החלפת כסף
-
איפה כדאי לקנות באט תאילנדי : בנתב"ג, שדה התעופה בבנגקוק, שדה התעופה בפוקט, צ'יינג'ים באיים או בנקים באיים?
וקודם צריך להחליף שקלים לדולרים, נכון?
תודה
-
החלפת כסףעדיף לבוא עם כרטיס אשראי בינלאומי ויזה או מאסטר כארד ולמשוך בכספומט לא פחות מעשרת אלפים בהאט בכל פעם בגלל העמלות ולגיבוי 1000 עד אלפיים דולר(שטרות מ 2006 ומעלה בלבד) או יורו ולהמיר בתאילנד בבנקים או אצל צ'יינגים מורשים שקיימים בכל פינה שם.
-
החלפת כסףתודה בנמלי תעופה אפשר להחליף או שלא כדאי מבחינת שער המרה+עמלות?
-
החלפת כסףבשדה תעפוה בארץ אל תמיר השערים גרועים מאוד , בשדה התעופה בבנגקוק תמיר מקסימום 200 דולר רק להתחלה שיהיה לך כי גם שם השערים פחות טובים מאשר בתאילנד עצמה .
-
החלפת כסף שדה הצ -
החלפת כסף עדיף..באתר דובר על זה הרבה פעמים. אני למשל משתדל להחליף תמיד בשדה התעופה בבנקוק.לרדת לקומה 1 ליד הרכבת התחתית.ישנם כמה עמדות החלפה. ורק אחת היא עם השער הכי טוב לדעתי בתאילנד.
-
החלפת כסף עדיף..קומה B ולא קומה 1
-
החלפת כסף עדיף..תודה!
-
החלפת כסף עדיף..קומה B צודקsamiso צודק קומה B
-
החלפת כסף עדיף..קומה B צודקאז בchange בקומה b יש בדרך כלל שער טוב ואתם ממליצים להחליף שם את רוב הכסף או רק קצת ואז להחליף את השאר במקומות אחרים?
-
החלפת כסף עדיף..קומה B צודקכמה שתחליט, אני פרטתי פעם אחרונה רק 500 דולר ואכן הסתבר שהשער היה טוב יותר במעט מהעיר.
-
החלפת כסף עדיף..קומה B צודק יתרוןהיתרון הנוסף. ששם מקבלים נוסף על שער טוב ל 50-- ו 100 דולר . גם על איירו. מקבלים שער טוב. אני מעדיף להחליף שם את רוב הכסף. אגב אין לי שם אחוזים.