יום ורבע בגרנד קניון
-
אני עוד חודש וקצת אהיה בגרנד קניון. אנחנו נגיע בנסיעה ישירה מ-LA כלומר שנגיע כנראה באיזור 6 בערב ונהיה שם 2 לילות ב- Yavapai Lodge.
האם מישהו יכול להציע מסלול בתוך הפארק שמורכב בעיקר מהליכה שמתאים לזמן שרשמתי? הליכה שתתאים לזוג ללא ילדים וללא בעיות בריאותיות למיניהן.
-
יום ורבע בגרנד קניוןישנו שירות שאטל שניתן להשתמש בו בחלקים מסוימים של הפארק. בחלק המערבי, שמתחיל ליד הלודג'ים, וגם בחלק המרכזי.
מעבר לכך, טיולים רגליים אפשריים על גדת הקניון, שם יש טיילת. ניתן גם לרדת חלק מהדרך לתחתית הקניון ולעלות חזרה. באחד ממסלולי הירידה, שם התחלתי בירידה, היו 3 נקודות עצירה בדרך למטה, כאשר כמדומני שהן בחלק העליון יותר של הירידה, כך שניתן לעשות טיול של מספר שעות בירידה עד לתחתונה שבהן ועליה חזרה. אני לא הגעתי כל כך רחוק בגלל מזג האויר הרטוב בו נתקלתי.
לא ברור לי אם תהיו עם רכב שם. אם כן, אז כמובן שתוכלו לבקר גם בחלק המזרחי של הגרנד קניון, בו תמצאו את חורבות Tusayan, נקודות תצפית נוספות על הנהר קולוראדו ומגדל בסגנון אינדיאני או עם אלמנטים אינדיאנים בתוכו.
אני מצרף קישור לאלבום תמונות שצילמתי מהביקור שלי בפארק, שיוכלו להמחיש לכם את האתרים שבפארק.
-
יום ורבע בגרנד קניוןנהיה שם גם עם רכב.
האם כל הלודג'ים קרובים אחד לשני ולטיילת הזו קל להגיע מכל אחד מהם?
מסלול הירידה נשמע טוב.. אני פשוט לא בטוח איך אני מגיע אליו בדיוק..
-
יום ורבע בגרנד קניוןתמונות מדהימות - תודה!
למרות שעברתי בחפיף, כדי לא לאבד את אפקט הוואו שלי בחודש הבא !

-
יום ורבע בגרנד קניוןאז השאלה איך תדע להגיע למסלול הזה...
-
יום ורבע בגרנד קניוןאולי קצת לחוץ בזמנים. אבל אם זה יסתדר לך, אתה יכול לקרוא את הפוסט שכתבתי אצלי בבלוג פה באתר על טיול שעשיתי בגרנד קניון. מסלול של יום וקצת שיורדים למטה וישנים בתוך הקניון בשק שינה.