ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

פורום צפון אמריקה
    8
    11
    1831
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נירה אולנד_3531410
      נירה אולנד_3531410 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם,

משתדלת להשאיר כמה שפחות ליד המקרה, ולהזמין הכל מהבית מספיק זמן מראש. יחד עם זאת הצלחתי להתבלבל משפע המידע לגבי הזמנת מלונות, אז:

1. השוואת מחירים בין אתרי booking, hotels.com והאתר של המלון עצמו. לבחור רק מלונות עם אפשרות ביטול ללא קנס. סגירת ההזמנה דרך האתר .

2. יש צורך לדבר טלפונית עם כל מלון ומלון לוודא הזמנה? או שאפשר לסמוך על האתרים?

3. איפה נכנסת ההנחה של AAA בהנחה שאהיה חברה? האם זאת הנחה שניתן לכלול בהזמנה האינטרנטית? או שבמעמד התשלום במלון עצמו למרות שהתחייבתי על מחיר מסויים דרך האתר?

4. מה קורה עם קופוני הנחה שמתגלגלים לידי במהלך הטיול? האם הצגתם במלון תוביל להנחה למרות שכבר התחייבתי על מחיר דרך האינטרנט?

5. האם אפשר ו/או רצוי להזמין מראש גם מוטלים בדרכים בימים של נסיעות ארוכות? קצת קשה לדעת מעכשיו באיזה שלב של הדרך נמצא את עצמנו בכל יום נתון..

בתודה מראש!

נירה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • may east
        may east נערך לאחרונה על ידי

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

1. השוואת מחירים בין אתרי booking, hotels.com והאתר של המלון עצמו. לבחור רק מלונות עם אפשרות ביטול ללא קנס. סגירת ההזמנה דרך האתר .

*** אני אישית לא משתמש ב hotels.com. בודק גם ב expedia ובמיוחד גם ב kayak

אפשר גם להזמין ללא אפשרות ביטול, אם המחיר מצדיק והתוכניות מקובעות

2. יש צורך לדבר טלפונית עם כל מלון ומלון לוודא הזמנה? או שאפשר לסמוך על האתרים?

*** אף פעם לא התקשרתי ולא שלחתי אימייל למלון. 

על אחת כמה וכמה עם ההזמנה באתר המלון/רשת

3. איפה נכנסת ההנחה של AAA בהנחה שאהיה חברה? האם זאת הנחה שניתן לכלול בהזמנה האינטרנטית? או שבמעמד התשלום במלון עצמו למרות שהתחייבתי על מחיר מסויים דרך האתר?

*** הנחת AAA אפשר לסמן בחיפוש באתרי המלון/רשת. דרך hotels/booking וכו אין תעריף כזה, ולא מאמין שתקבלי הנחה נוספת במלון עצמו.. אולי....

4. מה קורה עם קופוני הנחה שמתגלגלים לידי במהלך הטיול? האם הצגתם במלון תוביל להנחה למרות שכבר התחייבתי על מחיר דרך האינטרנט?

*** לנסות אף פעם לא מזיק.

בכל נסיעותי הרבות, בחיים לא לקחתי חוברת קופונים. הכל היה מוזמן מראש.
        הקופונים לא מבטיחים שיש חדר תחת ההנחה הזו. תמיד יש אותיות קטנות. אם ההפרש לא משמעותי, לא הייתי מתעסק עם זה בכלל

5. האם אפשר ו/או רצוי להזמין מראש גם מוטלים בדרכים בימים של נסיעות ארוכות? קצת קשה לדעת מעכשיו באיזה שלב של הדרך נמצא את עצמנו בכל יום נתון..

*** תלוי בתקופה. 

תמיד אפשר תוך כדי נסיעה לגלוש ולחפש משהוא קרוב ולהזמין תוך דקה.

בתודה מראש!

• roshaked
          roshaked נערך לאחרונה על ידי

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

ממליץ מנסיון ליצור קשר טלפוני עם המלון שבועיים בערך לפני ההגעה ולוודא כי ההזמנה שלכם מופיעה אצלם במערכת. נתקלתי בתקלה שההזמנה שבוצעה ואושרה בהוטלס.קום לא הגיעה משום מה למלון עצמו- חוויה לא נעימה שאפשר לחסוך בשיחת טלפון. עופר

• may east
            may east נערך לאחרונה על ידי

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

מקרה נקודתי ככל הנראה.

מעשרות /מאות מלונות שהזמנתי, אף פעם לא היתה לי בעיה שכזו

אבל מי שרוצה לשלוח מייל/להתקשר - סבבה לגמרי.

• GuyLiat26
              GuyLiat26 נערך לאחרונה על ידי

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

לדעתי בהחלט כדאי להתקשר לבית המלון ולברר שההזמנה נקלטה מהסיבה הפשוטה שלא תמיד ההזמנה עוברת מבוקינג לבית המלון "בקלות". מדי פעם זה לא הולך, לנו קרה פעמיים שהתקשרנו ובבית המלון לא ראו כלל את ההזמנה (כמו שקרה לעופר) ורק כשנציג מבוקינג יצר איתם קשר, ההזמנה הופיעה גם בבית המלון עצמו.

ההנחה של טריפל A לא מגיעה לך במידה והזמנת דרך בוקינג. שאלנו בכל בית מלון שהיינו בו בטיול עכשיו וכולם אמרו את אותו הדבר- ההנחה של בוקינג משמעותית יותר ואין אפשרות לתת דאבל נחה- גם את טריפל A וגם בוקינג. זה רק אחד מבין שניהם.

לדעתי כדאי להזמין מקומות גם למוטלים, כי מדי פעם כל המקומות נתפסים ונשארים רק המקומות היקרים ביותר/הכי מגעילים ולא נחמדים. שוב, אומרת מניסיון.

• נירה אולנד_3531410

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

תודה לכולכם על המידע ..

• אלון.י
                  אלון.י נערך לאחרונה על ידי

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

נירה שלום.

מציע גם לקבל חוות דעת ב  Tripadvisor  גם שם צריך ללמוד איך לקבל אינפורמציה בצורה נכונה כמו בכל חוות דעת של כל האתרים האחרים.

יש אצלם גם מבצעים של בתי מלון יכול להגיע ל 20-25% .

• צביקה
                    צביקה נערך לאחרונה על ידי

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

ההזמנות שלי בארה"ב הן ישירות מול המלון, גם מכיון שתמיד הצלחתי לקבל שם מחיר טוב יותר מאשר באתרי התיווך למיניהם, או תנאי הזמנה/ביטול/שינוי טובים יותר וגם כדי שלא יהיה חשש "האם ההזמנה הועברה למלון". אף פעם לא התקשרתי ואף פעם לא היתה בעיה.

ורק כדי להדגים, שגם שיחת טלפון איננה מבטיחה מאומה: באיטליה, היה לי מקרה של מלון ברומא, שהוזמן דרך סוכן נסיעות.

בבוקר ההגעה טילפנתי למלון לוודא שהכל בסדר ונאמר לי שאין שום בעיה. לעומת זאת, כשהגעתי למלון אחר הצהרים, הם טענו שאחד האורחים לא פינה את החדר (סיפרו שהוא חלה) ולכן אין להם חדר עבורי ! שיחת הטלפון מהבוקר לא עזרה !

רק אחרי מחאות נמרצות, הם הזמינו לי חדר במלון אחר ונאלצנו לעבור לשם.

כשחזרנו ארצה, סיפרתי זאת לסוכן, שדרכו הוזמן המלון. הוא פנה לרשת שאליה משתייך המלון וקיבל עבורנו פיצוי כספי נאה.

• נירה אולנד_3531410

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

הי צביקה, מניחה שהתכוונת מול המלון באינטרנט? באתר המלון? שכן שללת את נושא ההזמנה בטלפון..

• לאהלה53
                        לאהלה53 נערך לאחרונה על ידי

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

היי נירה...אני לקוחת GINES בבוקינג..ואף פעם לא קרה לי מקרה שהמלון שהייתי צריכה ללון בו ..לא היה ברשומות...מאחר ואני חודש וחצי תמיד בארהב עם סים מקומי...אז אני מרימה טל ככה להיות רגועה.....תהני

• shai.
                          shai. נערך לאחרונה על ידי

הבהרות לגבי הזמנת מלונות

לא יודעת אם לזה הכוונה, אבל לי קרה ממש לפני חודשיים, B&B באירופה, הזמנתי על הבוקר חדר מבוקינג לאותו יום, הגעתי בערב והבחור אמר ש"עוד לא פתחתי את המחשב היום, אז לא ידעתי שתבואו".
                          בכל מקרה, כמובן שהיה חדר, והיה אירוח מצויין.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון