מסלול מstowe לאזור לייק פלסיד
-
https://goo.gl/maps/5dxwtSbUy1k האם זה מסלול הגיוני ואפשרי כדי לכסות את כביש 108? יום קודם נטייל להרים הירוקים על פי המלצת מוני
-
מסלול מstowe לאזור לייק פלסידהיופי של ה-108 הוא בעיקר מסטוה עד עד ה-Smugglers' Notch Resort Vermont Route 108 South, Jeffersonsville, VT 05464.
אבל בהחלט אפשר לעשות את הדרך הזאת ללייק פלאסיד,רק שימי לב שאתם הולכים אני מבין לבקר בקניון האוזאבל קאסם .
מזג אויר טוב יעשה לכם רק טוב ואני מאחל לכם אותו בצפון מזרח -זה מאוד חשוב.
https://goo.gl/maps/aETWvBNEpuE2
אגב, לא ענית בשרשור הקודם שלך, לעניין הבקשה שלי ,להתייעץ במרכז המבקרים שמול בניין המימשל במונפליה, אם יש צורך לשנות את ההצעה שלי ליום הנוסף בצפון וורמונט (מעגלי/כוכבי),למקרה והשלכת לא כהילכתה.
מוני
-
מסלול מstowe לאזור לייק פלסידמוני,
עניתי אתמול אבל משום מה כבר כמה ימים שיש לי בערב נתקי אינטרנט לאתר למטייל. מופיעה הודעה שאין גישה..פעמיים, למרות ההודעה, הודעה עברה כעבור זמן לא סביר והודעה זו לא עברה.. הלכתי לישון.
הבוקר כתבתי ברכבת

רשמתי לי את הערתך. (בעלי אמר: אוף, לבזבז זמן על מרכז מבקרים..ועניתי לו שעדיף לבזבז זמן על ברור מאשר לנסוע סתם .)
לא שכחתי שהיעד הוא ה Ausble Casm.
חלוקת הזמנים שעשיתי:
9-11:30 בדרך עד מוזיאון שלברון
מ 11:30-13:30 במוזיאון.
כ 1/2 שעה הפסקת אוכל.
המשך הדרך כולל המעבורת כשעה עד לשמורה Ausble Chasm
15:30 עד 17:30 בשמורה.
שעה נסיעה ללינה
הגיוני או טעות גדולה?
-
מסלול מstowe לאזור לייק פלסידלרזולוציות אני בדרך כלל לא נכנס,אבל עושה רושם שתעמדו בלוח הזמנים.
מוני
-
מסלול מstowe לאזור לייק פלסידנכנסתי ל"רזולוציות" לוודא שיש זמן בקור במוזיאון ובקניון. בתקוה שאין עומסי תנועה ותיקוני דרך שיעכבו אותנו יותר מידי.
תודה לך.
החלטתי לא לתכנן ימים מ Old Forge. אם מזג האויר יתאים אולי נוכל להשאר עוד יום . אולי במקום יציעו לנו איך להמשיך..
נכון לשעה זו מוותרת על טורנטו. לא נראה לי שכדאי להגיע.
רשמתי לי שיש בהמשך כמה נקודות עניין:
Skaneateles, כביש 90 או כביש 89, סכר נפתח בצפון אגם Cayuga, שמורת Montezuma
Taughannock waterfall ,Ithaca, אוניברסיטת קורנל: הגנים הבוטניים, מגדל מקגרו. מפלי איט'קה, Watkin Glen Park, Letchworth State Park
אולי יש עוד
העיקר שנגיע לטיסה בזמן.
-
מסלול מstowe לאזור לייק פלסידהמוזיאון בשלבורן לוקח קרוב יותר ל 3-4 שעות ואפשר יותר.
-
מסלול מstowe לאזור לייק פלסידתודה. נבדוק שוב התכנון.