תאילנד לבד
-
שלום לכולם!
אני מתכננת חופשה לבד בתאילנד באיזור מרץ או אפריל 2017.
מעולם לא ביקרתי ביעד דומה ואשמח לשמוע את דעתכם והמלצתכם לגבי חופשה כזו ולאן בדיוק כדאי לי לנסוע?
אני מעדיפה מקום שקט ונטול מסיבות וקרחנות, מתחשק לי בעיקר לנוח בשלווה מול חוף ים משגע.
לאיזה איזור כדאי להגיע? אני מניחה שאתחיל מכמה ימים בבנקוק ואז ארצה לעבור להתיישב באיזה אי חלומי לשבועיים.
תודה רבה מראש!
-
תאילנד לבדאייםחלומים זה קו ליפה. קו מאק. קו קוד. הם חלומיים ורגל ישראלי לא נגעה בהם (..כמעט..) עוד מקום משגע הוא חוף ריילי ביץ' שנמצא בקראבי
-
תאילנד לבדחודשים מרץ אפריל, הם החודשים הכי חמים בתאילנד, במידה ואת יכולה לדחות לפחות בחודש את הטיול, הטמפרטורות יהיו נמוכות יותר.
את יכולה להתחיל את הטיול בצפון ולשלב מספר ימים בפאי, היות ואת נוסעת לבד, את יכולה לצאת לטיול טאנה 3 ימים ובטיול להכיר עוד אנשים, שאיתם אולי תוכלי להמשיך לפאי.
עפ״י סטטיסטיקת מזג האויר, בחודש מרץ כמות הגשמים הצפויה, כמעט זהה באיים המזרחיים והמערבים.
לדעתי, פוקט הרבה יותר יפה מקוסמוי ומגוון הטיולים שם יותר גדול.
אורית מצ׳יאנג מאי - טיולים פרטיים בצפון תאילנד
-
תאילנד לבדהאי קוצ'אנג יכול להתאים לך לימים הראשונים
ומשם מעבר לאחד האיים שאיתן רשם.
בקוצ'אנג יש חופים שקטים ופסטורלים בין החוף
המרכזי הווייט סאנד לבין החוף של הצעירים הלונלי ביץ'
תציצי במפה.
חשוב לציין שבאיים הקטנים כמו קו קוד מחירי בתי המלון
יקרים מאוד.
-
תאילנד לבדתודה על התגובות!
מתי הכי כדאי לי לטוס? מבחינת מזג האוויר כוונתי.
תודה!
-
תאילנד לבדלדעתי, את בנגקוק תשאירי לסוף הטיול.
-
תאילנד לבדבדצמבר עד מרץ.הכי נוח.הכי יקר....
-
תאילנד לבדאם מעניין אותך חוף בסיסי (קצת בסגנון סיני) עם הזגמנות לאינטראקציות עם מטיילים,
תבדקי את חוף טונסאי בריילי ביץ(ההמשך של חוף ריילי מערב, ניתן להגיע מריילי מערב ברגל בשפל ובדרך צדדית בגאות.ניתן להגיע ישירות מאונאנג בסירה).
זה חוף מדהים ששוכן מתחת למצוקים האדירים בריילי ומרכז אוכלוסייה צעירה וידידותית של צעירים.הרבה באים לטפס.
הלינה זולה ובסיסית,בסגנון חושות. מגניב לאללה למי שלא מחפש יוקרה.