חופשת סקי בנובמבר
-
אהלן
אני חייל כרגע והחופשה הבאה שלי היא בסוף נובמבר, אזור 25.11-02.12.
תקציב איזור ה 4 אלף.
וזו הפעם הראשונה שאני אתעסק בתחום.
אשמח לדעת על אתרים באירופה שפתוחים בתאריכים הללו.
אשמח גם למידע על האם זה אפשרי להספיק להנות ב6 ימים כאשר אני מתחיל מ0 ידע.
קצת מידע על התארגנות מבחינת ציוד יעזור מאוד.
תודה רבה לכולם!
-
חופשת סקי בנובמברלמתחיל בתאריך כזה, ארבעת אלפים שקל זה מעט מדי.
הסיבה היא שכמתחיל, אתה צריך שעורים וציוד (וביגוד גרביים כפפות ציוד תרמי וכנראה שלשכור חליפה).
שעורים זולים זה רק במזרח אירופה, ובמזרח אירופה לא יהיה שלג בתאריך הזה כמעט בוודאות.
אולי אולי אפשר בגרוזיה. שמעתי שההרים שם גבוהים. אופציה אחרת כנראה שאין.
אפשר לעשות חופשת סקי של שבוע ויותר ב 4000 כמעט בכל אתר (שאינו בשוויץ) אם אתה לא צריך שעורים, ויש לך את כל הציוד.
-
חופשת סקי בנובמבר -
צרביניה - איטליהכפי שכתבו לך תאריך בעייתי כי מאוד מוקדם בעונה.
המקומות הפתוחים יהיו בעיקר אתרים גבוהים.
מזרח אירופה - אתרים נמוכים, לא רלבנטי אפילו אם טוענים שיהיה בסדר.
מהמבחר הקטן שהתאריך פחות או יותר יתאים להם, צרביניה איטליה יהיה הכי מוצלח.
לגבי עמידה ביעד התקציב שלך זה בעיה אחרת ....
-
צרביניה - איטליההיי
אם אני מעלה את התקציב ל5.5 יש איזה אתר בכל רחבי העולם שיהיה טוב בתאריכים שלי ויתאים לתקציב שלי?
תןדה
ובבקשה אם אתם ממליצים על אתר תאמרו לי בבקשה איזה שדה תעופה הכי קרוב אליו.
תודה רבה
-
חופשת סקי בנובמבראתר מצוין למתחילים : סטובאי https://www.stubaier-gletscher.com/en/. האתר נמצא על קרחון לכן שלג מובטח בתאריכים האלה. ילדים שלי למדו לגלוש שם ולקראת סוף השבוע גלשו את המסלול הכחול הארוך מספר 7. טיסות למינכן 220 דולר, יש מבצע עכשיו לתאריכים אלה של אלעל. השכרת רכב - שעתיים וחצי נסיעה או להגיע ברכבת לאינסברוק ומשם באוטובוס לנוישטיפט הכפר. נמצא כ20 דקות נסיעה מהאתר. בית ספר מומלץ ולא יקר שהמשרדים שלו נמצאים בכפרhttp://www.skischule-neustift.com hrer לדעתי אם תקח שיעורים פרטיים ולא קבוצתיים תתקדם יותר מהר. המלצה שלי 3 ימים של שיעורים בני שעתיים ואז לתרגל ולהנות לבד. ראה שרשור http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-4194741/srch-#ms g_4194741 לגבי עוד פרטים על האתר והסביבה. בכפר יש צימרים זולים באזור 30 יורו ללילה עם ארוחת בוקר. ראה באתר stubai.at. אם אתה בלי אוטו חשוב ללון קרוב לתחנת סקיבאס כדי לא להסחב עם הציוד. ציוד ניתן לשכור גם בבית ספר הזה במחירים זולים מאוד. התמחור יהיה משהו כמו 200 יורו טיסה + כ300 יורו שיעורים (שלושה ימים של שעתיים) + 200 יורו סקיפאס (אם אתה בן 18 יש הנחה) + 200 יורו לצימר וכ70 יורו ציוד שכולל מגלשיים, נעליים ו קסדה. ביגוד סקי כמו מכנסיים, מעיל, גרבי סקי, כפפות, משקפת תצטרך לארגן מחברים או לקנות (לא ניתן לשכור באתר) + הגעה ברכב שכור כ200 יורו בתחבורה ציבורית כ100 יורו. יש להוסיף ארוחות צהריים וערב כ 30 יורו ליום. לפי חישוב שלי כ1400 יורו לא כולל ביגוד. אופציה נוספת זה סולדן שם יש סקיפאס מיוחד למתחילים שיכול להוריד את העלות בכ100 יורו אבל שיעורים יותר יקרים שם והגעה בתחבורה ציבורית ממינכן יותר מסורבלת לדעתי. בהצלחה.
-
חופשת סקי בנובמברמסכים עם כל מילה, בהחלט ניתן לעמוד בתקציב בשטובאי ( או למעשה בכל קרחון באוסטריה)
הבעיה תהיה לדעתי עם שיעורי הסקי. כל בתי הספר או לפחות רובם, נמצאים בתרדמת בנובמבר. אני מציע לך לברר מראש אם יש בכלל בתי ספר לסקי אשר פתוחים.
לא ממליץ לך לנסוע בנובמבר כי תפסיד את כל חוייות הסקי. הסקי בנובמבר הוא על אזור מצומצם וגרוע מכך, זאת לא העונה ולכן רוב עסקים שמסביב כגון מלונות/חנויות ומסעדות יהיו סגורים (אלא אם אתה מתאכסן באינסברוק) כך שהמקום יהיה די שומם. עדיף לחכות לאמצע דצמבר לפחות.
-
חופשת סקי בנובמברמניסיון גלישה שלי שם בנובמבר ומעקב של מספר שנים, כמעט כל האתר היה פתוח כולל ירידות של 5 קמ מגובה 3200 לגובה 2300. אזור מצומצם לגלישה זה עניין יחסי במיוחד למתחיל גמור שצריך אולי 3 מסלולים בשבוע הראשון. 3 בתי ספר פתוחים שם מתחילת העונה שמתחילה בתחילת אוקטובר. לגבי מסעדות, לא הרגשתי חוסר בהן בנובמבר. לגבי צימרים יש מבחר ענק. מסיבות אחרי סקי יש יותר בסולדן במיוחד מסיבת תחילת העונה באזור סוף נובמבר.
-
חופשת סקי בנובמברכ 5 פעמים הייתי בסולדן בנובמבר ותמיד היה שלג מעולה.פעם אחת הייתי בתחילת נובמבר.האתר גבוה וסיכוי רב לשלג טוב.בתאריך הזה אפשר למצוא חדרים בזול.האתר באוסטריה כ 3.5 שעות עם רכב ממינכן.עיירה יפה .מומלץ.
-
צרביניה - איטליההאמת סולדן רעיון לא רע, אבל נמוך יותר.
אני חושב שההעברה ממילנו לצרבינה, תהיה לך פשוטה בהרבה מהעברות באוסטריה .
2 אתרים נוספים עם העברות נוחות הם - זרמט וסאס פיי, שניהם אתרים גבוהים מאוד שמגיעים אליהם ברכבת מציריך ---- חיסרון = מחירים שוויצרים...
ראיתי שהציעו לך קרחונים, הבעיות עם זה:
- אתר קטן יחסית, וכמות האנשים שתגיע מצומצמת, מזה כמובן ינבע שהביקוש לשיעורי מתחילים יהיה זעיר (בד"כ מתחילים לא יגיעו לשם) >> לא יפתחו קבוצות לימוד וכו.
- לא בהכרח נוח לעלות לפסגת ההר בקלות >> ימים לא אפקטיביים.
כלומר, מלבד עלות הפרמטרים שאתה צריך לשים לב אליהם:
- גודל האתר ונובע מזה זמינות שיעורי לימוד למתחילים (בצורת קבוצה) כמובן מדריך אישי תמיד תמצא אבל העלות במאות יורו ליום....
- ההגעה לאתר - לאיטליה טסים למילנו, לאוסטריה - מינכן, ציריך ווינה (לכל אתר יש שדה תעופה נוח יותר להגיע ממנו).
- גובה הישוב בו ישנים לעומת גובה האתר בו גולשים = חשבון פשוט, צריך לעלות את ההפרש במעליות (וגם לרדת אותו)
יונתן
-
צרביניה - איטליההיי תודה לכולם!
נראה שהאופציה של שטובאי היא אחלה אופציה, אשכיר רכב במינכן ואסע לשם.
רציתי לדעת מה קורה מבחינת ציוד? מה הם הדברים שאפשר להשכיר, מה המחירים שלהם, ומה אי אפשר להשכיר ואני צריך לארגן בעצמי?
תודה
-
חופשת סקי בנובמברתקרא בבקשה את הפוסט הראשון שלי. יש שם פירוט גם לגבי ציוד. אתה יכול לבדוק מחירים בalpinresorts.com תעשה חיפוש עבור עיירה neustift.
-
אתה מתכוון לשכור - לא להשכירלהשכיר זה לתת משהו לאחר תמורת תשלום.
בחנויות באתר אפשר לשכור את כל הציוד הדרוש - מגלשיים, נעליים, מקלות, קסדה. ביגוד תצטרך להביא מהבית או לקנות באתר. אפשר לשכור בארץ. תחפש בגוגל השכרת חליפת סקי. גרביים וביגוד תחתון כנראה תצטרך לקנות או לקחת בהשאלה; או לקנות יד שניה (ולכבס
)