סופ"ש זוגי חורפי
-
שלום רב
סופ"ש זוגי בפברואר. אפשרי?
מה שבא לי זה פראג או ברלין אבל פתוחה לרעיונות.
ברור לי שיהיה קר אך החשש הוא שיהיה קר מדי ולכן אשמח לתובנות בנושא.
תודה רבה
לימור
-
סופ"ש זוגי חורפיבטח!!! זה חודש קרנבלים באירופה!!!ה ה זמן לטייל. מציעה לך את מה שעשינו : בשנה שעברה טסנו למילאנו ועשינו את הקרנבל של ונציה המההמת ,את קרנבל ניוקי של ורונה ואת קרב התפוזים ה מגניב ומדליק באיבראה. זאת הייתה חופשה מדהימה,רומנטית ומאוד חגיגית.ממש מומלץ.
בפברואר אחר טיילנו בטיול זוגי שמאוד מומלץ. הטיול כלל קרנבל פאסאנכט בלוצרן הציורית וטעימת שלג בגרינדלוולד. על הטיול הזה כתבתי בפורום. אם תרצי אצרף אותו.
-
סופ"ש זוגי חורפיהי לימור,
פראג תמיד מקסימה, אך בחורף אפילו יותר. הנה סיפור הטיול הזוגי שלנו לפראג בפברואר לפני 3 שנים. מוזמנת להציץ. אנחנו פגשנו פראג קרה ומושלגת (במידה). השלג היה בשבילי אושר גדול, אהבנו מאד את האווירה, מאד שמחנו שבשום מקום לא היה צפוף מתיירים, וכשהיה מאד קר בחוץ - נכנסנו להתחמם בבתי קפה ובחנויות

. בימים בהם היינו בעיר - גשם לא ירד כלל. מצרפת לך גם פוסט שכתבתי בבלוג שלי ומתבסס על טיול שלי שנתיים קודם עם אחותי לפראג בסוף חודש מרץ.
מוזמנת להתרשם מהחוויות ומהתמונות.
אורה
-
סופ"ש זוגי חורפיאם קרנבל אולי בונציה?
-
סופ"ש זוגי חורפילימור, איזה כיף ! אין כמו קפיצה זוגית קצרה ... אולי לרומא ???
ואם דווקא לקרנבל בונציה - אז יש טיסות ישירות לונציה.
-
סופ"ש זוגי חורפיבוקר טוב
תודה רבה על כל התגובות והרעיונות. יישקלו.
הסיפור של אורה נהדר. נטיית ליבי כרגע לפראג. אבל הכל פתוח.
שבת שלום
לימור
-
סופ"ש זוגי חורפילימור, אני כאן כדי לחזק את נטיית לבך לכיוון פראג. היינו בטיול זוגי בנובמבר, חודש פחות קר אמנם אבל בכל זאת כבר חורף אירופאי, והיה נהדר. לפי כמות האנשים שהיו שם באוף סיזן, נראה לי ממש לא נעים להיות בפראג בשיא העונה. יעד מצוין לטיול רומנטי - אופרה ובלט (ברמה מאד גבוהה אבל בעלות נמוכה אז זה לא משנה אם אתם לא מחובבי האופרה הקבועים), מוזיאונים קטנים ומיוחדים (אני יכולה לתת לך רעיונות אם תרצי), ספא בירה בשביל הקטע ועוד.
-
סופ"ש זוגי חורפיהיי לימורי, אני נסעתי עם חברה לסופש רומנטי
בברצלונה בפברואר.. היה כיף ולא קר בצורה חריגה.
מומלץ בחום
מירב -
סופ"ש זוגי חורפיהיי
מירבי, תודה רבה! ברצלונה פחות קרה מפראג וזה יתרון אבל כבר היינו בה ובא לי משהו חדש. לפראג איך שהוא עדיין לא הגענו.
ציידת, תודה רבה! אכן חיזקת את נטייתי לכיוון פראג.
הבעל אינו יודע עדיין שאני זוממת טיול. צריכה לשתף אותו ולקבל הסכמתו וכן להחליט ביחד לגבי סוגיית הקור.
בינתיים פישפשתי קצת ומצאתי שריקי רשמה שהיתה פעמיים בפברואר בפראג ונהנתה מאוד כך שסביר שמזימתי תצא לפועל ואז בהחלט אשמח לעוד רעיונות כפי שהצעת, תודה.
שבת שלום
לימור
-
סופ"ש זוגי חורפילימור,
אם אתם לא כבולים לפברואר, מציעה לשקול להקדים את החופשה לדצמבר
(עד 24.12) ולהנות משווקי הכריסמס בברלין / פראג
או לונדון, יקרה יותר (אבל יש 1+1 לאתרים בכרטיס תחבורה יומי או שבועי)
ברלין, עיר גדולה ותוססת מאוד שפורחת בתק' הכריסמס ומציעה הרבה, מחירים סבירים.. ועכשיו יש מבצע בטיסות איזיג'ט.
הייתי בפראג פעמיים בסתיו, שוטטנו וטיילנו בעיקר ברגל בסמטאות כיכרות, ופארקים... כמעט ולא השתמשנו בתחבורה
התרשמתי שיותר נחמד במזג אויר נעים... וגשם קור עלולים להעיב.. כשהולכים המון ברגל בחוץ.. יש מוזאונים, ספא, שופינג, אתרים תת קרקעיים... אבל בכל זאת...
אם פראג תהיה הבחירה, מציעה ללון בקרבת כיכר העיר העתיקה.
מלון קינגס קורט ממוקם מעולה.
תבלו
דובי – “פראג, בירה ומה שביניהם” – חופשה זוגית, 3 לילות במלון ספא בוסקולו, פברואר 2015– בלוג
עוד סיכומי חופשות מהפורום תמצאי בפוסט "חפירות בפראג"
-
סופ"ש זוגי חורפיבוקר טוב באה לחזק את הרעיון של jenn פסטיבל הפאסנאכט בלוצרן. חוויה אחרת בנופים מדהימים. מומלץ ביותר.
-
סופ"ש זוגי חורפירק הערה למה שאמרה ציידת הערפדים על טיול בפראג בשיא העונה: זה לא כזה נורא אם אתם לא מטיילי ה-V. הייתי שם לפני שנה במהלך הקיץ, ואם עושים טיול שקצת חורג מהאתרים השגרתיים אפשר אפילו במקומות מסוימים להיות די בשקט ולבד.
לעונת החורף ההמלצה החמה שלי היא להצטייד במעיל פוך. בטמפרטורות הללו זה מצרך חובה.
-
סופ"ש זוגי חורפיבוקר טוב
לי, המון תודה על התגובה והקישור.
מבחינת דצמבר, ידוע לי שעדיף מבחינת הקור ואפשר גם לשלב את הטרום כריסמס, מה שגם פותח עוד אפשרויות אבל הבת מתגייסת בדצמבר ואני רוצה להיות פה איתה בהתחלה.
אז פראג כנראה על הפרק אבל גם פסטיבל הפאסנאכט בלוצרן נשמע מדליק ממה שאתם כותבים. ג'ני, אפשר בבקשה קישור לסיפור טיול הזה?
שבת שלום
לימור
-
סופ"ש זוגי חורפיהפאסנאכט בשילוב עם השלג זה היה טיול מושלם. הנה הסיפור של ג׳ני שהוא גם הסיפור שלי

תיכף תבוא ריקי עם הקונטרה הקבועה של הקרנבל בבאזל , מבחינתי ממש לא משנה איזה מהם , העיקר שיהיה לבן לפני/אחרי והרבה לבן .
-
סופ"ש זוגי חורפיג'מוס
...LONG TIME

תודה רבה על הקישור!
-
סופ"ש זוגי חורפילימור,
מעתיקה לך דברים ששמרתי בבלוג:
פסאנכט בשויץ –
2 קרנבלים ססגוניים בחורף : באזל ולוצרן 3 ימי חגיגות
חוברת מידע עם לו”ז הפסטיבלים Fasnachtקרנבל באזל
6-8 במרץ 2017 – במשך שלושה ימים רצופים, שני שלישי רביעי
תגיעו לבאזל ביום ראשון 5 במרץ – הפסטיבל מתחיל מוקדם בבוקר יום שני!
מיום שני לפנות בוקר ועד יום רביעי השוויצרים חוגגים!
פסטיבל בניחוח מסורתי, סאטירי והומוריסטי, הכולל תהלוכות, לפידים, מסכות, תחפושות והרבה אלכוהול וחגיגות...
אתר מידע באזל + ועוד--- רשמים ותמונות של ריקי,, פסטיבל באזל – כתבה,, מסע אחר
טיסות ישירות עם איזיגט לבאזל,,,, תצטרכו רק 4 ימי טיול בבאזל
(אם תאריכו.. בדיוק כשיסתיים פסטיבל באזל – ב9.3.17 תפתח תערוכת רכב בג'נבה, אז תכננו טיסת חזור מג'נבה עם איזיגט או חברה אחרת)
קרנבל לוצרן
23-28 בפברואר 2017 – במשך שלושה ימים לא רצופים
תגיעו ללוצרן ביום רביעי 22 במרץ, לקראת השכמת בוקר ביום חמישי…
סה”כ 7 ימי טיול בלוצרן והסביבה
(ההפנינג בלוצרן לא כולל את ימים שישי, שבת, ראשון, אותם תוכלו להקדיש לטיולים בשויץ המושלגת – לוצרן והסביבה) אתר מידע לוצרן
מסיבת מסיכות ותחפושות ענקית ופרועה ברחובות העיר לוצרן. מוקדם לפנות בוקר, השוויצרים יוצאים לרחובות עם מיטב התחפושות רוקדים ומשתוללים. תהלוכת ענק עם בימות ריקודים ומצעדי תחפושות, מהמושקעות בעולם, כל זה מלווה בהרבה מוסיקה, ברים ומסעדות הפותחים דוכנים ומוכרים אלכוהול ונקניקיות והרבה שמח..
”אם חשבתם שהשווייצרים אנשים רציניים וחמורי סבר ? תנו מבט בקרנבל של לוצרן” נחמיה שטרסלר
טיולים בסביבת לוצרן היפה, העיר על שפת אגם לוצרן - סירות שייט באגם, עיר עתיקה, גשר על הנהר, מוזאון תחבורה.
עלייה ברכבלים להרים שמסביב. שני הרים קרובים: הר פילאטוס (Pilatus) והר ריגי (Rigi). על הר ריגי אפשר לעשות סקי, לגלוש במזחלת שלג מיוחדת שמתאימה גם לילדים ולמי שלא עושה סקי, או פשוט לטייל על ההר ולצפות בנוף המדהים מסביב.
עוד אפשרות – סעו ברכבת כחצי שעה לעיירה אנגלברג, להר הטיטליס – רכבל, שעשועי שלג וכו' (הנחה לילדים בקניית כרטיס תחבורה)
תוודאי את התאריכים
תבלו
-
סופ"ש זוגי חורפיאם מדובר על סופש בלבד...רצוי יעד לא ענק,שדה תעופה קרוב,שלא להתחיל אם רגשות ה"חבל לא הספקנו",
אם טיסות לא יקרות מידי,אפשר להחליט על חלק בלבד מברלין הגדולה,,
לא היינו בקרנבלים המדוברים וגם לא בחודש בפברואר..
התקדמנו לינואר זה כבר כבר חצי דרך..פברואר, לי, מבחינת העבודה פחות נוח..
אבל...מתוך משאלת הלב,הייתי בוחרת דווקא מקום ללא פסטיבלים..
חופשה חורפית רומנטית.רצוי מושלגת,ללא הרבה "חובות",יותר פינוקים ונופים קסומים..
איך שהו,אולי אני טועה,רומניה,בולגריה,פולין,טאלין,יגה...נראות לי מתאימות יותר לחופשה ללא ריצה וללא "חובה".וגם זולה יותר.
אישית,בא לי סופש ריגה חורפית..
בעיירות סקי,בכלל לא חובה לעשות סקי...אפשר סתם ליהנות,לעשות טיול רכיבה,ג'יפים,אופנועי שלג או מסלול קצר הליכה בשלג..
אגב,בכל יעד אפשר להחליט שלא רצים,לא מבקרים את כל הכנסיות,ומוזיאונים..
אני עדיין לא הגעתי לביצוע,למרות שהחלטות כבר מזמן החלטתי

פראג, מקסימה לכל עונה..בטוח תהייה קלה יותר..אם עדיין לא הייתם,למה לא?
בעלה של ויק שלי,כל שנה בבנסקו,והיא הצטרפה עליו לסופ"ש נעים ופשוט..
תבדקי את BG TOURS הקלות איתם בזכות ההסעה מהשדה וחזרה,ואפשרויות שונות.נדמה לי לאלונה יש חברה שמתמחה בבולגריה גם..
-
סופ"ש זוגי חורפילי ואמה היקרות,
איזה תשובות מפורטות ומושקעות. המון המון תודה. הכל ייבדק.