נגישות לדלפקי השכרת רכב בשדה תעופה
-
אם אני שוכר רכב בחו"ל ורוצה לקבל אותו בסניף שדה התעופה, האם דלפקי חברות ההשכרה נגישים גם למי שמגיע מהעיר ולאו דווקא למי שזה עתה נחת מטיסה?
-
נגישות לדלפקי השכרת רכב בשדה תעופהכן. הדלפקים בתחום הפתוח.
קח לתשומת ליבך שההשכרה בשדות התעופה יקרה יותר מבעיר.
-
נגישות לדלפקי השכרת רכב בשדה תעופהכן, אבל למה להגיע עד לשדה בשביל זה? יש משרדים גם בערים עצמן, ולעתים המחיר טוב יותר בעיר.
-
נגישות לדלפקי השכרת רכב בשדה תעופהואם תשכור ליותר משבוע יש חברות שיביאו אליך את הרכב ויאספו אותו.
-
נגישות לדלפקי השכרת רכב בשדה תעופהתודה לכולכם על התגובות.
ההשכרה תהיה בטוקיו ביום א', כשהכוונה לשכור ומיד לצאת מטוקיו. כנראה שהסניפים בעיר סגורים ביום א', לכן חשבתי על שדה התעופה.
יש המלצות דרך מי לשכור? ההשכרה ל 10 ימים.
-
נגישות לדלפקי השכרת רכב בשדה תעופהאצל מי שתשיג - טויוטה, ניסאן, מאזדה, טיים.
ועכשיו - לא מבין את השאלה המקורית. יפן עובדת שבעה ימים בשבוע. תמצא סוכנויות בעיר, אם אתה כבר שם. להגיע מטוקיו לנאריטה רק כדי לשכור רכב?
-
נגישות לדלפקי השכרת רכב בשדה תעופהרוני תודה.
ההשכרה שלי היא חד כיוונית. החזרה בקיוטו. עשיתי חיפוש ראשוני ברנטאל קארס וכשביקשתי תחנות בעיר, האתר החזיר תוצאה של אין מכוניות עבורי. רק כשבחרתי שדה תעופה הנדה (יותר קרוב), היו מכוניות זמינות.
בקשר לעבודה 7 ימים, אין להם שבת-ראשון חופשת סופ"ש?
-
נגישות לדלפקי השכרת רכב בשדה תעופהשכרתי רכבים ברחבי יפן מספר פעמים ללא כל הזמנה מראש. פעמיים נכנסתי יום קודם לוודא שיש להם רכב, ולא היתה בעיה.במספר פעמים ירדתי מהרכבת, הלכתי ברגל עמה מטרים ומצאתי אחת מהסוכנויות הנ'ל ושכרתי על המקום. רק פעם לא מצאתי רכב בסוכנות אחת, אבל כן היה אצל השכנים. אני לא רואה בעיה עם זה. ואם אתה בטוקיו, הכנס יום קודם ותזמין. ואין לזה קשר היכן אתה מחזיר הרכב.
-
נגישות לדלפקי השכרת רכב בשדה תעופהתודה רוני