ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מקסיקו לחודש

פורום מרכז אמריקה
    3
    5
    1289
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שירן 032
      שירן 032 נערך לאחרונה על ידי

מקסיקו לחודש באוגוסט מה מומלץ? האם זה בעיקר חופים או שיש גם טבע ואטרקציות? ומה העלות לחודש? תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

מקסיקו לחודש

מומלץ מה שאוהבים לעשות. זה ממש לא רק חופים, מדובר במדינה ענקית ויש המון אפשרויות לראות ולעשות. לגבי התקציב- זה תלוי אילו תנאים מחפשים...וכמה אטרקציות עושים ובאיזו תכיפות.

• yossi 6009
          yossi 6009 נערך לאחרונה על ידי

מקסיקו לחודש

בתור אחד שהיה מעל לחודש במקסיקו אני יכול לעזור לך רק תכוון יותר את השאלה שלך מה אתה מחפש בדיוק ? וכמו שאמרו פה מקסיקו זו מדינה ענקית 

• שירן 032
            שירן 032 נערך לאחרונה על ידי

מקסיקו לחודש

אני רוצה קצת טבע, קצת סטלבט , טיולי יום , קצת נוף עירוני .. משהו בסגנון הודו שיש בו הכל מהכל Smile

וכן,  חשוב לי לדעת - היכן יש בתי חב"ד ? האם הטיול יכול להתאים  לדתיים ? האם יש אפשרות להתפצל ולפגוש אנשים אחרים לטייל איתם במידה וטסים עם מישהו ולא מסתדר ? 

ומה אוכלים ? האם הלינה היא בגסטהאוסים ? במלונות ? צריך להזמין מקום מראש? 

• גדליהו מהגרעין
              גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

מקסיקו לחודש

דבר ראשון- ממליץ לך לעשות קצת חיפוש אחורה בפורום על מקסיקו ( או מכסיקו), לקרוא את עפתי ( קישור בצד שמאל למטה), לקרוא קצת כתבות . יש טעות נפוצה למטיילי/נופשי תאילנד, הודו וכו' שמרכז אמריקה ובעיקר מכסיקו זה אותו דבר אולי מתוך מחשבה שעולם שלישי הוא אחד בכל מקום. אז זהו שלא. קודם כל העלויות- הרבה יותר גבוהות במרכז אמריקה ובמקסיקו יותר מבמרבית המדינות של המרכז, גם השירות לא ממש באותו סגנון והחברה והתרבות היא הרבה פחות שירותית ממה שמורגלים מהמזרח.

התשובות לשאלות שלך הן כמעט הכל כן. גם דתיים מטיילים במרכז ומוצאים את ההתאמה של סגנון הטיול שיתאים לצורכיהם. אפשר למצוא אנשים לטייל איתם- צריך אבל להגיע למלונות ואזורים שמהווים יותר מוקד לתיירים. יש מלונות ויש הוסטלים כל אחד לפי טעמו וכיסו. יש מעט בתי חב"ד בריכוזי תיירות מרכזיים כמו פלאיה וקנקון בחוף הקריבי.

לפי מה שאת מחפשת נראה לי שהמסלול הקווי הקלאסי מקנקון למכסיקו סיטי או להיפך עשוי להתאים לך.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון