העונה הבעייתית
-
אני מבין שאין הרבה טעם להגיע לדרום, ובעיקר לפוקט, בספטמבר-אוקטובר ("מדינה מגעילה", זה היה התיאור של מי שביקר שם בספט'). אז אשמח לפתרונות: לאן להמשיך מהצפון במקום לדרום? נאמר, אחרי צ'אנג מאי, פאי וצ'אנג ראי? הרעיון הוא להעביר כחודש כך שאגיע בנובמבר לפוקט.
-
העונה הבעייתיתאתה מגיע בספטמבר לתאילנד למספר חודשים?
אתה מטייל לבד?
לבטל את פוקט מהסיבה, שמישהו כתב ״מדינה מגעילה״, לדעתי זאת טעות.
תאילנד הינה מדינה טרופית, ומזג האויר איננו יציב ומשתנה כל הזמן. לדוגמא: חודד אוגוסט הוא חודש מאוד מאוד גשום בצ׳יאנג מאי, יורד גשם כל יום כל היום. השנה ושנה שעברה, יורד מעט מאוד גשם.
אני נסעתי לקוצ׳אנג בחודש יולי, שעפ״י תחזית מזג האויר, כמות הגשמים היא מאוד גבוהה ולא מומלץ להגיע לקוצ׳אנג בחודש יולי, וירדו גשמים לסירוגין.
במידה ואתה חושש, אתה יכול לדחות את הטיול לחודש אוקטובר. בחודש אוקטובר, כמות הגשמים הינה פחות או יותר זהה באיים המערביים והמזרחיים.
דבר נוסף, בחודש נובמבר מתחילה העונה בתאילנד והמחירים יקרים יותר.
אורית מצ׳יאנג מאי - טיולים פרטיים בצפון תאילנד.
-
העונה הבעייתיתחוות דעת אחת ממישהו שהיה פעם אחת בספטמבר? תוכל להנות יפה מאוד בקוסמוי בספטמבר.גם בפוקט יתכן שלא יהיה גשם כלל.
-
העונה הבעייתיתבאחד הטיולים הייתי באיים בספטמבר אוקטובר והיה נהדר. פה ושם היה גשם לא ארוך, אבל למי איכפת כשחם ולח או כשנמצאים במים. זה אפילו מרענן. זה הרבה ענין של מזל וסטטיסטיקה. קח בחשבון שאולי יהיה גשם ואולי לא. גם אם כן זה עשוי להיות קצר או בלילה לעיתים.
-
העונה הבעייתיתשלום אורית!
נעלמת קצת לאחרונה. מרענן ומשמח לראות אותך פעילה שוב בפורום
.