סים בשדה התעופה מלפנסה
-
בוקר טוב, אנחנו נוסעים לטיול בצפון איטליה, נוחתים במילאנו בסביבות 22:00 בטרמינל 1. האם ידוע לכם אם אפשר לקנות סים בשדה בשעות כאלו ואם כן איפה? אני רוצה לקנות מייד מכיוון שמשכירים רכב ונוסעים לישון בסטרזה וחשוב שיהיה לנו וויז... תודה

-
סים בשדה התעופה מלפנסההיי..
שנה שעברה ביררתי ואין איפה לקנות סים בשדה התעופה מאלפנסה (זה נכון לספטמבר 2015), פעם הייתה חנות של וודפון אבל כבר לא קיימת יותר בשדה.
המלצה שלי- סים של גולן טלקום, 6 ג׳יגה (מושלם) שיחות חינם לארץ, קליטה בכל מקום אפילו בחור הכי גדול בצפון איטליה שהיינו בו.
אם בכל זאת מתעקשים על סים מקומי, יש באתר של וודפון למשל רשימת סניפים, תצטרכו לנסוע לקנות
-
סים בשדה התעופה מלפנסהאפשרות נוספת היא שיש כל מיני אפליקציות חינמיות שלא צריכות אינטרנט כמו HERE GOOGLE MAPS SYGIC שכולם מנווטות OFFLINE
-
סים בשדה התעופה מלפנסהתודה רבה על העזרה!!! אברר עם גולן טלקום
-
סים בשדה התעופה מלפנסה1. ראיתי באולם היציאה שמוכרים לא בדקתי מחיר ושעות פתיחה, נמצא ממש מימין לדלפק אוויס בטרמינל 2
2. Here עבד מעולההה
3. ניתן לקנות סים של פלאפון בארץ בעלות של 100 שח לגיגה גלישה בלבד, אם את לא סומכת עליי ועל here , כמו בעלי...לנו עשה בעיות בהתחלה אולם יש מוקד חרום בשיחת חינם של פלאפון והם מטפלים בזה
4. בדוכני וודפון בקניונים סים עם 4 גיגה גלישה עלה 10 יורו וכלל גם שיחות וסמסים מקומיים. לנו נאכל פחות מחצי גיגה ב10 לילות. שימי לב שקניון איל לאונה המוכר יקר יותר באופן כללי וגם בוודפון שם רצו 30 יורו
אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת
ותיזהרי מכייסים במקומות הומים

-
סים בשדה התעופה מלפנסההי. מתי ראית? לפני ספט' 2015 או אחרי.
-
סים בשדה התעופה מלפנסהלדנוש60
האם חיפשת גם בטרמינל 2 או רק ב-1.
גם אני לחוצה בעניין הסים המקומי.
-
קניתי לפני כחודשייםלפני חודשיים קניתי בטרמינל 1 בקומה השנייה בחנות של Forex שזה סניף של החלפת מט"ח. הם מוכרים סים של וודפון שהיה פעיל תוך רבע שעה ללא כל בעיות. לפי האתר הם פתוחים עד 22:45 כך שזה גבולי מאוד בשבילכם:
http://www.milanomalpensa-airport.com/en/services/banks-and- services
-
קניתי לפני כחודשייםמעולה. תודה לעוז על האינפורמציה המועילה.
-
קניתי לפני כחודשייםתודה רבה !!

-
סים בשדה התעופה מלפנסהחחח תודה רבה...דווקא די סומכעל בעלי בניווטים אבל בגלל שאנחנו נוסעים עם תינוקת בפעם הראשונה רמת החרדה עולה