ילוסטון עם קראוון
-
שאלתי בשרשור, אבל נראה לי הלך שם לאיבוד, אז שואלת בנפרד.
למישהו יש נסיון לנסיעה בילוסטון עם קראוון (30 פיט)?
הרגעתם אותי (תודה!!!) בכללי לגבי הקראוון, אני עדיין תוהה רק לגבי ילוסטון כי ראיתי באיזה מקום או שניים ששם מסובך יותר עם קראוון. מה דעתכם?
אנחנו נשמח אני מניחה להגיע לדברים שהם לא רק האטרקציות העיקריות, השאלה אם זה אפשרי. אם זה מגביל, חשבנו להחזיר את הקראוון קודם וללון שם חלקית בקמפינג וחלקית בבקתה או לחילופין להשאיר את הקראוון ולשכור רכב במקביל, שזה נשמע לי קצת דבילי, אבל אולי עדיף
-
ילוסטון עם קראווןברור שאפשר לטייל.
כתבתי לך כך בפניה הראשונה שלך.
לא תהיי הראשונה, לא האחרונה, ולא היחידה.
תוכלי לקרוא ולהתרשם מסיפורי הטיול שצורפו לך בהודעתך המקורי.
אחד הסיפורים הוא שלנו, טיילנו עם קרוואן 30 פיט ללא בעיה.
-
ילוסטון עם קראווןתודה רבה, מרב מידע אני הולכת לאיבוד. בכמה פורומים אמריקאים מאד המליצו נגד...אמרו שמסובך ושאם זה בקיץ אתה מבלה חצי מהיום שלך בלחפש חניה במקום לטייל. אנחנו נהיה ביולי
-
ילוסטון עם קראווןהכי חשוב שבסופו של דבר תעשו את הדבר הנכון לכם(!), או כמו שפעם מישהו אמר "תלכו עם הלב שלכם"
.אם את מתחברת יותר למה שנאמר בפורומים האמריקאים, לכי על זה...
במקרה כזה, אני חושבת שאולי תוותרו לגמרי על טיול עם קרוואן, כי בלבול המוח של שכירת רכב רק לטובת טיול בילוסטון גדול מידי. פשוט תטיילו רק עם רכב....
בכל אופן, אני חוזרת ואומרת - אפשרי לטייל עם קרוואן בילוסטון.
-
ילוסטון עם קראווןתודה

נעדכן בסוף

-
ילוסטון עם קראווןמנסיוננו השנה ביילוסטון עם קראוון 25 פיט, בחודש יוני -
* מאוד נוח לטייל ביילוסטון עם קראוון. המרחקים בין האטרקציות השונות די גדולים, מקומות הלינה לא בפארק לא רבים, אין הרבה אופציות לאכילה בחוץ.
* חובה (!!) להזמין מקומות בחניונים מראש. אחרת הסיכוי למצוא מקום פנוי הוא די אפסי.
* עמוס מאוד בפארק. גם ביוני. בטח ביולי יותר. ולכן החנייה באטרקציות השונות יכולה להיות די עמוסה ולקראוונים יותר קשה למצוא מקום - צריך להגיע מוקדם למקומות הפופולאריים (או מאוחר, לחילופין), ולפעמים צריך לעשות כמה סיבובים עד שמוצאים חנייה או שצריך ללכת קצת יותר.
עם זאת - אני לגמרי ממליצה על טיול עם קראוון ביילוסטון, גם עם 30 פיט - וראינו רבים כאלו בפארק. זה נוח והחניונים מצויינים ולא הרגשנו שפספסנו שום דבר בגלל שטיילנו עם קראוון - להפך.