טרק בנפאל- tashi lapcha
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה...
אנחנו שני חברים שמתכננים לעשות את טרק בנפאל- rolwaling vally דרך tashi lapcha ומשם להמשיך לטרק של הEBC. קשה מאוד למצוא סיפורי דרך או חומרים טובים על הטרק ואם מישהו עשה או מכיר מישהו נשמח לשוחח איתו או לשמוע תובנות. התכנון הוא לאוקטובר הקרוב.
תודה
אמתי
-
טרק בנפאל- tashi lapchaנראה לי שלא הרבה ישראלים עשו את הטרק הזה .
לא זכור לי שראיתי איזשהו אזכור על הטרק הזה . לא באתר הזה , ולא באתרים ישראלים אחרים שאני קורא .
לפי מה שקראתי עכשיו הטרק הזה קשה יותר מהטרק מ- JIRI ל- EBC .
עשיתי חיפוש בגוגל לפי rolwaling valley trek+blog , וקיבלתי כמה בלוגים , למרות שרובם היו של חברות שמארגנות טרקים .
בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה , ונשמח אם תכתוב רשמים מהטרק כשתחזרו .
-
טרק בנפאל- tashi lapchaאמיתי
גם אני לא מכיר כאלו שעשו את הטרק אבל לדעתי שחר שעשה את 3 הפאסים שלפעמים נכנס פה לאתר פגש שני צרפתים שאם אינני טועה באו משם ל-THAME.
רק עכשיו ראיתי את זה על המפה וזה קטע של אולי יום אחד קשה (אולי) מעבר לשביל הראשי שמגיע מ TSHOBUG ועד ל-THAME.
עד TSHOBUG יש מספר ימים לפי המפה שבהם תאלצו לשאת ציוד/אוהל וכנראה גם אוכל לפי המפה.
"היום" או הקטע הקשה הינו על "שביל משני" וכולל הרבה הליכה/טיפוס על קרחון ו/או לצידו בגובה של 5500 מטר והפאס הינו בגובה 5755 מטר. התאקלמות לגובה נראית קשה כי TSHOBUG בגובה 4560 וזו התחנה האחרונה כנראה לפני הפאס עד ל-TAMEH כך שכנראה הטיפוס והחצייה חייבים לקרות באותו היום.
לא פיקניק!
עצתי לכם גם אם אתם בוגרי סיירת מהוללת לא ללכת לשם ללא מדריך כי ללא ספק יהיה קשה למצוא שם את השביל וידע בניווט לא שווה שם כלום.....
תוכלו לנסות בפורום של לונלי פלאנט לאסוף עוד אינפורמציה ואולי למצוא כאלו שעשו ו/או מדריך.
בהצלחה ובאמת נשמח לשמוע את קוריתכם אם עשיתם
-
טרק בנפאל- tashi lapchaתודה רבה. אכן צריך לשאת ציוד לינה ואוכל לכמספר ימים. אנחנו אוספים כרגע כל מידע שאפשר להשיג. כמובן שאם נצלח את הטרקים נכתוב פירוט מלא!
-
טרק בנפאל- tashi lapchaזה חתיכת אתגר לעשות את זה ללא היכרות עם השביל ו"סיפור דרך" שווה מעט מאוד בכדי למצוא שביל במיוחד שחלקו הגדול על קרחון שזז/זורם כל הזמן
בהצלחה!!
-
טרק בנפאל- tashi lapchaהיי תבדקו את הקישור הזה יש שם פורומים שונים למטרקים בנפאל ואפשר לחפש לשאול ולבקש פרטים. בהצלחה. https://www.google.co.il/search?q=nepal+hiking+forum&oq=Nepa l+Trekking+Forum&aqs=chrome.1.69i57j0l3j69i60.1549j0j4&clien t=ms-android-xiaomi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8