישראל! שהמייל ימנה את האורחים ויכלול תקופת שהות. מענה הבעלים אמור להבטיח ראש שקט.

• Or_3563308

airbnb בטוח ?

תודה!

• Or_Amir
              Or_Amir נערך לאחרונה על ידי

airbnb בטוח ?

אני כבר השתמשתי פעמיים ב-airnbnb בספרד, פעם אחת הייתה לחודש והכל היה מעולה עם המארחים. בביקורות יש גם ביקורות אוטומטיות אם המארח ביטל אז אם יש מארח שיש לו הרבה ביקורות של ביטול הייתי נזהרת. 

• irfa
                irfa נערך לאחרונה על ידי

airbnb בטוח ?

אנחנו הזמנו לפלורידה דווקא מעין מלון דירות והיה מוצלח.

1. לקרוא טוב המלצות. 2 לשלוח שאלות ולראות האם הוא מגיב ואיך..  ו..לנהל את כל התשלומים רק ואך ורק דרך ה-airbnb בשום אופן לא ישירות ואם הוא /היא מבקשים או מנסים לקבל ישירות זו נורה אדומה גדולה.  

3. לקרוא טוב את האותיות הקטנות בעיקר לגבי מדיניות הביטול והגבייה.

• ?
                  משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

airbnb בטוח ?

אני השתמשתי פעם אחת באנסי בחודש שעבר והיה מושלם!

כמוך, גם אני קצת חששתי מהפעם הראשונה... ועכשיו אין לי ספק שאשתמש שוב בפלטפורמה הזאת.

מומלץ לנקוט בצעדי הזהירות הבאים:

1. בתהליך ההזמנה, ההדברות עם המארח ולאורך כל הדרך - לעשות הכל רק דרך Airbnb! אם מארח (מטעמי נוחות אכתוב כאן "מארח", כמובן שהכוונה היא גם למארחת) מציע לך להתקשר איתו ישירות כדי לחסוך את עמלת ה-Airbnb - לברוח ממנו ומהדירה שלו כמו טיל.

2.  לבחור בדירה שיש לה כמה שיותר ביקורות, ורצוי שכולן תהיינה חיוביות. אם יש ביקורת שלילית, לקרוא אותה היטב ולשים לב גם לתגובת המארח לאותה הביקורת. אם למשל הביקורת השלילית עוסקת בווייפיי גרוע, וזו לא סוגייה בעייתית מבחינתך - סבבה. עדיין כדאי לבדוק איך המארח התייחס לביקורת. האם ענה באדיבות, גילה רצון לפתור את הבעיה או התווכח עם האורח?

3. לבדוק היטב בביקורות שאין אף סיפור של ביטול. מבחינתי זה "דיל ברייקר" - לא אלך לדירה שהמארח ביטל בה אירוח אפילו אם זה קרה רק פעם אחת, מכל סיבה שהיא. 

4. בהמשך ל-2 ול-3, לשים לב בביקורות להתייחסות לא רק לדירה אלא גם למארח. האם הוא זמין ונגיש? האם אדיב ונחמד? כיצד הוא מתמודד עם בקשות או תקלות קטנות בדירה? אני ויתרתי על דירה שמאוד מצאה חן בעיני בקולמאר כי הבחנתי "בין השורות" של הביקורות שקראתי שלמארח יש מזג קצת בעייתי. 

וזהו... אם עשית את כל הנ"ל, אני חושבת שאתה יכול להיות די רגוע. כמובן ש-100% בטחון אף פעם אין, אבל זה נכון לכל סוגי הלינות ולא רק Airbnb. 

• Or_3563308

airbnb בטוח ?

תודה לכולם. הזמנתי מקווה שיהיה בסדר.

• עמיחי13
                      עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

airbnb בטוח ?

אם המארח ביטל זה "דיל ברייקר"? נראה לי קצת מחמיר.

בניגוד למלון, שבו יש כמה חדרים, דירה יש רק אחת. אם מתעוררת בעיה שמונעת אירוח בדירה (למשל: התפוצץ צינור מים), לבעלים אין ברירה אלא לבטל את האירוח. הרי הוא לא יכול להעביר את האורח לחדר אחר. 

ביטול אחד מול 50 ביקורות טובות? אצלי זה היה עובר. גם נותן סיבה לתקשר קצת עם המשכיר ולשאול אותו.

• יונית
                        יונית נערך לאחרונה על ידי

airbnb בטוח ?

כי...אף אחד לא יכול לערוב שזה לא יקרה שנית (והפעם לי).

אבל-

הכול בפרופרציה

אם זו דירת החלומות, המחיר מגרד את הרצפה, אין חלופות אחרות באזור, בול מה שאני צריכה---- אולי אתפשר.

אבל בוודאי שיהווה בשבילי נקודה מאד משמעותית בשיקול הדעת לקבלת החלטה .

אני לא יכולה לדעת אם היה מוצדק(צינור וכו) או שהייתה הזמנה כפולה או סיבה אחרת. אני גם לא יותר מדי נותנת אמון בצד המשכיר (שיש לו אינטרס לספר לי מה שארצה לשמוע) ולכן מבחינתי זה מהווה גורם סיכון משמעותי

בוודאי הרבה יותר מאשר "יש הרבה מדרגות" (כמה זה הרבה? ) או "הוויפי לא עבד חזק מספיק " (כנ"ל).

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון