פארק הארי פוטר - אני כבר לא מבינה כלום
-
שלום לחברי הפורום. עברתי על הפורום ואני עדין מבולבלת.
אנחנו נוסעים עם בת 12 ובן 16 לארה"ב ב 2-18 לאוקטובר. את הטיול נתחיל במיאמי משם נמשיך לאורלנדו כשגולת הכותרת היא ביקור בפארק יוניברסל אולם בפארק הארי פוטר בעיקר כשזו מטרת הביקור עליה קם כל הרעיון של הנסיעה לארה"ב של הילדים ופחות שאר הפארק
בנוסף לא ניתן להתעלם מ magik kingdom של דיסני כמובן אולם בהחלט מספיק לנו יום אחד שם.
נראה לנו שיומיים מלאים, אחד בכל פארק יספיקו לנו בהחלט אנחנו חובבי טבע , מוזאונים ולא רוצים לבלות בפארקים את רוב זמננו ומשם ניקח טיסה לוושינגטון ובאוטו נמשיך לניו יורק.
אני מבינה שעלינו לרכוש כרטיס משולב לשני הפארקים ליומים?? האם לא עדיף לקנות בקופה כל יום לפארק אחר?
-
פארק הארי פוטר - אני כבר לא מבינה כלוםאני לא בטוחה שיש כרטיס משולב בין יוניברסל ודיסני.
לדעתי צריך לבדוק.
אולי באמת עדיף לרכוש כרטיס נפרד לכל דבר, אם תתחרטו או שתחליטו לעשות משהו אחר.
-
פארק הארי פוטר - אני כבר לא מבינה כלוםאין כרטיס משולב ליוניברסל סטודיו ופארקים של דיסני.
לכל פארק צריך לקנות בנפרד.
שימו לב, החלק של הארי פוטר נמצא גם בפארק יוניברסל סטודיו וגם בפארק אי ההרפתקאות. זה שני פארקים נפרדים. ניתן לקנות כרטיס משולב ל - 2 הפארקים אך לעניות דעתי קשה מאוד להספיק את 2 הפארקים ביום אחד.
-
פארק הארי פוטר - אני כבר לא מבינה כלוםכמו שכתבו, פארק הארי פוטר (או יותר נכון המתקנים) נמצא גם ביוניברסל סטודיוס וגם באיילנד אוף אדוונצ'ר. אם קונים כרטיס המשלב כניסה לשני הפארקים, אז אפשר לעלות גם על הרכבת שמחברת ביניהם. כשאומרים פארק הארי פוטר זה קצת מוגזם - יש מתקן או שניים והאווירה והחנויות שבנושא הזה. אם אתם רוצים ללכת רק למתקן של הארי פוטר, אז תקנו כרטיס משולב ליום אחד. קשה לי להאמין שלא תרצו עוד ברגע שתהיו שם. היה עדיף לקנות כרטיס ליומיים לשני הפארקים עם אפשרות למעבר בין הפארקים, אבל זה נתון לשיקול דעתכם.
אין כרטיס שמשלב יוניברסל ודיסני, כנראה שמה שהתכוונת זה לכרטיס שמאפשר כניסה לשני הפארקים של יוניברסל.