אוסטריה למשפחות
-
שלום לכולם.
מתכננים נסיעה לאוסטריה. מעוניינים בטיול בן כשבועיים וחצי שיתחלק בין אזור חבל טירול ואזור זלצבורגלנד. אנחנו משפחה בת 6 נפשות (גילאי הילדים 2-16).
אני זקוקה מכם לכמה סוגי המלצות:
1. אשמח לקבל את עזרתכם בהמלצות על צימרים באוסטריה מנסיון בלבד. צריכה צימר אחד מומלץ למשפחה באזור טירול וצימר נוסף למשפחה באזור זלצבורגלנד. שני המיקומים חייבים להיות מעולים וממוקמים כך שהם יחסית במרכז, כדי שלא תהיינה נסיעות ארוכות מדי לאף מקום. שהכל יהיה די קרוב.
מעבר לכך, הצימרים צריכים להיות גדולים מספיק למשפחה בת 6 נפשות וללא מדרגות (כי אנחנו עם עגלת תינוק). רצוי עם שטחי חצר גדולים וכיפיים להשתוללות הילדים.2. אנחנו רוצים לטוס לוינה ולחזור ממינכן או להפך. איזו חברת תעופה תהיה משתלמת יחסית במחיר?
3. אם מישהו עשה טיול דומה ומוכן לשתף במסלולים או סתם המלצות - נשמח מאוד מאוד.
המון תודה
אורית
-
אוסטריה למשפחות1. ממליצה על הצימר של אנדי בואגרין זלצבורגלנד. עונה על כל דרישותיכם מלבד המדרגות-תוכלו להשאיר את העגלה בכניסה לבנין.(זה בית עם כמה דירות)
אתר://www.krapfenalm.at
כמו כן תוכלו לקרוא עוד על המקום בטיפ שלי.
-
אוסטריה למשפחותאיך אני מגיעה לטיפ שלך?
-
אוסטריה למשפחותהיי
ממליץ לך על דירות נופש בALPENDORF
יש להם כמה גדלים של דירות ממליץ מאוד.גם מעלית אם אתם בקשר את יכולה לאמר שיוסי ונעמי מישראל הפנו אתכם.
תהנו
-
אוסטריה למשפחותשאלה בסיסית-
בחגי תשרי?
בקיץ הבא?
-
אוסטריה למשפחותמצרף את הבלוג שלי (טיול קיץ):
-
אוסטריה למשפחותהרמה של הצימרים נמדדים על ידי קילשונים
להקפיד לקחת רמה טובה, אם אתם עם רכב באיזורים הכפריים הרבה יותר זולים
-
אוסטריה למשפחותהיי עמיחי
נדצה לי שהבלוג נחתך באמצע. אשמח לקבל מידע על הימים האחרונים ובעיקר אשמח לדעת כמה זמן ארכה הנסיעה מהאתר האחרון שהייתם בו למינכן
-
אוסטריה למשפחותהיי אורית. לא נחתך באמצע... אולי בסוף קצת קיצרתי... אבל אשמח להרחיב על מה שמעניין.
ביום האחרון הייתה לנו טיסת אחרה"צ ממינכן ולכן העדפנו לבלות את היום בעיר. התלבטנו קצת אבל הבחירה הייתה להגיע למוזיאון BMW. מרחק הנסיעה מהצימר שלנו בטירול (מוצרן) עד מינכן היה כשעתיים.