חושש מתאילנד באוקטובר
-
שלום,
אני וחברה שלי מתכננים טיול בתאילנד בחודש אוקטובר, ראיתי שזהו החודש הגשום ביותר של השנה, האם לחפש יעד אחר?
-
חושש מתאילנד באוקטוברמתי בדיוק באוקטובר אתם מתכננים? לכמה זמן ?
-
חושש מתאילנד באוקטוברבאיים אם לא יבאס אתכם שירד גשם לשעתיים-שלוש במהלך היום אז אין דאגה.
מה שחשוב זה לדעתי לא לסגור מראש את הטיסות הפנימיות, כדי להיות גמיש במידה ותיכנס מערכת רצינית של גשמים ואז פשוט לטוס לאי אחר.
יכול להיות שבכלל תטוסו ולא יהיה כמעט גשם.
-
חושש מתאילנד באוקטוברמה3 עד ה31
-
חושש מתאילנד באוקטוברזה ענייו של מזל , בחוף המזרחי קו סאמוי/קו פאנגאן/ קו טאו אמור להיות סביר עם לא יותר מדי גשם , זה עניין של מזל קשה לחזות מה יהיה באוקטובר.בצפון עונת הגשמים הכל יותר ירוק ויפה גם יעד נחמד לטייל בו, בבנגקוק ופאטאייה זה פחות מפריע כי יש קניונים, מקדשים ,מועדונים ומרכזי בילוי.לשיקולך.
-
חושש מתאילנד באוקטוברהאיים הכי סבירים באוקטובר זה הצד המזרחי?
אם אני כן מחפש את השמש אולי יש עוד מקום במזרח שאפשר להגיע בנוחות מתאילנד שבו מזג אוויר שמשי באוקטובר? (גם ברמה של לעבור מדינה).
-
חושש מתאילנד באוקטוברבכל המדינות בסביבה שורר מזג אוויר טרופי זאת עונת המונסונים, אם אתה לא רוצה גשם בכלל דחה את הנסיעה לדצמבר ואילך או חפש יעד אחר לנסיעה.
-
חושש מתאילנד באוקטוברנסעתי פעם באוקטובר והיה נהדר. זה ענין של מזל וסטטיסטיקה. תדע לאן אתה רוצה להגיע ואל תנעל טיסות. גם מלונות כדאי לא לנעול מראש . כך תשמור על גמישות מלאה. זה אמנם קצת מייגע לחפש מקום לינה אבל יש המון וזו גם לא העונה הבוערת.