מניו יורק אל מיאמי (כולל אורלנדו) שלושה שבועות
-
היי.
מחפש עזרה (נואשת) והמלצה למסלול מניו יורק למיאמי סה"כ הזמן שלושה שבועות.
עקב אילוצי החיים, בעת כתיבת ההודעה נותר לי שבועיים לארגן טיול בר מצווה. יש לנו ארבעה בנים (13, 10, 10,
) ואנחנו נשמח לקבל מידע והמלצה למסלול. יש לנו דירה שנוכל להתארח בה במיאמי ולעשות טיולי כוכב לאטרקציות באזור.
- נשמח למסלול וטיפים
- הצעות בעניין השכרת רכב
- אנחנו מתחילים ומסיימים את הטיול בניו יורק, האם כדאי לטוס חזרה ממיאמי או שיש הצעה למסלול מעגלי?
- אנחנו לא בעלי אמצעים, האם יש הצעות לחיסכון.
- טיפים לפארקים של אורלנדו
במצבי, אפילו סתם חיבוק יעזור.. תודה איתי
-
קודם כל חיבוקתסתכל בבלוג שלי.
תראה מה אהבת בחלק של פלורידה וננסה להמשיך משם...
זה לא אבוד אפשר לארגן לכם טיול מהמם.
-
קודם כל חיבוקשום דבר לא אבוד
אבל לאור לחץ הזמן כדאי למהר
בוא תתחיל בלתת לנו יותר פרטים.
קודם כל - מה כבר הוזמן / שולם / קשה לשנות: טיסות - תאריכים ולאן, מלונות ועוד
מי אתם ומה אוהבים?
זוג + 4 בנים בגילאי 8 עד 13 הבנו.
טיול ראשון לארה"ב? של כולם או שחלק היו כבר?
טיולים אחרים (אירופה/תאילנד ועוד) עשיתם?
מה אתם אוהבים? מה שונאים? טבע? פארקי שעשועים? ספורט? ערים?
מתחילים ומסיימים בניו יורק כי אלו הטיסות או כי רוצים משהו מסויים? כי לכאורה אפשר לטוס מניו יורק ישר לפלורידה ביום הראשון, ולחזור מפלורידה לניו יורק ביום האחרון.
כתבת "לא בעלי אמצעים" - עד כמה לא? כלומר מעבר לטיסות (שאני מניח שכבר שילמתם) ויזות וכדומה - מה התקציב היומי שאתם יכולים להרשות לעצמכם? להרכב כמו שלכם יהיה קשה לרדת מתחת ל-500 דולר ליום (כולל לינה, אוכל, תחבורה ואטרקציות) , ואפשר לעלות גם לקרוב ל-1000. כמובן שמדובר על ממוצע ויש ימים יותר זולים ויותר יקרים. איפה אתם לאורך הטווח הזה?
-
קודם כל חיבוקסליחה על הטרחנות אבל אני חייב- זה ממש מרגש אותי שיש אנשים שעוזרים ככה- בכייף. תודה.
"ולענייננו" בעבר עשינו שני טיולים קטנים לכרתים ולרומא,זה הטיול הגדול המשמעותי שלנו ביחד. זו הפעם הראשונה שלי ושל הילדים בארה"ב (אישתי הייתה) ב 19 לספטמבר יום ב אנחנו נוחתים בניו יורק, שם יש דודים מבוגרים ונגור אצלם במהלך השהות בניו יורק. נשמח להצעות מדליקות בניו יורק אבל אני פחות לחוץ על הקטע הזה.
התכנון ביום שישי ה 23 להשכיר רכב (בררתי באלבר וקיבלתי הצעה ל 17 יום ב 4300 ש"ח למיניואן דודג גראנד קראוון) ולנסוע לשלושה ימים לוושינגטון (אשמח לטיפים).
משם הדברים מתחילים להיות פחות ברורים: מה שכן אנחנו רוצים להיות בפארקים של אורלנדו (אנחנו לא מוצאים את הידים והרגלים בתוך השפע הקיים)
ולהמשיך למיאמי, צפונית למיאמי יש לדודים דירת נופש והכוונה להשתמש בדירה כבסיס לטיולי כוכב באיזור.
משם חזרה לניו יורק לעוד יומיים (קניות? ובילויים) כלומר מסלול מעגלי.
למעט טיסות- לא הזמנו כלום.
אנחנו אוהבים ערים שווקים והמולת הכרך, מוזיאונים: מדע וחלל-טבע-דינוזאורים, הילדים מחכים לאורלנדו והפרקים שלה, נשמח לראות ספורט מקומי, טיולי טבע קצרים, תרבות, מפעלים מדליקים שיש בהם סיורים, אמרו לי שבדיטונה יש מרוצי מכוניות זה רלוונטי? כנ"ל איימישים
מאוד מלחיץ אותי ההיבט הכלכלי: לא חשבתי שזה יגיע ל..500 דולר ליום.
(את הטיסות קיבלנו כמתנת בר מצווה אז כמובן שקפצנו על המציאה)
אנחנו לא לחוצים על אנדרטות וסימוני V טיפוסיים (לעלות לפסל החירות למשל או אנדרטת לינקולן, לפעמים לראות חוג בייסבול של ילדים יותר מרגש)
עשינו במ.מ.ס.י כרטיס חברות של טריפל AAA וחברות בעוד מועדון
אנחנו צריכים עזרה כמעט בכל תחום: טיפים להעביר את הנסיעה, טיפים ללינה זולה אך סבירה, מוזיאונים מדליקים, מתי להיות בפארקים של אורלנדו, מקומות אוכל מיוחדים (אנחנו אוהבים להתנסות) ניווט- בוויז? הגעה מ newark למנהטן עם הילדים והמזוודות, וכמובן תכנון מסלול נעים, לא מתיש מידי שמתאים לארבע בנים.
ושוב- תודה.
-
קודם כל חיבוקטוב, אנסה לתת לכם קצת כיוון.
נסיעה ברכב עד פלורידה - ממש לא. ובטח לא מעגלי חזרה לניויורק. בזבוז שעות הגה, כסף וזמן רב !
דירה צפונית למיאמי.. תלוי איפה - בעקרון המרחקים כל כך גדולים שלא רואה מצב לטיולי כוכב סטנדרטיים.
יש לכם כמעט שבוע בניו יורק. עם קצת מאמץ ועזרה של הקרובים תמצאו מה לעשות שם. אני רוצה לתת לכם מסגרת אפשרית.
אתם יכולים לקחת רכב לעשות סיבוב קטן דרך פילדלפיה ואולי הרשי/אמיש/יורק לוושינגטון. שם להיות 2-3 לילות. לא חייבים רכב. וחנייה במלון במרכז העיר תעלה 30-50$ ליום.
משם, לוקחים טיסה לאורלנדו. שוכרים רכב, ושכרים וילה ל 7-8 ימים.
בוחרים האם מעדיפים פארקים של דיסני או את אלו של יוניברסל. שילוב בינהם יעלה המון כסף. אם שונאים אקסטרים - דיסני. אחרת יש כרטיס FLEX של יוניברסל שמאפשר את איילנד אוף אדוונצר, יוניברסל, סי וולרד, פארק מיים ואפשרות להוסיף את בוש גרדנס בטמפה (רכבות אקסטרים).
וילה - יתן לכם מרחב מחיה, ויוזיל עלויות אוכל (מכינים לבד ערב, מכינים סנדוויצים לבוקר/חצי צהריים בפארקים, ובקבוקי מיים קפואים). לא יקר ! בין 100-150$ ללילה לכולם. אפשר גם CONDO בקומפלקס VISTA CAY שקרוב ליוניברסל (רוב הוילות דווקא קרובות לדיסני)
רכב - חובה כמובן.
אחרי אורלנדו - לאיזור מיאמי, לדירת נופש, ביקור במיאמי וכו. דיטונה ביץ לא בכיוון, אפשר אם תרצו.
אפשר כף קנוורל אם מעניין.
בסיום מיאמי - יאללה הביתה. או בטיסה דרך אירופה או דרך ניו יורק. אין טעם לחזור לניו יורק. סתם בזבוז זמן של כניסה/יציאה לעיר וכסף למוניות/הסעות.
ניווט - אם תקנו סים מקומי- אפשרי בוויז.
מציע לגיבוי לקנות ב 100 שח לערך תוכנת SYGIC עם מפות OFFLINE שתאפשר ניווט גם ללא גלישה.
מקווה שנתתי כיוון.
יש מלא מלא סיפורי טיול למסלולים הללו שהם קלאסיים. פשוט חפשו אחד שמתלבש לכם טוב ותעקבו אחריו.
-
קודם כל חיבוקאיתי - קודם כל, אתם יוצאים לטיול, אז בטוח יהיה כיף.
מבחינה תקציבית - הימים בוושינגטון יהיו לכם זולים ביותר. רוב המוזיאונים בוושינגטון הם בחינם. וגם מתאים לתחומי העניין שלכם.
מציע לכם לנסוע ברכבת או אוטובוס מניו יורק אל וושינגטון ולבלות שם 3 ימים. מוושינגטון לטוס ישירות לאורלנדו ושם לשכור רכב (להחזיר בשדה במיאמי, משם כבר לחזור בטיסה לארץ).
תקשורת - כנראה שכדאי לכם להזמין סים של גולן בתוכנית של 99 ש"ח - יתן לכם 6GB גלישה בארה"ב + שיחות חופשי לארץ.
אפשר לגשת גם ליועץ טיולים בתשלום - בהתחשב בכך שהנסיעה עוד שבועיים - אולי זה יצדיק את עצמו.
-
קודם כל חיבוקסליחה על השאלה המטומטמת, אבל ויזות לכולם יש? או אזרחות זרה ממדינה שמאפשרת כניסה ללא ויזה?
קודם כל מסכים עם מאי איסט - נסיעה הלוך ושוב (או אפילו כיוון אחד) מניו יורק לפלורידה היא יקרה גם בזמן וגם בכסף. זה יכול להיות טיול מעניין למתקדמים, אבל לא טיול טוב בתנאים שלכם.
כשישנים בדירה ש"מקבלים מתנה" צריך להבים מה המשמעות של זה:
1. מה זה אומר על היחסים עם המשפחה (טובות שחייבים להחזיר וכו')
2. האם מדובר על לישון עם המשפחה באותו בית ומה ההלשכות על זה?
3. מה תנאי הלינה והאירוח? האם תאלצו להדחס 6 נפשות בחדר של הילד הקטן על מזרונים על הרצפה? ותקבלו הקצאת מקלחת של 20 דקות לכולכם?
4. איפה בפועל ממוקמת הלינה? כי הרי כתיירים אנחנו רוצים לגור במרכז העניינים, בעוד שהמקומיים גרים לרוב בפרברים (ראשון לציון זה בסיס טוב לטיול בתל אביב?)
5. מה האלטרנטיבה? כלומר כמה יעלה מלון באיזור?
בפלורידה תוכלו למצוא מקומות לינה בסדר גודל של 150 דולר ללילה ואולי פחות. במחיר הזה תקבלו שני חדרים מקושרים במוטל, או וילה באורלדנו. בניו יורק המחירים גבוהים בהרבה כמובן.
באופן כללי בטיול מעברים זה דבר יקר. גם כי המעבר עצמו עולה כסף (טיסה, דלק וכדומה), גם כי כשנשארים באותו מקום אפשר לחסוך כסף על לינה אוכל וכדומה, אבל גם כי ככל שעוברים יותר מקומות בכל מקום רוצים להתמקד באטרקציות הבולטות והיקרות.
לא ברור איפה הדירה בפלורידה וכמה אפשר לנצל אותה. אולי כדאי שתצרפו פרטים.
לגבי עלות - כמה עולה לך לחיות בארץ? אוכל, דלק, חניה ועוד?
עלות מחייה בפלורידה:
לינה 100-150 דולר ליום
רכב + דלק + חניה - נניח 70 דולר ליום
אוכל (כולל נשנושים) - 60-100 דולר ליום
שונות (טלפון, ביטוח, כביסה, וכו') - 10-20 דולר ליום
כלומר העלות הבסיסית לפני אטרקציות ובילויים היא 300 דולר ליום.
כמובן שאם אפשר לנצל דירה בחינם המחיר ירד ב-100 דולר ליום.
אטרקציות זה דבר מאד יקר. אם תלכו לפחות ל-3 פארקים באורלדו המחיר של כל פארק יהיה סביבות ה-80 דולר ליום לאדם (לילד הקטן יש הנחה קטנה). אם תלכו לאטרקציות אחרות גם להן יש מחיר לא זניח (בקלות מוציאים 100 דולר למשפחה על אטרקציה קטנה). ברור שיש אפשרות גם לטיולים בחינם אם רוצים.
נורא בא לי להציע שתתמקמו באורלדנו ל-10 ימים. כרטיס כניסה ל-10 ימים לקבוצה דיסני, או כרטיס פלקס (יוניברסל ובוש) יעלה סדר גודל של 2500 דולר לכולכם לכל התקופה. לא תוכלו לשלב בין הקבוצות, אבל תוכלו לבלות כמה שאתם רוצים בכל אחד מהפארקים של הקבוצה שבחרתם, עם או בלי לשלב ימי חופש באמצע (מהיום החמישי המחיר צונח מהותית). כלומר ממוצע של 250 דולר ליום.
אם נוסיף את ה-300 דולר של מחייה נקבל עלות של 550 דולר ליום.
שים לב שאם תבחרו רק ב 3-4 ימי אורלדנו תשלמו 650 ויותר דולר ליום כי עלות הפארקים תהיה יותר יקרה.
10 ימי אורלדנו זה כיף לא נורמאלי. תספיקו את הפארקים בנחת (כולל לחזור לפארקים שתאהבו), תוכלו לשלב פארק מים, מנוחות, שופינג ועוד.
בניו יורק - אם הלינה במיקום סביר ובתנאים סבירים (כולל היבט המשפחתי) אז תוכלו לטייל בעלות של 200 דולר ליום לא כולל אטרקציות. נניח 100 דולר ליום לאטרקציות בסיסיות (לא מחזמר וכדומה).
בוושינגטון אם תוכלו לכוון לסוך שבוע יהיה יותר זול.
לא מומלץ להכנס ולצאת מניו יורק כמה פעמים. יש עלות לא זניחה (כסף וזמן) לכניסה לעיר. מונית אם צריך, כרטיס תחבורה ציבורית שבועי וכו'.
אז הייתי מציע משהו בסגנון:
שבוע בניו יורק
אולי נסיעה לוושינגטון ליומיים - אפשר לנסוע באוטובוס בעלות של 10 דולר לאדם
טיסה לאורלדנו ו-10 ימים שם
נסיעה לאיזור מיאמי לשארית הזמן (אם יש)
טיסה חזרה לניו יורק אבל בלי להשאר שם והמשך לארץ
-
קודם כל חיבוקהיי, קודם כל תודה, הדברים שנכתבים כאן מאוד מאוד עוזרים לנו.
יש ויזות לכולם.
הלינה בניו יורק כבר סגורה, כן נהייה בחדר אחד היא ממוקמת בצפון מנהטן אבל הבנתי שכל יציאה תהייה בסבווי. אברר על מלונות באיזור למרות שאם אצטרך להצטופף במשך שלושה ימים- אני אחיה עם זה (חוסר ברירה כמובן).
הדירה בפלורידה נימצאת ב sunny isles beach. אם הבנתי נכון צפונית למיאמי.
מה שעולה לנו מתוך מה שכתבתם הוא כך:
- לעשות שבוע בניו יורק
- לצאת לשבוע ברכב שכור לוושינגטון ואז להוסיף טיול (איימישים ועוד אטרקציות לפי מסלול שאשמח לגבש בעזרתכם) חזרה לניו יורק לטיסה לאורלנדו.
- באורלנדו 5 ימים (השכרת רכב נוסף?) וטיול עד לדירה במיאמי משם טיסה לניו יורק והבייתה.
אשמח לקבל חוות דעת על המתווה הזה. האם רכב מאורלנדו למיאמי בא בחשבון? האם העלות והקושי גבוהים מידי?
-
קודם כל חיבוקלא צריך לחזור לניו יורק כדי לטוס לאורלנדו.
השכרה של רכב בין אורלנדו למיאמי לרוב לא גוררת קנס. בפלורידה מאוד נוח שיש רכב.
-
קודם כל חיבוקאם אני מנסה לסדר את ההצעות שעלו:
ניו יורק - אם הדירה שלכם קרובה לסאבוואי אז מעולה, ואפילו עדיף על בתי מלון
וושינגטון - אם יש שבוע אז מומלץ לקחת רכב - 3-4 ימי טיול + 2-3 ימים וושינגטון. אם בשל מגבלת זמן יש רק 3-4 ימים כולל וושינגטון - אז אישית הייתי מוותר על רכב ולוקח רכבת לוושינגטון
טיסה מוושינגטון לאורלנדו
באורלנדו - רצוי מאד רכב, נסיעה של כ-4 שעות למיאמי אז לא סיפור, מצטרף להמלצות על וילה
מיאמי - אפשר לשלב טיול גם באברגליידס + Airboat בביצות + כמובן חופי ים
טיסה ממיאמי לישראל
לדעתי טיול מעולה ומגוון
-
קודם כל חיבוקהדירה במיאמי נראית לי במיקום מעולה למיאמי, ואולי לשולי מיאמי.
אבל בגדול לא אידאל ליותר מ-4 ימים בעיניי.
בפלורידה בעיניי חובה רכב לאורך כל הזמן. לא צפויים דמי החזר בתוך פלורידה (כל שאין בעיה לשכור למשל באורלדנו ולהחזיר במיאמי), ובפלורידה עלות השכירות זולה יחסית.
אם אתם יחסית לחוצים על כסף:
לגבי ניו יורק - לא יודע איך אתם עם הצפיפות והכל. מבחינת עלות אם יש לכם לינה בניו יורק אז ניו יורק לא מאד יקרה, ושווה לכוון לשבוע בעיניי.
תזכרו שמעבר לעלות היומית יש לכם למשל את עלות המוניות לעיר וממנה (תלוי איך יוצאים). מונית גדולה מניו ארק למנהטן זה סדר גודל של 100 דולר. אולי טיפה יותר או טיפה פחות - אני לא סגור על מחיר מדוייק.
כרטיס תחבורה ציבורית יש שבועי. אם אתם 4 ימים ויותר בעיר אז שווה שבועי (אגב עד גובה 110 ילדים פטורים מתשלום בתחבורה ציבורית, אבל מהגובה הזה מחיר מלא, כך שאתם משלמים על 6 כרטיסים).
כך שמשתי הבחינות האלה למשל 4 ימים או שבוע זה אותו מחיר של עלויות תחבורה
בניו יורק עצמה אפשר לשוטט גם בחינם כמעט. למעשה ככל שתהיו יותר זמן בעיר אני מניח שיותר תשוטטו ופחות תרוצו לאטרקציות בתשלום (בממוצע כמובן)
באורלדו 5 ימים זה מעט. אני מציע לקרוא את מדריך אורלדנו שלי כדי להבין למה זה מעט.
אז אפשר בהחלט ללכת גם על:
שבוע בניו יורק - נניח 200 דולר לזוג מוניות, 200 דולר לכרטיס שבועי לתחבורה ציבורית, ועוד 200 דולר ליום - סה"כ - 1800 דולר
טיסה למיאמי ושכירת רכב לשבועיים - אני רואה טיסות ב-80 דולר לאדם (נניח 500 לכולכם) ורכב ב-700 דולר - סה"כ 1200 דולר
4 ימים במיאמי - לינה בחינם. נניח 300 דולר ליום שהם 1200 דולר
עוד 2-4 ימים בפלורידה - לינה בתשלום. נניח 450 דולר ליום - 1300 דולר
שבוע באורלנדו - נניח ממוצע של 600 דולר ליום שהם 4200 דולר. אולי טיפה פחות
חזרה ארצה - עוד טיסה לניו יורק בעוד 500 דולר
וכמובן שאפשר לשנות את הסדר
ויתרתי על וושינגטון ופנסילבניה בנסיון להוזיל את הטיול
סה"כ יצא לי 10,000 דולר עגול ויפה. כמובן שזה רק בערך מאד לא מדוייק.
כמובן שכל אפשרות אחרת גם תהייה לגיטימית
אגב ובלי קשר אם לא קראת אני מציע מדריכים נוספים שכתבתי:
מדריך לתכנון הטיול
מדריך לשכירת רכב
מדריך למטייל הריאלי
-
קודם כל חיבוקהיי.
אנחנו קוראים את מה שאתם כותבים ולמעשה בזכות הדברים שלכם נרקם לנו הטיול.
קראתי את המדריך להשכרת רכב ולאורלנדו- תודה.
אני רוצה לעלות שלב בתכנון הטיול ואשמח אם תעירו הערות ותפנו אותי לדברים רלוונטים נוספים.
נכון לעכשיו זאת המסגרת והיא חסרה ארבעה ימים:
ניו יורק 4 ימים
פנסליבניה יומיים
וושינגטון יומיים ( לקטע של פנסילבניה וושינגטון, איפה אמצא מסלול וטיפים? אולי נשכיר רכב בניו יורק ונחזיר אותו בוושינגטון) האם מומלץ?אפשרות אחרת?
טיסה למיאמי 5 ימים (אני מחפש דברים לעשות סביב מיאמי- ספורט, טבע, ערים קטנות, מוזיאונים)
(פלורידה- האם יש מסלול נחמד ליומיים שלושה?)
אורלנדו 7 ימים סכ"ה 20 יום מתוך 24.
אולי חזרה לניו יורק ליומיים לפני הטיסה.
היכן מוצאים טיסות פנים בתוך ארה"ב?
לאור המסלול, היכן מומלץ לעשות קניות?
איפה אני בודק על מזג אוויר?
תודה.
-
קודם כל חיבוקבלי שום קשר לכלום
הייתי מתעניין במקום שנקרא Hollywood Beach Theatre
להבנתי הוא מאד קרוב לדירת הנופש במיאמי
לפחות בזמנו (ולהבנתי עדיין) היה שם כמעט כל ערב מופע חביב וחופשי
-
קודם כל חיבוקלגבי הערים - אולי הבלוג הזה יעזור לך: הערים של אמריקה
ליד מיאמי - כדאי לצאת ליום אחד לטייל בקי לארגו. יום נוסף לצאת לשמורת האברגליידס.
קניות - כנראה יהיה כדאי לעשות באורלנדו, בתור יום מנוחה בין ימי הפארקים.
טיסות - בכל מנוע חיפוש שאתה מכיר (skyscanner, kayak, expedia)
מזג אוויר - כדאי להתקין על הטלפון אפליקציה של מזג אוויר. למשל accuweather (אפשר גם לבדוק באתר שלהם).
-
איזה יופילא הייתי חוזרת לניו יורק ליומיים כי הכניסה והיציאה ממנה מאוד יקרות למשפחה. במקום זה הייתי מתכננת את אורלנדו בסוף הטיול וככה הילדים יצאו עם מה, שלרוב, מבחינתם הוא שיא הטיול...
בפלורידה מקסים לטייל לאברגליידס. קחו סיור בספינת אוויר. חפשו קופונים, מבצעים וכרטיסים משולבים.
הייתי יורדת ליום טיול בקיז, אולי אפילו עם לינת לילה באמצע הדרך (נגיד במרתון או איסלמורדה) שתאפשר לכם להגיע עד קי ווסט. שם תוכלו לשכור אופנוע ים ולשוט בין המנגרובים.
מאורלנדו אנחנו יצאנו ליום טיול בשמורת בלו ספרינגס ששם אפשר לשוט עם קיאק, לשחות בין פרות ים (בחורף אי אפשר, אבל בקיץ מותר) וזה מקום מהמם!
בהצלחה!
מצפה לכם אחלה טיול
יעל
-
קודם כל חיבוקתודה יעל. ובכלל, אני נכנס לבלוגים שלכם ומוצא בהם המון אינפורמציה חכמה.
עוד שבוע ויום אנחנו טסים ואשמח שתפנו אותי למסלולים ואטרקציות נוספות:
1. אנחנו רוצים לתכנן טיול במשך שבוע (רכב מושכר) בפילדלפיה ווושינגטון (טבע, ערים קטנות, מפעלים מיוחדים, מוזיאונים. האם יש מה למלא שבוע בטיול כזה או שזה יותר מידי?
2. מסלול ואטרקציות בפלורידה (האם כיף קנוורל רלוונטי).
לינקים לאתרים מיוחדים. תודה.
-
לא מתמצאת בפילדלפיה וושינגטון ולגבי פלורידה...כמה ימים תהיו בפלורידה?
כמה מתוכם אתה מקציב לאורלנדו והאם אורלנדו בהתחלה או בסוף?
האם תטוסו מאורלנדו בחזרה לארץ?
(גם אם רק חניית ביניים בבניו יורק, או שבסוף אתם כן מתכננים להיכנס שוב לניו יורק?)
אנחנו לא היינו בכיף קנוורל אז קשה לי להמליץ.
-
לגבי המסלולאני הייתי מאמצת את ההצעה של אנשיםטובים
שבוע בניו יורק
אולי נסיעה לוושינגטון ליומיים - אפשר לנסוע באוטובוס בעלות של 10 דולר לאדם
טיסה לאורלדנו ו-10 ימים שם
נסיעה לאיזור מיאמי לשארית הזמן (אם יש)
טיסה חזרה לניו יורק אבל בלי להשאר שם והמשך לארץ
אם תגיד את התאריכים והימים המדוייקים אוכל לנסות לבנות לך מסלול.
אני ממליצה לשכור רכב לכל התקופה בפלורידה.
יעל
-
קודם כל חיבוקמרכז החלל ע"ש קנדי שנמצא בכף קנווארל מעניין מאוד לביקור. במרכז המבקרים שלהם אפשר ללמוד הרבה על החלל והפעילות לחקר שלו. כראוי למרכז שנמצא באורלנדו יש שם גם קצת אווירה של לונה פארק עם מתקן לדימוי של שיגור, סרט תלת מימדי וכו. יש חצר עם תצוגה של טילים מהעבר.
יש גם סיור באוטובוס שבו רואים את הבניין הענק להרכבת הטילים וכן מקום שבו אפשר לראות טיל שיגור בגודל אמיתי. יש גם תצפית על אתרי השיגור.
המקום הוא גם שמורת טבע ואפשר לראות הרבה חיות בנסיעה (נהג האוטובוס מפנה את תשומת הלב).
בהחלט מומלץ.
-
קניות וטיסותמאחר ויש לכם דירה במיאמי = לינה חינם.
מציע להשאיר את הקניות למיאמי,
אתם נמצאים בסמוך לקניון ענק ומצויין
ואת היום המנוחה באורלנדו לנצל למנוחה,
הפארקים ענקיים ומתישים, וכך גם הקניונים הגדולים, כך שזו לא תהיעה מנוחה אמיתית,
אני בגיל 20 ומשהו נזקקתי ליום מנוחה ליד הבריכה במלון באורלנדו, אחרי יומיים עמוסים בפארקים של דיסני,
אח"כ המשכנו בעוד יומיים מהנים.
טיסות -
SKYSCANER נהדר לטיסות מוזלות לאירופה ובאירופה,
הוא פחות חזק בארהב.