שאלות על לונדון
-
1. האם שווה לטייל בפארק האולימפי(שהוקם ב-2012 ונמצא קרוב לתחנת הרכבת
סטרטפורד שמזרח העיר) ומה האטרקציות המרכזיות שם ?
2.האם שווה ללכת לאטרקציית ההפחדה בשם "לונדון אקספיריאנס" ו/או "לונדון טומבס"(שקרובים לתחנת הרכבת לונדון ברידג'),גם למי שכבר היה באטרקציה דומה
בשם "הדנג'ן" ?
3.האם שווה לקחת סיור גרפיטי גם בלונדון,למי שכבר עשה כזה בברלין ?
4.מה הנקודות היפות העיקריות בשכונת מייפר ?
5.מאיזו תחנת רכבת עילית יוצאים ממרכז לונדון לאיצטדיון של קריסטל פאלאס ?
תודה !
-
שאלות על לונדוןאיפה חברי המומחים ללונדון ?! נעלמתם כולם.... לא מתאים לאתר הזה.
-
שאלות על לונדון2. הייתי ב בlondon tombs/experience ולמרות שזה היה כמה ימים אחרי שהייתי בlondon dungeon לא הרגשתי שזה חוזר על עצמו או פחות מהנה. היה ממש כיף, זה מביא צד שונה של סיפורים על לונדון והם מציגים את זה ממש טוב! רואים שהם השקיעו כדי שמי שהיה בדנג'ן יבוא גם לשם. אפילו בסוף יש גם קטע של פחד ששונה מה"תליה" שבדנג'ן

-
שאלות על לונדוןתודה ,טאביביטו, על חלקך באחד הסעיפים של שאלותי. תרמת לי.
-
שאלות על לונדוןשאלה 3 - הרבה המליצו כאן על סיור גרפיטי בשורדיץ' , אישית לא ניסיתי אבל זה נשמע טוב.
בקשר לשאלה 4 - אם אמנות ומוזיאונים מעניינים אותך אז יש את האקדמיה המלכותית לאמנות הנמצאת לא הרחק מכיכר פיקדילי.שאלה 5 - לאיצטדיון של קריסטל פאלאס ניתן להגיע עם רכבת מתחנת ויקטוריה , בערך חצי שעת נסיעה ולרדת בתחנת Selhurst ומשם ללכת כרבע שעה ברגל.
-
שאלות על לונדוןהגרפיטי באזור שורדיץ' נהדרים. אני הסתפקתי בללכת ברגל בין הסמטאות ללא הדרכה, וקצת חיפשתי מראש ברשת באיזה אזורים להתמקד.
-
שאלות על לונדון3. אני הייתי בסיור אמנות רחוב בשורדיץ' עם ארטרנטיב(לא פרסומת!) והיה ממש טוב! מניח שזה שילוב של תחום חדש שנגלה בפנינו והסברים בעברית, שתמיד מוסיפים. אם יש לכם זמן פנוי אני ממליץ!
זו הפעם הראשונה שתהיו בלונדון?
לדעתי אפשר להרכיב בכיף טיול של שבוע + בלונדון גם בלי ללכת לאטרקציות "למתקדמים", כמו סיור בשורדיץ', למרות שהוא מומלץ בחום! לונדון מלאה באתרי מאסט(ביג בן, בקינגהאם, לונדון איי וכו' וכו')
-
שאלות על לונדוןתודה ,שימדי, על המידע בנוגע לשאלה 5 שלי.
-
שאלות על לונדוןתודה,ג'סט וונדרינג,על הכוונה והרצון,אבל אני מכיר מצוין את לונדון,ולכן מחפש תשובות לנקודות שפחות מכיר.