מהרהרת - מערב ארה"ב
-
מהרהרת בטיול למערב ארה"ב בקייץ הבא.
23 יום.
מסלול אפשרי ( אשמח לשמוע תיקונים )
יום 1 - הגעה ך SF על הבוקר ( טיסה ישירה של יונייטד נוחתת ב 6:00 בבוקר )
סיור ב SF - גשר הזהב , רציף הדייגים , ציינה טאון - ברור לי שאין הרבה כוח זה רק למטרת טעימותיום 2 - נסיעה ליוסמיטי הגעה אחה"צ מוקדמות - טיול מעט אם יהיה כוח
יום 3-4 יומיים מלאים ביוסמיטי - דגש על מסלולי הליכה בטבע
יום 5 - בוקר טיול ביוסמיטי אח"כ חזרה לכיוון הסיליקון וולי או סנטה קרוז ( המטרה למחרת קניות ולונה פארק תלוי איזה לונה פארק יבחרו הילדים )
יום 6 - יום מנוחה - קניות ולונה פארק ( GREAT AMERICA בסיליקון וולי וקניות או הלונה פארק בסנטה קרוז )
יום 7 כביש מספר 1 ( בלי ה 17 מייל DRIVE )יום 8 המשך כביש מספר 1 עד LA
יום 9יוניברסל
יום 10 חצי יום מנוחה ב LA וקניות וכו - לקראת סוף היום נסיעה לוגאס
מכאן - פחות מסודר לי.
אני רוצה לצאת מ LA לכיוון לאס וגאס ( ב 3 ימים האחרונים ). ואת ה 12שיום שנותרו לבלות בלאס וגאס - 3 ימים מלאים - בסוף התקופה
סיבוב פארקים - ברייס , ציון, איזור פייג וגרנד קניון ואולי סדונה.
יש דגש על מסלולי הליכה רגליים אבל גם אטרקציות לילדים ( כמו סירה עם אבוב בפייג.. - יש עוד ? . מה עושים בגרנד קניון חוץ מתצפיות? רפטינג לא אופציה )
בסיום טיסה לוגאס לסן פרנסיסקו ומשם ישירות לארץ.
אשמח אם מישהו יכול לסדר לי את הימים האחרונים. מהיום ה 11.
הערות - עוד יום ב SF הוא אופציה. לא בטוח שאני רוצה ( הייתי המון פעמים ב SF לא מאוד מרתקת אותי. והילדים יוכלו להסתפק ביום אחד לדעתי...)
מונטריי וכרמל לא מעניינות אותי ( גם הייתי המון פעמים ) -
מהרהרת - מערב ארה"בהיי איילת,
12 ימים זה זמן מכובד לסיבוב הזה. באופן כללי הסדר הכי טוב לטעמי יהיה מלוס אנג'לס לסדונה דרך ג'ושוע טרי ואולי פאלם ספרינגס. משם לגראנד קניון, פייג', ברייס וציון ובסוף לאס וגאס. לגבי אטרקציות - אני לא חזק בזה.
חלוקה אפשרית לימים:
יום 10 - לוס אנג'לס ונסיעה ללינה בפאלם ספרינגס
יום 11 - פאלם ספרינגס, ג'ושוע טרי ולינה ב Lake Havasu City. אפשר לוותר על פאלם ספרינגס אם רוצים יום מלא בג'ושוע טרי, אבל נראה לי שדווקא בפאלם ספרינגס יש הרבה אטרקציות
יום 12 - המשך עד סדונה וחצי יום ביקור (אפשר ב Red Rock State Park - יש כמה מסלולים נחמדים)
יום 13 - Slide Rock State Park - הילדים יהנו שם. לקראת אחה"צ נסיעה לגראנד קניון
יום 14 - גראנד קניון והמשך לפייג'
יום 15 - פייג'
יום 16 - השלמות בפייג' ונסיעה לברייס
יום 17 - ברייס ונסיעה לציון
יום 18 - ציון
יום 19 - ציון ואחה"צ נסיעה ללאס וגאס
יום 20 - לאס וגאס
יום 21 - לאס וגאס
יום 22 - לאס וגאס
יום 23 - טיסה לסן פרנסיסקו
-
מהרהרת - מערב ארה"בבדיוק חזרנו מסיבוב כזה אז כמה תובנות והערות
1. סדונה - תעשי הכל, אבל הכל שלא להיות שם בסו"ש הפקקים שם מטורפים ממש! המקום מקסים ויש הרבה טיולים שאפשר לעשות (לשים לב שיש כאלו שחייבים אישור של האינדיאנים כדי לחנות ולטייל....)
2. פייג' - לא לוותר על קניוןן האנטילופה - לדעתי התחתון יפה בהרבה מהעליון. אפשר להזמין מקום מראש באינטרנט אבל גם להגיע ישר לשם ולקנות כרטיסים
לא לפספס!!!
3. בגרנד קניון אפשר לטייל לפי הרצון והיכולת - כל מסלול שיורד למטה אפשר לעשות גם חלקי - לרדת כמה שרוצים לראות כמה שמתחשק ורק לזכור שיש לעשות את העליה בחזרה. זה מה שעשינו ומאוד נהנינו. לא הינו במצב של לרדת על למטה....
4. לדעתי בנותי הלונה פארק (broadwalk) של סנטה קרוז הכי שווה - הן מאוד נהנו אבל אני משוחדת על סנטה קרוז.... היתרון בו שאת לא משלמת דבר אם את לא עושה מתקנים - כלומר העלות שלי היתה רק ארוחת הצהרים. הוא מגוון וצבעוני ונוח. קונים צמיד לכל היום ומשם - השמיים הם הגבול.... יצא לנו להיות בו פעמיים - בהתחלה כשעוד היה חופש גדול והיה עמוס בילדי קייטנות וביום הראשון של הלימודים שלהם שהיה תענוג. שווה לברר תאריכים אם רלוונטי....
-
מהרהרת - מערב ארה"באם אין לך ענין לטייל בס.פ אז למה לטוס לשם ולא לאל.אי ולהתחיל את המסלול משם.גם לאל.אי יש טיסות ישירות.
אל.אי>>אם רוצים כביש 1 עד מונטריי אם לא ישר לפארק הסקויה>>יוסמיטי>>וגאס
>>סיבוב הפארקים וחזרה לוגאס>>אל.אי.
-
מהרהרת - מערב ארה"באלון אם רוצים להגיע גם ליוסמטי וגם לכביש 1 אז אני לא מבינה מה ההגיון של לעשות לופ עם LA ולא לנסוע מ SF דרומה מבלי לחזור. אלא אם אני מפספסת בגדול מדובר בהרבה פחות נסיעה
סיקויה פחות מעניין
יש טיסות ישירות ל SF עם UNITED וגם במחירים מדהימים כרגע ובשעות מאוד נוחות\לעומת זאת ל LA זה אלעל , אין עוד מחירים אבל זה יהיה יקר בהמון
-
מהרהרת - מערב ארה"באיילת שלום.
לא יודע לגבי מחירי טיסה אבל צריך לקחת בחשבון גם עלויות של ימי טיול שאת לא ממש מתלהבת וגם ימים שאפשר לנצל למקומות אחרים.
לגבי פארק הסקויה הוא פארק מדהים שלצערי לא היה לי יותר מיום לטייל בו.להרבה אנשים יש נטיה לפסוח על הפארק ומסתפקים בסקויות שיש ביסמיטי ולדעתי מפספסים.
מצרף לך שני מיפוים של מסלולים אחד מתחיל בס.פ שני באל.אי ומסתיימים בוגאס הרבה הבדל במרחק אין.
https://goo.gl/maps/LUcYoD1AS4B2
https://goo.gl/maps/y7z9vAmd5H62
-
מהרהרת - מערב ארה"בלא יודע אם זה מסתדר במסלול ובזמנים, אבל לגבי הסקויה - מחזק את אלון. משום מה בפורום לא רבים מספרים על הפארק המדהים הזה, שמלבד חורשות מרשימות של סקויה יש בו גם מסלולי הליכה מדהימים וגם נופים יפים. וכמובן יש גם את פארק קינגס הצמוד אליו.
-
מהרהרת - מערב ארה"בלצערי לא יכולה לעזור לך בכל המסלול אבל מספר אטרקציות יפות באזור ס.פ. אולי יגרמו לך לחשוב לחזור לשם
-
מהרהרת - מערב ארה"בהיי איילת....האם הטיסות של יונייטד לסאן פרנסיסקו..כבר נפתחו..הבנתי רק באוקטובר השנה...הזמנת כבר כרטיסים?
-
מהרהרת - מערב ארה"בלאה ראיתי את הטיסות מוצעות ב expedia ביוני . לא קניתי כי אני עוד לא שם ( קודם צריכה לחדש את הויזה)
-
מהרהרת - מערב ארה"ב,תודה איילת....