ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבת מפריס לג`נבה וטרקים בשוויץ

פורום אירופה
    3
    12
    8257
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נחמיה 1
      נחמיה 1 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם אני מתעתד בע``ה לטוס בעוד כשבועיים לחודש של טרקים בשוויץ אשמח מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי כל מסלולי הליכה ספציפיים באזור רכס האלפים בנוסף אשמח מאוד לדעת כמה בערך...... תעלה לי רכבת מפריס לג`נבה תודה רבה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מה הקטע של הטיסה לפריז?
        נסיעה משדה התעופה לתחנת הרכבת, ומשם רכבת לשוייץ (למה ז`נבה? זה לא באזור האלפים)... לפחות עוד 5 שעות נסיעה, שלא לדבר על המחיר...
        • נחמיה 1

מה הקטע של הטיסה לפריז?:Re
          ניצן שלום מחירי הטיסות בתקופה זו לשוויץ מרקיעי שחקים לכן אני טס דרך פריס שלשם יש טיסות שכר ולכן משם אני נוסע ברכבת עד נקודת הגבול הכי קרובה-ג`נבה ששם אני ארכוש סוויס פאס
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אם אתה עושה טרקים, למה אתה צריך פאס?
            אם נראה לך שהטיסות לציריך או ז`נבה יקרות מדי, תבדוק טיסות למילאנו... הרבה יותר קרוב מפריז לשוייץ...
            • zehavoz1
              zehavoz1 נערך לאחרונה על ידי

רכבת מפריס לג`נבה וטרקים בשוויץ:Re
              א. רכבת מפריז לג`נבה יקרה, הזמן, המעבר בין כלי רכב ועוד ישחקו את ההנחה שאת היכול לקבל בעקבות הטיסה לפריז. אל תשכח שלכל יום באירופה יש עלות של לינה ואוכל - כך שאם אתה מאריך שהייה אתה מייקר את הנסיעה.
              ב. swiss pas גם יקר, יש תעריפים שונים, (יש לי חוברת אם תרצה לומר לי כמה ימיםפ - אחפש בשבילך את העלות) - ולא נותן הנחה מוחלטת אלא קוים מסוימים בהנחה - רק בחלק מהימים יש הנחה מוחלטת.
              ג. הכי חשוב שתחליט מה היעד של הטיול שלך - אם אתה מעוניין בטרקים זה נשמע כמו באלפים - אני הייתי באלפים הברניים ומקסים שם.
              ד. אני טסתי לציריך ב- 259$ במבצעי הרגע האחרון של אל על - (טוספונטני) - בדר``כ לשהות של 5-6 ימים.
              ה. ראיתי טיסות זולות יחסית למילנו. מילנו היא רק 3 שעות בערך מציריך ברכב, ובערך שעתיים לאלפים הברניים. גם צפון איטליה והאלפים האיטלקיים צריכים להיות מעניינים.
              • רכבות בשוויץ
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

נסיעה ברכבת לבאזל עולה 69 פרנק שויצרי לצד אחד וזה כמעט אותו מרחק כמו ג`נבה הרכבת לג`נבה מאד יקרה מכיון שזה רכבת מאד מהירה 3 שעות נסיעה 300 קמ``ש הרכבת המהירה ביותר באירופה הנקראת TGV, ולכן כמדומני שהיא עולה הרבה יותר יקר מאשר לבאזל.
                • נחמיה 1

נופי שלום אשמח מאוד אם תוכלי לתת לי רעיונות לטרקים במקומות ספיצפיים יש לי כבר טיסה לפריז ואני מתכוון לרכוש סוויס פאס לחודש ביררתי מחירים דרך האתר.
                  תודה רבה
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

אני עדיין לא מבין... אתה נוסע לעשות טרקים וקונה פאס
                    לרכבת? לא חבל לך על הכסף? כמה ימים אתה חושב שתנצל אותו?

איזה סוג של טרקים אתה רוצה לעשות?
                    • נחמיה 1

אני מתכוון להיות בדי הרבה אזורים. כיוון שאני נוסע לחודש שלם אני חושב שזוהי הדרך הזולה ביותר שבה אוכל להתנייד ברחבי המדינה את הטרקים אני מתכוון לעשות בעיקר באזור צרמאט סן מוריץ דאבוס גרינדלוולד וסביב לה ובנוסף לבקר בכל מיני אתרים ועיירות מעניינם כמו מפלי הריין שטיין אום ריין המעיינות החמים בבאד רגאז ועוד..... רציתי אם אתה מכיר מסלולי טרקים ספיציפיים בדרגה בינונית באורך של יום יומיים תודה.
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

עכשו זה יותר ברור...
                        יש אפשרות של פלקסי פאס, שבחלק מהימים (נדמה לי שיש מ-3 עד 8 ימים) מקבלים נסיעה חופשית וביתר הנחה של 50%... יכול להיות שזה יותר מתאים לטיול שלך...

טיולים יומיים אפשר לעשות בכל מקום, וזה לא דורש תכנון מוקדם... זה סיפור אחר לגמרי אם מתכננים לעשות מסלולים ארוכים של כמה ימים, וצריך לארגן ציוד ומקומות לינה, וגם כושר די טוב...

מצאתי שיש טיסות של איזיג`ט מפריז לז`נבה או באזל... הן יכולות להיות יותר זולות מנסיעה ברכבת...
                        • נחמיה 1

עכשו זה יותר ברור...:Re
                          ידוע לי כל העניין של הטיסות הזולות באירופה אבל בשבילי זה כאב ראש אחד גדול מההזמנה, הגעה לשדה תעופה וכו` ברכבות יש לי כבר ניסיון באירופה עכשיו אני מנסה לבדוק מאיפה לאיפה יהיה הכי זול ליסוע כיוון בנתיים לי מה שהבנתי מפריס לג`נבה זה בסביבות ה90 יורו שזה המון לנסיעה של 3.5 שעות
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

רכבות מהירות בצרפת הן יקרות...
                            ולכן אפשר למצוא טיסות במחיר יותר זול...

זה לא יותר כאב ראש מהזמנת כרטיס ברכבת... להיפך, זה פחות בעיה כי לא צריך כרטיס בטיסות מהסוג הזה...
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון