מהרהרת - מערב ארה"ב
-
שמתי גם בפורום צפון אמריקה - אבל גם פה יש הרבה מטיילי ארה"ב.
מהרהרת בטיול למערב ארה"ב בקייץ הבא. ( האופציה השני קוסטה ריקה באיזור פסח שזה מה שהכי בעייתי - מעדיפה בהרבה טיול בחופש הגדול ולא בפסח )
23 יום תחילת יולי.
מסלול אפשרי ( אשמח לשמוע תיקונים ) שצריכה עזרה בחלקו השני
יום 1 - הגעה ך SF על הבוקר ( טיסה ישירה של יונייטד נוחתת ב 6:00 בבוקר )
סיור ב SF - גשר הזהב , רציף הדייגים , ציינה טאון - ברור לי שאין הרבה כוח זה רק למטרת טעימותיום 2 - נסיעה ליוסמיטי הגעה אחה"צ מוקדמות - טיול מעט אם יהיה כוח
יום 3-4 יומיים מלאים ביוסמיטי - דגש על מסלולי הליכה בטבע
יום 5 - בוקר טיול ביוסמיטי אח"כ חזרה לכיוון הסיליקון וולי או סנטה קרוז ( המטרה למחרת קניות ולונה פארק תלוי איזה לונה פארק יבחרו הילדים )
יום 6 - יום מנוחה - קניות ולונה פארק ( GREAT AMERICA בסיליקון וולי וקניות או הלונה פארק בסנטה קרוז )
יום 7 כביש מספר 1 ( בלי ה 17 מייל DRIVE )יום 8 המשך כביש מספר 1 עד LA
יום 9יוניברסל
יום 10 חצי יום מנוחה ב LA וקניות וכו - לקראת סוף היום נסיעה לוגאס
מכאן - פחות מסודר לי.
אני רוצה לצאת מ LA לכיוון לאס וגאס ( ב 3 ימים האחרונים ). ואת ה 12שיום שנותרו לבלות בלאס וגאס - 3 ימים מלאים - בסוף התקופה
סיבוב פארקים - ברייס , ציון, איזור פייג וגרנד קניון ואולי סדונה.
יש דגש על מסלולי הליכה רגליים אבל גם אטרקציות לילדים ( כמו סירה עם אבוב בפייג.. - יש עוד ? . מה עושים בגרנד קניון חוץ מתצפיות? רפטינג לא אופציה )
בסיום טיסה לוגאס לסן פרנסיסקו ומשם ישירות לארץ.
אשמח אם מישהו יכול לסדר לי את הימים האחרונים. מהיום ה 11.
הערות - עוד יום ב SF הוא אופציה. לא בטוח שאני רוצה ( הייתי המון פעמים ב SF לא מאוד מרתקת אותי. והילדים יוכלו להסתפק ביום אחד לדעתי...)
מונטריי וכרמל לא מעניינות אותי ( גם הייתי המון פעמים ) -
מהרהרת - מערב ארה"בעונה רק לגבי איזור הגרנד קניון ואריזונה (סדונה) כי בשאר המקומות הייתי בנעורי ואני כבר לא זוכרת הרבה...
אז סדונה בעיני היא לאו דווקא המקום היפה או המעניין ביותר באיזור.
הגרנד קניון נחשב למאסט, אבל יש ב"איזור" (כשעתיים וחצי נסיעה ממנו, ליד פייג') את האנטילופ קניון, וה-Horseshoe Bend (במרחק רבע שעה נסיעה זה מזה), שהם מיוחדים מאוד ומומלצים בעיני.

-
מהרהרת - מערב ארה"ביונה וקשת,
תמונות נהדרות
זוכרת אותן משידור חי... גם אני מאוד אהבתי את שני המקומות הללו. איילת,
נראה לי שהסיבוב צ"ל מ LA לגרנד קניון ואולי סדונה, משם לפייג', ברייס, ציון ואז ללאס וגאס.
בפייג' לא לפספס לילדים את הסירה עם האבוב. יקר אבל שווה בהחלט. תקדישי לזה יום שלם. בפייג' הליכה לתצפית פרסת הסוס וכן קניון אנטילופ.
מסלולי הליכה גם בברייס וגם בציון.
לגבי הגרנד קניון, לא היינו, למיטב ידיעתי אכן רק תצפיות.
מצרפת לך את הסיפור טיול שלי (או הבלוג, מה שיותר נח לך) עם המלצה חמה לחברת השכרת סירה בפייג' וכן מסלולי הליכה בברייס וציון.
לימור
-
מהרהרת - מערב ארה"בהייתי חייב לבדוק את המערכת החדשה להעלאת תמונות - אז מצרף כאן כמה תמונות מסדונה

לדעתי אחד המקומות היפים בטיול...
-
מהרהרת - מערב ארה"בועוד כמה מסדונה...
-
מהרהרת - מערב ארה"בהי איילת
מנסה להתייחס. קודם כל סן פרנציסקו נהדרת בעיני ושווה הרבה יותר מיום. אבל היית ואת יודעת מה מתאים לכם...
לגבי סבוב הפארקים , מסכימה עם ההצעה של לימור. אנחנו הגענו לסדונה דרך סן דייגו ואריזונה , אבל מבינה שסן דייגו לא על הפרק כעת. אם רוצים להגיע מלוס אנגלס , אז כביש 66 ודרומה לסדונה ( קצת סטיה).
בכל אופן מצרפת לך את הסיפור הותיק שלנו מ 2009 ב ארבעה חלקים. ( פעם כתבתי בקיצור ובלי תמונות... אפשר לחפש בפורום של צפון אמריקה את הגרסה עם התמונות )
אמנם עבר זמן, ויש כבר חדשים ממנו , אבל מקווה שארה"ב לא מאד השתנתה. אולי יהיה לעזר ויתן רעיונות בנוגע למסלול ולו"ז.
תהנו
איריס
-
מהרהרת - מערב ארה"באיריס תודה אקרא אותו הערב. לא הכרתי את הסיפור.
סן דייגו לא על הפרק. יש גבול כמה אפשר לעשות ב 3 שבועות וסן דייגו מצטרפת לערים שהייתי בהן באמת המון פעמים ( לא יכולה לספור כמה ) ולא מעניין אותי לחזור.
מסכימה ש SF שווה יותר מיום, אבל כאמור אני ראיתי כל מה שהיה אפשר והילדים לא ראו כלום בשום מקום ,....אז כל מקום שווה להם ומעדיפה לראות מקומות שיהיו מיוחדים לכולנו.
-
מהרהרת - מערב ארה"באיריס אם את רוצה לשמור את הלינקים לשרשור עם התמונות
חלק א - tayel.co.il/forum_msg/th-1066779/prevloaded-1/start-0חלק ב - http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1069945/prevloaded -1/start-0
מדהים כמה גשם היה לכם בקייץ. חברה שלי חזרה משם בסוף אוגוסט ולא ראתה אפילו יום גשם אחד.
-
מהרהרת - מערב ארה"באיילת תודה שחיפשת את הסיכום ההוא והעלת אותו עבורי. איזה כיף להזכר .
עכשיו שומרת !!!
אגב הלינק לחלק הראשון לא נפתח , אז הפעם חיפשתי בעצמי והנה הוא כאן
קראתי קצת ונזכרתי בערגה וכמה שהבת שלי נראית קטנה !!! לא יאומן

-
מהרהרת - מערב ארה"בחח איריס בדיוק מה שחשבתי כשראיתי את התמונות...האם זו אותה ילדונת מהתמונות בקנדה.
-
מהרהרת - מערב ארה"בברור האחת והיחידה !!!