לינה בקייפטאון והסביבה
-
אשמח לשמוע איפה מומלץ לישון בקייפטאון וסביבתה.
קראתי כאן המלצות על הוט ביי, על סי פוינט, ועל קייפטאון עצמה.
אני בסך הכל צריך מקום ל2 לילות שמשם אפשר להגיע בקלות לכל האטרקציות בסביבה.
אשמח לעזרתכם
תודה
-
לינה בקייפטאון והסביבהלא משנה היכן שתלונו. מכל מקום אפשר להגיע לכל מקום. בכל מקרה תזדקקו לרכב מכוון שהמרחקים הם ניכרים מנקודה לנקודה.
-
לינה בקייפטאון והסביבההאם זה מספיק בטוח לנהוג בשעות הערב מקייפטאון להוט ביי?
אני לא מדבר על לפנות בוקר, אבל אם נרצה לבלות בווטרפרונט בקייפטאון בשעות הערב ואז לחזור להוט ביי, צריכה להיות בעייה?
-
לינה בקייפטאון והסביבההוט ביי , עיירה מרוחקת כ-25 ק"מ מקייפטאון, כ-35 דקות נסיעה, כביש M6 (רצועת החוף) בחלק מהקטעים דו סטרי צר ומפותל.
לא ברור מדוע אתם בוחרים ללון שם, בנהיגת לילה צריך להיות מאד זהיר ואו לנסוע דרך M63 החוצה את מרכז העיר.
ממליץ לכם ללון בסי פוינט או בקמפס ביי ואז אין בעייה לנהוג בלילה, בדרך מוארת וקצרה לווטרפרונט -
לינה בקייפטאון והסביבהלא יודע לאילו סוגים של 'בעיות' אתה מתכוון בנהיגת לילה להאט-באיי?
בבונים? שודדים? תאורה? עייפות? שיכרות?
היום עם מוניות אובר, אפשר לנסוע בזול מקייפאטון להאט-באיי מבלי צורך בנהיגה עצמית.
אגב: מהי רמת הנהיגה שלכם בצד שמאל? (הפוך מאשר בארץ) לקחתם את 'תוספת הסיכון' הזו בחשבון?
-
לינה בקייפטאון והסביבהשודדים ופשיעה בעיקר
לגבי רמת הנהיגה בצד שמאל - טרם התנסתי, אבל אני מניח שיהיה לי זמן ללמוד בשש בבוקר על הכביש מפורט אליזבט לשמורת ADDO

לגבי הלינה, מצאתי כבר כמה מקומות שווים בסי פוינט, ונראה לי בהחלט מיקום מצויין
-
לינה בקייפטאון והסביבהממליץ לך לבדוק מלון סוויטות שבו לנו aha bantry bay במיקום טוב בבאנטרי ביי (סי פוינט), ברמת 4 כוכבים, החדר מרווח עם מטבח מאובזר מלא ושירות מצויין ובסביבה הקרובה (מרחק הליכה קצר) כל השירותים הנחוצים: סופר מרקט אפילו כשר, תחנת דלק, מסעדות ובתי קפה,מכבסה......