ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רומא

פורום אירופה
    2
    2
    791
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • k277
      k277 נערך לאחרונה על ידי

היי, אנו צפויים לבקר ברומא לארבעה ימים מלאים בתחילת דצמבר (נוחתים בלילה שלפני וממריאים בבוקר שאחרי). כיוון שאני מהטיפוסים שמכין המון שעורי בית לפני הכנתי לו"ז טנטטיבי לארבעה ימים שמבוסס על הצעות מהרשת ואשמח לחוות דעת:

יום 1:

שוק Campo de' Fiori Via Portico d'Ottavia מזרקת הצבים, Fontana delle Tartarughe Largo di Torre Argentina פנתאון המזרקות בכיכר נאבונה, Piazza Navona המדרגות הספרדיות

Piazza del Popolo

via del corso

Piazza Venezia

יום 2: ותיקן

בזיליקת סנט פטרוס כולל תצפית מהכיפה מוזיאוני הוותיקן הקפלה הסיסטינית גני הוותיקן כיכר סנט פטרוס

טירת סן אנג'לו

יום 3: רובע טראסטֵבֵרה והגטו היהודי

שוק הפשפשים הגדול ברובע טראסטֵבֵרה  וילה פרנזינה (Villa Farnesina) בזיליקת סנטה מריה אין טראסטֵבֵרה האי טיברינה כנסיית סן ניקולה אין קרצ'רה תאטרון מרצ'לו

בית הכנסת הגדול

יום 4: כנסיות היסטוריה ועוד

כנסיית סנטה מריה מג'ורה (Santa Maria Maggiore) כנסיית סן ג`ובאני אין לטרנו (S.Giovanni in Laterano) בזיליקת סן פייטרו אין וינקולי (San Pietro in Vincoli) הפורום הרומי הקולוסאום גבעת הקפיטול כיכר קמפידוליו כנסיית ג'סו (Gesu) כנסיית Sant Ignazio di Loyola

מזרקת המשאלות - פונטנה די טרווי (Fontana di Trevi)

שאלות:

1. חוות דעתכם על המסלול (האם עמוס? נינוח? מקיף?)
      2. כיוון שמדובר על סוף שבוע (שישי עד שני) וביקור בחלק מהאתרים מוגבל בימים מסוימים תהיתי איך הכי נכון לסדר את הימים? (לדוגמא הבנתי שהשוק ברובע טראסטברה פעיל רק בימי ראשון או שלא כדאי לסייר בוותיקן ביום ראשון וכו'...)
      3. סיור ברומא מלא מן הסתם  באתרים היסטורים וארכיאולוגיים מה שעלול לשעמם את בת הזוג שלי. לכן חשבתי להחליף / להוסיף עוד חצי יום סיור באחת מהעיירות הציוריות שאני בטוח שיש בסביבת רומא (אורוויטו? טיבולי?) הכוונה לצאת לכמה שעות, לסייר ברחובות הציוריים לשבת בבתי הקפה, ביקור באתר אחד או שניים (עדיף לא ארכיאולוגיה....) וחזרה לרומא. מה דעתכם והמלצתכם?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

רומא

אם הכוונה לשוק הפשפשים של יום א- הוא לא ברובע טרווסטרה

בכל אופן לא במרחק הליכה !

תקדישו לו חצי יום כי הוא עצום.

להגיד את האמת? לא מתה על "יום כנסיות" עדיף לפזר כיכרות וכנסיות בימים שונים (במגבלות לוח הזמנים כמובן)

ב-4 ימים בביקור ראשון בעיר, כשיש לך גם סופשבוע- לא הייתי נוסעת למקומות אחרים. סתם תתזזו את עצמכם.

וחסר לי במסלול שלך-רחובות העיר המסחריים (חנויות וכו) ואזור וילה בורגזה-פיאצה פופולו וכו.

אורביטו-היא עיר ממש ,לא עיירה ציורית sad

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון