סים מקומי בלונדון
-
היי, אני טסה עוד שבוע ללונדון והבנתי שיש אפשרות לקנות סים מקומי בשדה תעופה. אני אמורה לנחות בלוטון. מישהו יודע איפה בדיוק אפשר לקנות ומה המחירים? אשמח פרטים ממישהו שכבר רכש משם והאם באופן כללי עדיף לעשות חבילת אינטרנט לחו"ל מהארץ? (אני צריכה רק אינטרנט בחו"ל, בלי שיחות)
-
סים מקומי בלונדוןתלוי כמה דאטה את צריכה. אם את משתמשת כבדה, אולי עדיף לעשות דיל מהארץ כי יש פה ושם דילים טובים ל-6 גיגה. אם לא, אפשר למצוא דילים באנגליה מ-10 פאונד (כ-50 שקל), וממילא במקומות הלינה יש בדרך כלל ווייפיי חינם שאפשר להשתמש בו במקביל. אפשר לחפש ברשת איזה הצעות יש בתחום הסים האנגלי לתיירים עכשיו (שמות חברות לחיפוש: 3, o2 וכו').
-
סים מקומי בלונדוןבעיקרון אני צריכה אינטרנט רק להתמצאות בעיר ל 5 ימים.. דרכי הגעה, ווייז וכו'. יש wifi במלון בחינם אבל אני לא רוצה להסתמך על wifi בעיר עצמה. המלצות?
-
סים מקומי בלונדוןכל סים מקומי שיתאים. אין לי מושג איזה מהחברות מוכרת בשדה התעופה. אבל בדר"כ סכום המינימום הוא 10 פאונד, ובטח יהיה בזה גיגה אחד או קצת יותר, שזה מעל ומעבר למה שאת צריכה.
-
סים מקומי בלונדוןבכל מקרה ובלי קשר לגלישה - ממליץ מאוד להכין על הטלפון אפליקציה לניווט אופליין ולהוריד מראש למכשיר את מפת לונדון (או אנגליה). אפשר גם להוריד מראש את מפת העיר לגוגל מאפס. כך אפשר לנווט בעיר ברגל גם ללא גלישה.
הגלישה חשובה יותר אם משתמשים באוטובוסים (כדי לדעת איזה קו לקחת ומתי לרדת).
-
סים מקומי בלונדוןהי אני משתמשת לרוב בחברת O2 חברה טובה שלא עושה בעיות. הסים שאנחנו קונים הוא עם שיחות טלפון מקומיות ואינטרנט. העלות 15 ליש"ט. לא יודעת איפה בשדה התעופה יש להם נציגות כדאי לשאול במודיעין שם.