טיסות לואו קוסט
-
טיסה סדירה באלעל למשל ליעד באירופה יכולה לעלות 450-600 דולר
אני מחפש טיסות לואו קוסט ליעדים באירופה בתאריך לא מבוקש (אמצע ספטמבר) ואני לא מוצא מציאות, איפה ואיך מוצאים טיסות במחירים נמוכים מהרגיל.
דוגמא: חיפשתי ברלין באמצע ספטמבר ונמצאו כרטיסים במחיר של 550 יורו לאדם, זה לואו קוסט?
תודה
-
טיסות לואו קוסטלא יודעת איפה חיפשת אבל לדוגמא איזיגט חברלין 16 עד 22 לספט כרטיס פלוס מזוודה 350 יורו.
-
טיסות לואו קוסטעד כמה שאני מכיר, מחירים נמוכים באמת אפשר לתפוס בעיקר בהזמנה מוקדמת.
מלבד זאת - טיסות של חברות לאו-קוסט יש לחפש באתרים שלהן, הטיסות לא מופיעות במנועי חיפוש "רגילים".
-
טיסות לואו קוסטלאו קוסט לברלין לספטמבר , היה צריך להזמין כבר בחודש דצמבר כדי למצוא מחיר טוב... ( באיזיג'ט למשל או ב UP). עכשיו כבר מאוחר.
-
טיסות לואו קוסטבskyscanner מופיעות גם טיסות לאו קוסט.
אבל מצד שני מופיעים מספר מאוד מצומצם של סוכנים.
-
טיסות לואו קוסטהבנתי
תודה
אז איפה כן מחפשים?
-
טיסות לואו קוסטאין פה קסמים, כשרוכשים כרטיסים שבועיים-שלושה מראש גם מחוץ לעונה קשה יותר למצוא מציאות.
מה הייתי עושה?
קודם כל, מחפשת אצל ה"חשודים המיידיים" - איזיג'ט, וויזאייר, טרנסאוויה, TUI ושאר חברות הלואוקוסט.
ובכמה מהמנועים החזקים - סקייסקנר, מומונדו וכו'.
אפשרות אחרת היא לנסות את הרגע האחרון ממש - חוליו למשל.
ויש כמובן את האפשרות שאני אישית לא אוהבת ומעדיפה להמנע ממנה, והיא לטוס לאירופה עם קונקשן עם אחת החברות הזולות כמו טורקיש (זה יעלה לך גם במנועי החיפוש אם לא תפעיל את מסנן הטיסות הישירות).
טיפים מצויינים יש באתר של זואי לסרי - גגל tooty
-
טיסות לואו קוסטלואו קוסט--- טוב כשמזמינים מראש
ככל שקרובים יותר למועד הטיול
הרלוונטיות של לואו קוסט מתגמדת.
איך מוצאים טיסה זולה?
במנועי חיפוש שונים -
בגמישות של תאריכים ושעות
עם נכונות לטוס בטיסות ביניים.
ואז תוכלו להוזיל את העלות.
אולי.
-
טיסות לואו קוסטסתם מתוך סקרנות בדקתי טיסות לאמסטרדם בטרנסאוויה, ומצאתי טיסה מ-10.9 עד 21.9 ב-272 יורו (לא כולל מזוודה). בתאריכים סמוכים יש מחירים מעט יותר יקרים. ברור שבהזמנה מוקדמת יותר אפשר היה למצוא בהרבה יותר זול, אבל זה ממש לא מחיר רע.
-
טיסות לואו קוסטהשאלה היא גם מה אתה מחפש. אם אתה ממש סגור על תאריכים ספציפיים מיום עד יום, ברור שההיצע לא גדול ויקר בהזמנה מאוחרת כזו. אם אתה יכול להתגמש בימים אפשר יהיה למצוא טיסות זולות יותר. לפעמים שינוי של יום יכול להוריד את המחיר באופן ניכר.
-
טיסות לואו קוסטיש כלים חזקים שמאפשרים לך למצוא טיסות ממש בזול.
דוגמאות:
EXPLORE של קיאק. לינק
זהירות: הכלי הזה ממכר!
סקייסקאנר skyscanner
ביעד אפשר לרשום: Everywhere