טבע וכפרים ביפן- האלפים, חמשת האגמים או האקונה?
-
היי לכולם,
אשמח מאוד לעזרתכם...
יש לנו שבועיים ביפן בסוף מרץ, שכוללים 3 ימים בקיוטו, יומיים בהירושימה ומיאג'ימה פלוס איזושהי עצירה בדרך צפונה (אוסקה, קובה או נארה), ובסוף 4 ימים בקיוטו.
כלומר, נשארו 4 ימים בערך, ובגלל שכל שאר הטיול מתרכז בערים גדולות הייתי רוצה בארבעת הימים האלה לראות קצת טבע וכפרים. השאלה היא- איפה?
האם להקדיש 3-4 ימים לאיזור האלפים היפניים (מאוד אשמח לראות את קופי השלג) ואז נניח להמשיך להאקונה או ישר לטוקיו? או שעדיף להתרכז באיזור של חמשת האגמים? איפה לדעתכם הטבע והנוף יותר יפה ומרשים? וכמובן מה מתאים לעונה? כי קראתי איפשהו שחלק מהאתרים באלפים סגורים בסוף מרץ...
חשוב לציין שאנחנו בלי רכב, ואני ממש לא מצליחה להבין מכל האתרים השונים איך מגיעים מהאלפים לאיזור פוג'י וכמה זמן זה לוקח...
תודה מראש לעוזרים!
שיר
-
טבע וכפרים ביפן- האלפים, חמשת האגמים או האקונה?האקונה - יום אחד מספיק לדעתי ואפשר גם ביציאה מטוקיו וחזרה אליה, יוצאים מוקדם ומספיקים הכל.
לגבי חמשת האגמים - היינו רק יום אחד ולחלוטין לא מספיק הייתי עושה עם לילה שם.
האלפים וויתרנו בגלל המרחקים אז לא יכולה להשוות
-
טבע וכפרים ביפן- האלפים, חמשת האגמים או האקונה?סליחה אבל האקונה זה לא ממש באותו אזור של חמשת האגמים? למה לא ניתן להיות בהאקונה 2 לילות ולעשות כוכב לחמשת האגמים חצי יום אולי ברכב שכור במקום? להבנתי זה לא ממש אגמים שחייבים להסתובב ולראות את כולם...
-
טבע וכפרים ביפן- האלפים, חמשת האגמים או האקונה?נראה לי שאם יש לך רכב אז אפשר, בתחבורה ציבורית פחות נוח...
ותודה oritrub

-
טבע וכפרים ביפן- האלפים, חמשת האגמים או האקונה?נו? אז האם לא אפשרי להגיע לאזור ברכבת מקיוטו ללשכור רכב במקום רק ליום יומיים?
וגם אם לא, הבנתי שנוסעים שם הרבה אוטבוסים שניתן לקנות כרטיס יומי ואז לעלות ולרדת איפה שרוצים וכך לטייל בין האגמים או לפוגי עצמו.
-
טבע וכפרים ביפן- האלפים, חמשת האגמים או האקונה?סליחה על ההתפרצות לשרשור אבל אני גם מנסה להבין מה הדרך הכי טובה לעשות את אזור האקונה וחמשת האגמים/פוג'י עם לינה של לילה אחד באזור. השכרת רכב זו אופציה אבל אני מניחה שזה מיותר באזור האקונה עם הרכבל והספינה. או שאני טועה? באזור חמשת האגמים/פוג'י אפשר פשוט להסתובב בכיף עם רכב? ועדיף ללון בהאקונה?