עזרה.. אבד/נגנב
-
אהלן אבד לי או שפשוט גנבו לי מהחדר(מה שלא נראה לי כי היה דברים יקרים יותר לקחת) רישיון בינלאומי וכרטיס פספורט של הביטוח איך אני משחזר את הנ"ל בקליפורניה? (שלחתי מייל לפספורט מחכה לתשובה )
-
עזרה.. אבד/נגנבאת הרכב כבר שכרת? הוא כבר אצלך?
-
עזרה.. אבד/נגנבאם רשיון הפלסטיק עדיין אצלך, גניבת/אבידת הבינלאומי לא קריטית.
גם איש לא יוכל להשתמש בפספורט קארד אם הודעת לחברת הביטוח. שלא תזדקק לשירות רפואי כלשהו, אבל גם בלי הכרטיס אפשר להסתדר. אם בכל אופן תזדקק לטיפול כלשהו, הטלפון בארה"ב של פספורט הוא 1-888-9071811
-
עזרה.. אבד/נגנבהביטוח פספורט פחות מפחיד אותי כי הם יכולים להסתדר ביניהם אל חס ושלום יקרה משהו עמיחי שכרתי כבר את הרכב . יש מצב שממסי ישלחו לי במייל או בפקס העתק משהו?
-
עזרה.. אבד/נגנבברגע שהוצאת את הרשיון הבינלאומי (שב 99% מהמקרים בכלל לא מבקשים לראות), את מסודרת, לדעתי.
מקסימום זה סיפור של מסמכים חסרים.
כמו שאם תופס אותך שוטר בארץ בלי מסמכים. זה מקסימום קנס. זה לא כאילו נהגת בלי רשיון
-
עזרה.. אבד/נגנבלפי האתר של ממסי, אתה יכול לשלוח נציג לסניף שלהם שיוציא את הרישיון בשימך וישלח לך לארה"ב.
"כאשר המבקש נמצא בחו"ל ואין בידי השליח התעודות הנדרשות המקוריות, השליח מטעם המבקש יציג בפני הנציג תצלומים (מודפסים מראש) של רישיון הנהיגה הישאלי משני הצדדים, דרכון בתוקף ו/או תעודת זהות, וכן הצהרה בכתב כי המבקש בחו"ל ואין באפשרותו להמציא תעודות מקוריות."
-
עזרה.. אבד/נגנבוכמובן אל תיתן לאובדן לקלקל לך את הטיול. תהנה ותבלה!
-
עזרה.. אבד/נגנבכבר קלקל יופי יופי אבל ממשיך ככה מה שיהיה יהיה כבר לא אכפת לי תודה.
-
עזרה.. אבד/נגנבמה לקלקל... נאבד/נגנב הדברים שהכי לא חשובים