חזרנו מצפון איטליה
-
שלום לכולם,
חזרנו לפני כ10 ימים מטיול משפחתי (זוג+ 4 ילדים) בצפון איטליה. הטיול ארך 10 ימים וכלל את גארדה והדולומיטים.
מסלול הטיול בקצרה:
נחיתה בברגמו ולינה בורונה במלון hotel milano &spa
המלון במרכז העיר העתיקה בורונה, מלון מקסים, מתאים למשפחות.
חניה ברחובות הסמוכים בתשלום לפי שעה. טיול חצי יום בורונה המקסימה, כולל צפייה חלקית באופרה כרמן בארנה.
נסיעה לדולומיטים ולינה בקנאזיי 3 לילות במלון garni artiz. מלון משפחתי נקי ונוח מאוד כבסיס יציאה לטיולים בסביבה. הטיול בדולמיטים כלל את אגם פאדאייה, עליה למרמלדה, פארק מים בקנאזיי, מעבר הרים סלה, טיול בעייריה אורטיסי ובילוי של כ3 שעות בפארק החבלים באורטיסי. מגלשות הרים בפרדצו סקי סנטר.
נסיעה לדרום אגם גארדה ולינה 5 לילות בדסנזאנו במלון residence spiaggia d'oro ,מלון דירות משפחתי עם בריכת שחיה קטנה, סמוך לאגם. מהמלון בגרדה טיילנו בריבה דל גארדה, בעיירה דסנזאנו, מפלי ורונה, אגם טנו, מפלי מולינה, גארדלנד, ארוחת אבירים, סרמיונה וונציה.
הטיול היה מהנה ביותר, מאוד קל להתמצא עם וויז בכל האיזורים בהם ביקרנו.
בניגוד לצפייה ולמרות שביקרנו באמצע אוגוסט, לא נתקלנו בפקקים בכלל, לא באיזור גארדה ולא בדולומיטים. בגארדלנד ביקרנו ביום שישי. היה עמוס אבל לא בלתי נסבל. היינו שם מ10:00 עד 21:30 , הילדים הצליחו לעלות על כל המתקנים שבחרו ובסה"כ היה יום מוצלח.
איטליה ידידותית למשפחות ומומלצת מאוד.
אשמח לענות על שאלות
פנינה
-
חזרנו מצפון איטליהפנינה ברוכה השבה
ותודה רבה על השיתוף
שמחה שהיה לכם מוצלח ולא עמוס ופקוק באוגוסט
אם תרצי להרחיב יותר על חלק מהאתרים שביקרתם
יתקבל בברכה

-
חזרנו מצפון איטליהפנינה ולי
אשמח להתייעץ.
אנחנו נהיה בשבוע הבא רק לילה אחד בטרנטו ובלילה הבא כבר נישן סמוך לונציה.
בכל זאת רוצים להציץ בדולומיטים.
האם זה ריאלי?
לאן היית ממליצה לנסוע בזמן קצר?
תודה
-
שאלת עלויות יומיות בטיול לצפון איטליהבעלי ואני (בני 50+)מתכננים טיול מאמצע החודש (ספטמבר) של 15 ימים בצפון איטליה באופן עצמאי ,הייתי שמחה לדעת עלות הוצאה ממוצעת ליום עבור אוכל ,כרטיסים ,דלק וכדומה.
כדי שתהיה לי הערכה כמה כסף להכין.
-
חזרנו מצפון איטליההיי לוש
מצ"ב סיפור הטיול שלנו בשנה שעברה לצפון איטליה, אמנם המסלול שלנו היה הפוך משלכם אבל חושב שיכול לעזור
-
שאלת עלויות יומיות בטיול לצפון איטליהמצורפת לשאלה!!
-
שאלת עלויות יומיות בטיול לצפון איטליהמחירי האוכל בערך כמו בארץ, רק באיכות טובה יותר בדרך כלל.
דלק - 1.2 יורו לליטר.
כרטיסים - תלוי מאוד באטרקציה.
לינה במלונות 3 כוכבים או צימרים מאוד זולה.
סופרים - מוצרי בשר וחלב הרבה יותר זולים מפה, אפיה די זולה גם, פירות וירקות בדרך כלל יותר יקרים.
-
שאלת עלויות יומיות בטיול לצפון איטליהתודה רבה על המידע