טיול לשוויץ
-
אנחנו טסים בעוד שבועיים לתאילנד בתחילת ראש השנה לחודש. אנחנו נוחתים בציריך ויש לנו כמה שעות להעביר.(8 שעות) מאוד רוצה לעשות טיול טבע נופים הרים, מפלים משהו יפה ...
אנחנו זוג+3 ילדים גדולים
חשוב מאוד!!!
תודה על העזרה
-
טיול לשוויץאתם יכולים לעשות שייט על האגם לרפרסוויל (שעתיים צד אחד. אפשר גם לחזור ברכבת). מרפרסוויל יש גשר עץ מעל האגם עד לעיירה ממול.ההליכה מאד מאד נינוחה וקלה, והאגם יפהפה.
-
טיול לשוויץהבעיה היא שאם אני נוסע שעתיים לכל צד זה ארבע שעות נסיעה . נשאר לי ארבע שעות שמהם אני צריך להיות 3 שעות לפני הטיסה . ככה שמכל ההצעה הבאמת יפה נשאר שעה. ככה שזה לא רלונטי. אני צריך 1/2 - 3/4 נסיעה לכל כיוון
-
טיול לשוויץמפלי הריין
-
טיול לשוויץכפי שכתבתי, אפשר לחזור ברכבת. זה לא יותר מחצי שעה.
-
לא הבנתי למה לטוס מערבה לשוויץ עם קונקשן לתיאלנדבמקום לטוס מזרחה לתאילנד עם הרבה חברות שטסות לשם ? ועוד קונקשן של 8 שעות לא פחות .
-
טיול לשוויץמפלי הריין קרוב מאד ומדהים ביותר!! יש שייט בנהר אפשרי לקחת עם הדרכה דרך אוזניות בעברית.
-
טיול לשוויץמצטרפת גם להמלצה על מפלי הריין. ברכב זה 40 דקות נסיעה לכל כיוון מנמל התעופה (יש מספר דרכים להגיע למפלי הריין. אנחנו נסענו למבצר לאופן. אין משם שייט, יש ירידה רגלית דרך מרפסות ותצפיות על המפלים). אם יישאר לכם זמן תוכלו לבקר גם בעיירה מקסימה וקרובה לשם בשם שטיין אם-ריין (עיירה מתקופת ימי הביניים).
שוב, תלוי איך אתם מתכוונים להתנייד מנמל התעופה.