הולנד
-
שלום,
האם יש למישהו המלצות לאטרקציות "מקורות" לימים גשומים בהולנד?
תודה מראש,
-
הולנדכדאי לציין באיזה הרכב... / גילאים
מוזאונים לא חסר בהולנד.....
באמסטרדם יש לא מעט אפשרויות מקורות
חווית אייקס (כדורגל)
נמו, מוזאון מדע לילדים צעירים
חווית הייניקן (בירה)
דנג'ן אטרקציית אימה
מאדם טוסו
מוזאון ואן גוך
שייט, אפשר גם בגשם
שופינג
-
הולנדביום גשום באוטרכט אנחנו היינו במוזאון השעונים ששם חייבים להצטרף לסיור אחרת לא רואים את השעונים עובדים....
היינו גם במוזאון הרכבות, פספסנו שם את הרכבות הנוסעות אבל גם בפנים הבנים השתגעו....וכן קנינו את כרטיס המוזאונים של הולנד בגלל האפשרות לגשם, שאכן היה באותה שנה באוגוסט (ושנה אחר כך היה גל חום....)
ואפילו ביער הוחה וולואה היינו ביום חורפי עם טפטופים ועד שהגיע הגשם כבר היינו במוזאון. נהנינו גם עם הגשם!
עקרונית כדאי כל ערב להסתכל בתחזית ,אנחנו הצלחנו להתחמק מהגשם בצפון וירדנו לדרום יום אחד ...וגם קבענו אטרקציות לא תמיד לפי ימים כך שיכולנו להחליף לפי התחזית
-
הולנדמלבד מוזיאונים - שזה די ברור, אפשר גם לשחק מיני גולף זוהר בחושך (יש סניפים ברחבי הולנד), או ללכת לבריכה/ פארק מים מקורה.
-
הולנדגן החיות בורחר- אנחנו היינו ביום גשום ונהנינו מאוד. שטח גדול מהגן מקורה ובהפסקות הקצרות יצאנו לגיחות באיזורים הפתוחים.
-
הולנדלי היי
נדחפת בשאלה

מה זה חווית אייאקס והיכן והאם צריך להזמין כרטיסים מראש?
טסים ב-17/8 ונראה לי שהבנים (6,7) יתלהבו מזה.
תודה!
ליאת
-
הולנדהי ערב טוב לכולם,
תודה רבה לכל העונים!
עזרתם מאוד ברעיונות שבהחלט אנצל !!!
-
הולנד - Ajax Experienceהיי ליאת,
מקום שסימנתי לנו כאופציה, אבל בסוף ויתרנו
כי הילדים הלכו למשחק כדורגל באצטדיון הארנה... נראה לי יותר מידיי
(חשבתי להתפצל מהבנים לשופינג/מוזאון..)
לחובבי כדורגל, קבוצת אייאקס - Ajax Experienceחוויה אינטראקטיבית המציגה את תולדות קבוצת אייאקס . במוזיאון סרטונים, שיטת המשחק של אייאקס מנקודת מבטו של כל אחד מהשחקנים, המאמנים של אייאקס והגישה של אייאקס לאימון שחקני נוער. גביעים ומזכרות של הקבוצה
ניתן להתנסות במיומנויות שונות של משחק הכדורגל (כדרור, בעיטות)
רשמים טריפאדוויזר + מפת מיקום
סמוך לכיכר רמברנדט, (חשמלית קו 9 או 14).
אפשר לשלב עם ביהכנ"ס הפורטוגזי, שוק פשפשים בסופ"ש, בית רמברנדט ועוד..
-
הולנד - Ajax Experienceתודה רבה לי!
-
הולנדההמלצה שלי לעקוב אחר תחזיות מזג האוויר באינטרנט ספציפית לאזורים שאתם מתכננים לבקר (לכל אטרקציה בנפרד, יש הבדלים). יש תחזית לפי שעות במהלך היום ולפי הסיכוי לגשם. כשהיינו בדיוק לפני שנה לא נתקלנו בגשם רצוף כל היום ולפי התחזית תכננו את ההתנהלות בטיול.
מקווה שיסתדר...