צפון איטליה בספטמבר
-
אהלןן,
אנחנו זוג שטס בספטמבר בעז"ה לאיטליה ל9 ימים ללא אוטו.
אנחנו נהיה באגם גארדה משני עד שישי, ובשישי ממשיכים לונציה.
חשבנו לשלב גיחה של *יומיים* בדולמיטים.
הגיוני? ודאי שיומיים לא באמת מספיקים לדולומיטים, זו רק טעימה. זה משאיר לנו תכלס יומיים בגארדה - מספיק?
ובנוסף - אזורים מומלצים ללינה בדולומיטים? אזור שקל להגיע אליו והוא מרכזי מבחינת דברים לראות ( באזור אורטיזיי בעיקר)
תודה!
-
צפון איטליה בספטמבראהלן גם לך,
איפה עוד תהיו?
התשובה לשאלה-מאד תלויה בהעדפות אישיות.
אישית-כן הייתי מקדישה 3 ימים (כתבת שיש לכם 9 ימי טיול) לדולומיטים על חשבון משהו אחר, גם בתחבורה ציבורית.
אפשר באמת ללון באחת העיירות בעמק גרדנה ולטייל משם.
-
צפון איטליה בספטמברהיי ניירית תודה על התגובה המהירה.

אנחנו נהיה כאמור משני עד שישי בגארדה, ולאחר מכן ניסע לשבת בונציה (רוצים להיות בבית חבד, שומרים שבת), וראשון - שלישי במאג'ורה ומשם לשדה"ת במילאנו.
אנחנו פחות בעניין של טרקים וטיולים רגליים ארוכים מאד, אלא בעיקר רוצים לראות נופים ולטייל בנחת. לכן חשבנו להקדיש מעט לדלולמיטים ויותר לגארדה, אבל נראה לנו כזה פספוס לא להגיע לשם...
מה דעתך?
-
צפון איטליה בספטמברלטעמי האישי : אם יש התלבטות בין אגם גארדה לדולומיטים - אין מה להתלבט בכלל! שווה לשהות בדולומיטים עוד יום (ואפילו יומיים) על חשבון אגם גארדה. הנופים לא דומים בכלל ואתם רק תברכו את החלטתכם להיות יותר בדולומיטים.
-
צפון איטליה בספטמברגם אני הייתי מטיילת בדולומיטים ובאגם מג'יורה ומוותרת על גרדה. לא חייבים לעשות טרקים, אפשר לטייל בנחת ולהנות מהנופים.
-
צפון איטליה בספטמברהיי.. דבר ראשון איזה כיף!!
דבר שני, גם אנחנו נסענו לטיול זוגי בספטמבר שנה שעברה לצפון איטליה והיה מדהים, מזג האוויר מושלם.
אנחנו היינו 9 ימים גם, והספקנו גם את אגם קומו, גם גארדה, גם הדולומיטים (יומיים) וגם ונציה.
לא לוותר על הדולומיטים, זה היה מבחינתי השיא של הטיול..
בנוסף אני ממש ממליצה כן לשכור רכב, הרבה יותר נוח ופשוט, במיוחד בדולומיטים אני חושבת שקצת קשה להסתדר בלי רכב...
מזמינה אותך להיכנס לבלוג שלי פה באתר כתבתי סיכום לטיול שאנחנו עשינו אולי יעניין
-
צפון איטליה בספטמברתודה לכולם!!
נשקול להוסיף עוד יום.
האם יש מקום בקרבת הדולומיטים שאפשר לשכור בו רכב? בשאר האזורים אנחנו מעדיפים להיות בלי רכב, אבל לדולומיטים זה כבר עניין אחר.. מישהו יודע?
שוב תודה גדולה!