ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלחמת שוורים במדריד

פורום אירופה
    3
    3
    1591
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • anisham12
      anisham12 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם. נוסע למדריד באמצע אוקטובר. איך אני משיג כרטיס למלחמות שוורים ולאיפה, מה המחירים, המלצות וכו'? תודה לכל המשיבים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Simon27
        Simon27 נערך לאחרונה על ידי

מלחמת שוורים במדריד

נסה כאן.

בנימה אישית , הייתי מוותר על תענוג כזה ברברי ולא אנושי.

ביולי האחרון הייתי בברצלונה (שם זה הוצא מחוץ לחוק) וראיתי בטלויזיה מידי בוקר ב 8 את ריצת השוורים המפורסמת (האנסיירו) של העיר פמפלונה הנערכת לכבודו של קדוש נוצרי בשם פרמין . זה פשוט לא יאומן , חבורת אנשים מריעה לפסלו של הקדוש ומיד לאחר מכן מוזנקים השוורים לרחובות המובילים לאיצטדיון. במהלך המרוץ נמדד זמן ריצה לשוורים עד הגעתם לאיצטדיון כשבדרך חבורת האנשים הלא שפויים ננגחים בקרניהם וחלקם נפגעים בצורה קשה ביותר. השוורים אגב , מאוד עצבנים כי מרעיבים אותם לפני התחרות.התעללות לשמה.

לשיקולך.

• Soft Cell
          Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

מלחמת שוורים במדריד

הייתי פעמיים, פעם עם פרים בכירים במשקלים של 600 ק"ג ופעם עם צעירים. עם הפרים הבכירים הקרב יותר מעניין מאחר ויש להם יותר כח והם מסוגלים להפוך סוס עם הרוכב.

מקומות הישיבה ממוקמים בשמש או בצל ומכאן נגזרים המחירים. לוחמי השוורים מנסים לעשות את ההצגה ליד מקומות הצל, עבור אלה ששילמו יותר.

הקרב מתנהל כטקס עתיק וזה קסמו. בהתחלה אתה חושב שלפר יש סיכוי אבל אחרי כמה פרים אתה מבין שמדובר בתהליך שלא מותיר לפר כל סיכוי ואז זה הופך ללא מעניין.

אני קניתי את הכרטיסים בקופת האצטדיון.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון