כמה מסובך? או... אם בכלל?
-
אודה על עצתכם, עולה האפשרות לחזור לבנגקוק בשישי בצהריים, לשכור רכב ולצאת לקנצ'נבוריעד ראשון בערב. .. מסובך? , אין לי בעיה לנהוג בצד שמאל... איפה להתמקם? במקום אחד או שניים? מה המסלול? ... קנצ'נבורי, הגשר, המוזיאון, הסכר, מפלי ארואן, ספארי, רחצה עם פילים, שוק הרכבת, שוק צף... מה עוד? מה הסדר הנכון? ... אין צורך להגיע לאמפווה... תודה
-
כמה מסובך? או... אם בכלל?בהחלט אפשרי יערי.
רק קח בחשבון: יום שישי אחה"צ. לחץ וצפיפות על הכביש. רבים יצאו מהעיר צפונה לקראת סוה"ש.
מכוון שאתם עם רכב, הייתי מתמקם רק במקום אחד. לא הייתי עובר מלון אלא אם בחרת ב'קטסטרופה'
-
כמה מסובך? או... אם בכלל?תודה, מקווה שאוכל לבחור בעזרת החברים פה "משהו גוטה" ולא קטסטרופה... כך שלא נצטרך לעבור... יש לך המלצה? למישהו אחר?
-
ואם כן... חברת השכרה...ואם לא מסובך... איך נהוג לשכור רכב בתאילנד? חברת השכרה מומלצת? או שלשכור מפה דרך דילר ישראלי או בינלאומי?
-
ואם כן... חברת השכרה...יערי אני נוהג לשכור ישירות באתרי האינטרנט של אויס או הרץ אבל באתרים המקומיים שלהם. התשלום נעשה עם קבלת הרכב. הנסיעה מבנגוק לקנצנבורי צפופה מאד עד שיוצאים. מחגורת בנגקוק הרחבה. הנסייעה אורכת כ 3 שעות עם עצירה למנוחה. ככה שתגיעו בשעות אחהצ המאוחרות. תספיקו לראות את הגשר וסביבתו וללכת לשוק הלילה. שבת טיול מלא כפי שתבחרו ובראשון חזרה שוב 3 שעות.
תוכל למצוא מידע בבלוג שלי.
-
ואם כן... חברת השכרה...יוסי תודה, אכן הבלוג שלך על חלקיו השונים באזור היה הטריגר לחשוב על אפשרות כזאת בכלל...איך אתה יודע שהשכר באתר התאילנדי כולל את כל הביטוחים וביטול/החזר השתתפות עצמית? בארה"ב זה לא ככה... את החזרת הרכב אתה עושה בעיר? יש אפשרות לאיסוף מהמלון?
-
ואם כן... חברת השכרה...הכל כתוב באתרים עצמם. אתה יכול לקנות את ההרחבה לביטול השתתפות עצמית או לא. המחיר כ7 עד 10 דולר ליום. השתתפות עצמית 20000 עד 30000 באט, תלוי בסוג הרכב. אני עושה לעצמי חשבון ובדכ לא עושה ביטול השתתפות עצמית. לתקופה קצרה אולי כן.
-
כמה מסובך? או... אם בכלל?יערי
יש באזור כל כך הרבה מלונות ואני בטוח שאתה יודע לבחור 'נכון'
בכל זאת אני ממליץ לך להסתכל על משהו 'אחר' (לגמרי)
River Kwai Jungle Rafts Tha Sao Kanchanaburi
אני יודע שאתם הרפתקנים לא קטנים
-
כמה מסובך? או... אם בכלל?תודה
אתה מתכוון לזה ???
וואאאאווווו .... מדהים ... !!!!!!!!!
אני חושש שזה קצת רחוק לנו ... אם אני מבין נכון כשעה מקנצ'נבורי ...
מכיר משהוא דומה יותר קרוב?
-
כמה מסובך? או... אם בכלל?לא מכיר אישית (את הראשון כן מכיר)
אבל גוגי נתן לי תוצאה זו: TARA RAFT KANCHANABURI
אז בדוק בבקשה.
אגב: ג'ונגל-ראפטס נמצא קרוב 'לאטרקציות' שקשורות לבניית מסילת הברזל ולפארקים המענינים שבסביבה.