מברשוב חזרה לבוקרשט
-
שלום רב,
רציתי לשאול על יום טיול בדרך חזרה מאזור לבוקרשט...
אנחנו משפחה עם שלושה ילדים: 7, 10,11
חשבתי לנסוע דרך כביש טרנספגרשן (אגם בליאה וידרארו ו) ולהגיע בשעות הערב לבוקרשט
האם זה אפשרי?
המלצות לנקודות לעצירה בדרך??
תודה רבה
-
מברשוב חזרה לבוקרשטאנחנו עשינו את זה, זה בהחלט אפשרי. עצרנו בדרך באגם ובקורטאה דארגש.
-
מברשוב חזרה לבוקרשטתודה רבה
כמה זמן זה לוקח בערך?
-
מברשוב חזרה לבוקרשטעם עצירות יכול להמשך כמעט יום שלם
-
מברשוב חזרה לבוקרשטאני לא בטוחה כמה זה כדאי ליום אחרון..
תלוי גם מה הטיול לפני..
האם נשארים בבוקרשט או חוזרים רק לטיסה.
מברשוב עד אבריג-כניסה לכביש C7-שעתיים נסיעה..
מירידה עד אגם בלאה גם לוקח זמן..(גוגל מפס עוד לא הבין שהכביש פתוח ולא מאפשר לסמן אותו)
מאגם בלאה לבוקרשט,רק נסיעה רציפה 5.30 שעות!
לפחות 7.30 שעות נהיגה! מי בעונש? למה?
ולבדוק לגבי מזג האוויר,שלא יהיה ערפל. אחרת גם הנסיעה מאוד קשה וגם לא רואים כלום!
בדרך חזרה אפשר לטייל בבושטני,בסיניה..להגיע מוקדם לבוקרשט ולטייל בה.
עם ילדים,הייתי מעדיפה ביקור בפארקים היפים של העיר,במוזיאון הכפר הפתוח הצמוד לפארק היסטרארו. שייט באגם, ביקור בעיר העתיקה..
-
מברשוב חזרה לבוקרשטתודה רבה אמה
בתוכנית לצאת בבוקר מוקדם מברשוב, להגיע בלילה
לבוקרשט, אנחנו נשארים לשתי לילות בבוקרשט
כיוון שאנחנו אחרי כמה ימים באזור ברשווב סינייה וכו, יש לך אולי רעיון ליום טיול אחר בדרך לבוקרשט (אולי לנסוע לזור סיגשוארה, סובטה ואז לחזור לבוקרשט??)
תודה אופיר
-
מברשוב חזרה לבוקרשטאין שום הגיון ביציאה מבראשוב לבוקרשט דרך סיגישוארה וסובטה
המידה ואתם בנויים לנהיגה ארוכה עדיף מבראשוב דר הפגאראש
או רעיון נוסף לעשות את הלילה לפני הפגאראש בסיביו או באזור אווריג
-
מברשוב חזרה לבוקרשט -
מברשוב חזרה לבוקרשטשלום אופיר !
- חזרתי שלשום מרומניה ולמרות שחל שיפור גדול במצב הכבישים ביחס לנסיעתי הראשונה מלפני עשור, עדיין אני ממליץ לך לשקול שנית נסיעה של כ-400 ק"מ ושמונה שעות נסיעה עם שלושה ילדים קטנים. אם הנסיעה שלכם בסוף השבוע הכביש יהיה ממש פקוק.
- לאורך המסלול מספר אטרקציות לילדים אך לא יהיה לכם זמן לעצור ולהנות מהן .
- אם דווקא רוצים לעבור בכביש היפה הזה , תחלק את הנסיעה ליומיים ותלונו באזור המלון CONACUL URSULUI , אם תמצאו מקום .
-
מברשוב חזרה לבוקרשטאהלן אופיר,
אנחנו בדיוק שנה שעברה חזרנו מבראשוב לבוקרשט 2 משפחות עם ילדים, עצרנו במכרה המלח בסלניק שהוא בערך בין הערים, ואז המשכנו לפוליישט לקניון אפריקה-ישראל... קניון נחמד עם מבחר מסעדות מזון מהיר וקניות.
בהצלחה
-
מברשוב חזרה לבוקרשטגם לדעתי הכי טוב לנסוע לאגם בליאה כיום טיול מבראשוב, הלוך ושוב. החלק הצפוני של הדרך לאגם הוא גם ככה היפה יותר.
(זה במידה והלינות שלכם כבר סגורות. אם יש גמישות הייתי פשוט חותכת יום מבוקרשט ועושה לינה בדרך, ואז אין בעיה לנסוע מבראשוב לבוקרשט דרך הטרנספאגרשן).
-
מברשוב חזרה לבוקרשטתודה על התגובות
אילן תוכל בבקשה לרשום לי את המלצותיך לאטרקציות לילדים בדרך מברשוב לבוקרשט
כנראה נלון בדרך
תודה רבה
-
מברשוב חזרה לבוקרשטשבוע טוב אילן ולכולם...
החלטתי לשמוע לעצתך וסגרתי לילה במלון שהצעת כאן.
רציתי לשאול אותך האם לדעתך המסלול הבא אפשרי:
יום א- ברשוב- סיביו (סיור בעיר העתיקה) ומשם לאזור אגם בלאה ולמלון שהצעת: כמה זמן נסיעה זו לוקחת? האם זה אפשרי? יש לך אולי המלצות לעצירה בדרך מברשוב לסיביו (אולי באיזה כפר מסורתי מעניין)
יום ב - יציאה מוקדם בבוקר לבוקרשט , עצירה באגם וידראו... האם יש לכם עוד רעיונות לעצירות מעניינות בדרך...
כל טוב, אופיר
-
מברשוב חזרה לבוקרשטשבוע טוב אופיר !
- אם הייתם נוסעים בסוף אוגוסט הייתי ממליץ להיות בסיביו כדי לבקר בפסטיבל ימי הביניים שהוספתי לפרפראות רומניה - חלק שביעי .
- לך אני ממליץ לוותר על סיביו שמן הסתם יוסיף לכם 3-4 שעות אשר יחסרו בטראנספאגאראש .
- מצרף לך כאן את עשרת האטרקציות של סיביו ותבדוק לבד אם זה שווה את הנסיעה לשם . קח בחשבון שבראשוב וסיביו הן ערים סקסוניות ודומת בסגנון הבניה שלהן .
- לא יודע אם זה אקטואלי עבורכם , אך ניתן לבקר במכרה המלח OCNELE MARI.
-
מברשוב חזרה לבוקרשטתודה רבה אילן... הכל אופן סיביו נראה לי שווה ביקור... להכניס קצת עיר לכל הנופים.. האם מבחינת זמנים אני בסדר: לצאת מברשוב בבוקר מוקדם הגעה לסיביו בערך ב11 ...סיור בעיר עד 14.... מתי לדעתך נהיה באזור אגם בלאה? בתוכנית לעצור בשתיים שלוש נקודות עצירה בטרנספגרשן לפני ההגעה למלון ( אגם בלאה, מפל...) האם זה ריאלי? כדי לא להיכנס לחשיכה תודה רבה אופיר
-
מברשוב חזרה לבוקרשטשלום לכולם
אנחנו מתוכננים לנסוע בכביש 7C בהלוך לברשוב. האם תוכלו להמליץ על דרך חזרה מברשוב לבוקרשט? יום אחד שישלב כמה נקודות עניין ורצוי גם אטרקציות לילדים (9 10 ).
תודה
מיכל