הרכבת טיול לברצלונה
-
שלום אשמח לקבל טיפים היום החלטנו על טיסה לברצלונה
1. מה עדיף להזמין טיסה ומלון בנפרד או כבר להזמין דייל מהארץ ?
2. דרך איפה הכי זול להזמין טיסה ישירה במידה ואנחנו לא נעולים על תאריכים ספציפים החודש?
3. עדיף לסגור את הכל מהארץ או כבר לסגור לינה שם ? למשל רוצים להיות 7-10 ימים ויומים מהם בקוסטה בראבה אז עדיף לישון שם את היומיים האלו
4. כל טיפ שיכול לעזור יתקבל בברכה
-
הרכבת טיול לברצלונה1) שווה להזמין בנפרד בדרך כלל,מ יש אתרים כמו בוקינג ו אקספדיה ועוד הרבה אתרים אחרים אשר מציעים חיפוש טיסות ומלון, ככה ניתן למצוא את האופציה הכי מתאימה לכם מבחינת זמן ועלות.
2) שוב צריך לבצע חיפוש ולהשוות מחירים, בוקינג, אקספדיה, גם פה באתר למטייל יש מנוע חיפוש לטיסות, וגם בחברות עצמן אפשר לחפש.
3) הייתי ממליץ לסגור הכל מפה ואפשר לישון באחת מעיירות החוף בקוסטה בראבה משם זה מרחק קצר ברכבת לברצלונה, המלונות שם יותר טובים, ויש אחלה ים.
-
הרכבת טיול לברצלונהעדיף כטיסה ומלון בנפרד בגלל שבדלים טיסה ומלון המלונות במקומות רחוקים ממרכז העיר.בברצלונה יש אפשרות לשכור דירות במקום מלון .יש המלצות על דירות להשכרה באתר למטייל. אני יכול להמליץ על ישראלי שיש לו מספר דירות שם ואפשר לדבר /להתכתב איתו. האתר שלו http://www.lacasamia-barcelona.com/he יש לו דירה במיקום מעולה שנקראת סטודיו ארחנטר. אתרים להשוואת מחירי טיסות. טרווליסט ו kayak בהצלחה
-
הרכבת טיול לברצלונהשלום עילם,
אישית הייתי מזמינה לינה בברצלונה-כדי לטייל בעיר עצמה. גם אם זה קצת יותר יקר-זה שווה לדעתי.
לבילוי בקוסטה ברווה הייתי מזמינה 2-3 לילות בטוסה דה מאר. ממליצה לשכור רכב לטיול באזור החוף.